Header

Ser ni denna magiska glass?? Vit choklad, nutella, frukt, glass och även chokladsås. Ja allt som jag älskar!

Man kan heller inte klaga på miljön, så vackert och lantligt. Källa glassgård finner ni på Öland. En plats man borde besöka om man befinner sig på ö landet och om man älskar glass.

​Det blev mycket glass i går kan man lugnt säga! Men så värt, magiskt gott och en mysig utflykt. Man får ju ta vara på dem sista semesterdagana. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​I fredags så bjöds det på fest då min älskade syster fyllde 18!! Vi sjöng för henne på morgonen, som alltid varit tradition, baket öppning och frukost. Sen hjälpte jag henne att fixa mat, pynt, bål osv till kvällen. Bartendern själv anordnade bålen! Blev tydligen en hitt! 

Sedan blev det utgång och fest på Kalmars gator. Dock blev det lite kaos framåt kvällen. Men i det stora hela ändå lyckat!

Likes

Comments

I onsdags kom jag och pojkvännen hem från vår roadtrip! Vi brummade i väg på lördagen förra veckan och första destinationen var Ullared. Där vi handlade lite smått och gott sen blev det en matbit innan vi körde vidare till Göteborg där vi bokat ett hotell där vi sov i två dagar. Kollade lite på stan, fikade och roade oss på Liseberg.

Efter Göteborgs vistelsen begav vi oss mot smögen där vi bodde i stuga i två nätter. Strosade omkring på smögenbryggan, kollade i små mysiga butiker, åt glass och bara njöt. Sammanfattat en väldigt mysig liten roadtrip.

Likes

Comments

​Åh mötte upp min vän i dag! Som är hemma över helgen från jobb. Har saknat henne massor på denna korta stund vi varit i från varandra. Vi bestämde oss för att gå ut och äta på PARK. Det blev visst lite regnoväder men vi satt under tak i sköna fotöljer med värme runt oss, så det gjorde inget. 

Maten var riktigt god och även kaffedrinkarna! 

Likes

Comments

Vart ska jag börja?? Dem här dagarna i Göteborg har varit magiska! Bjöd min älskade syster på en Göteborgvistelse med hotell och Håkan Hellström konsert i 18 års present.

Dagarna har innehållit mycket shopping, god mat, hotell mys och sist men inte minst en magisk kväll på Ullevi!! W O W jag fick rysning gång på gång, hans låtar och historier och bara hans närvaro går in ända in i själen. Man blir berörd samtidigt som man emellanåt dansar och sjunger sig hes.

Dagarna har varit perfekta och vi sitter nu på tåget hem nöjda och glada.

Likes

Comments

​I dag kom pappa och hans sambo förbi Kalmar en snabbis innan hemfärd till Nyköping. Det blev en bit mat och några koppar kaffe på ben and Jerry där syster jobbar. Så mysigt att träffa dem båda. 

Likes

Comments

​I fredags tog jag semester! Wiho så underbart. I lördags så började vi dagen med att äta frukost buffé på Ikea sen åkte vi direkt till Kalmar sundsparken och sooolade, köpte glass och annat gott. Sen körde jag min syster till jobbet och åkte vidare för poolhäng på Öland. (Dagen bestod även av mycket plugg) då jag haft mitt teori prov i dag. Som förövrigt gick ganska bra, får hoppas jag klarar det denna gången.

Likes

Comments

Detta ställe är så wow! Finns inget café jag varit på som slår detta. Mitt favvo ställe helt klart! Öland är en sådan idyllisk och harmonisk plats. Det blev en lite för mäktig fika, eftersom man inte bara kunde välja en god bakelse bland allt gott.. 

Likes

Comments

Hunnit med att promenera och fotografera. Grillat solat och badat, vilket kommer vara standard när det är fint väder hädan efter. Ätit mängder med glass (köpte en mega Box) med alla olika smaker. Har även ätit en god måltid på lilla puben, mina smaklökar dog lite smått så god burgare! 

Hoppas dagen i morgon bjuder på fint väder och annat kul. 

Likes

Comments