Header

​I dag kom pappa och hans sambo förbi Kalmar en snabbis innan hemfärd till Nyköping. Det blev en bit mat och några koppar kaffe på ben and Jerry där syster jobbar. Så mysigt att träffa dem båda. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​I fredags tog jag semester! Wiho så underbart. I lördags så började vi dagen med att äta frukost buffé på Ikea sen åkte vi direkt till Kalmar sundsparken och sooolade, köpte glass och annat gott. Sen körde jag min syster till jobbet och åkte vidare för poolhäng på Öland. (Dagen bestod även av mycket plugg) då jag haft mitt teori prov i dag. Som förövrigt gick ganska bra, får hoppas jag klarar det denna gången.

Likes

Comments

Detta ställe är så wow! Finns inget café jag varit på som slår detta. Mitt favvo ställe helt klart! Öland är en sådan idyllisk och harmonisk plats. Det blev en lite för mäktig fika, eftersom man inte bara kunde välja en god bakelse bland allt gott.. 

Likes

Comments

Hunnit med att promenera och fotografera. Grillat solat och badat, vilket kommer vara standard när det är fint väder hädan efter. Ätit mängder med glass (köpte en mega Box) med alla olika smaker. Har även ätit en god måltid på lilla puben, mina smaklökar dog lite smått så god burgare! 

Hoppas dagen i morgon bjuder på fint väder och annat kul. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är fredag vänner!! Vilket för mig och många andra betyder helg. Solen värmer fort gott och en skål med jordgubbar är laddad. Solkräm får man inte heller glömma.

Likes

Comments

Hur kan man bli så lycklig av ett gäng penslar?? Detta mina vänner är ren kärlek för en nagel nörd som mig.

Likes

Comments

Dopp i poolen och en kall Cola i solstolen, behöver jag säga mer?

Det är alltid en bra idé att svänga förbi familjen en varm dag med grill sol och bad.

Likes

Comments

Är kär i alla dessa plagg! Och sjömans mössan är så häftig.

Brillorna är inköpta från Chimi och är i färgen Peach. Tröjan kommer från Nelly byxorna från Levis.

Likes

Comments


Lite vad som hänt sedan i vintras.. Nu nalkas sommaren och mycket roligt har hänt sedan sist jag skrev här! Midsommar har firats, vilket är en rolig historia i sig som egentligen behöver ett eget inlägg. Mycket tid med vänner har spenderats, utekvällar, hemmakvällar, middagar med mera!! Har även hunnit göra klart min nagelutbildning har dock två prov kvar men det går framåt. God mat har man även hunnit avnjuta samt många timmar på gymmet. Det var allt för nu! 

Likes

Comments