Indeholder reklame

I forbindelse med mit samarbejde med Carletti (som jeg er super glad for, da jeg jo, som før nævnt, er lidt af en chokolade-gris) har jeg lavet en opskrift på Rocky Road med p-tærter. Det blev SÅ godt. Hvis man som mig elsker p-tærter, er en chokoladebar fyldt med p-tærter altså virkelig drømmen!

Den er meget simpel og lige til at gå til.


Det skal du bruge:

10 p-tærter (jeg brugte en blanding mellem de alm. og dem med karamel)

30 gram pistacienødder

30 gram kiks

180 gram mørk chokolade

1 tsk kokosolie


Fremgangsmåde:

Hak p-tærter, pistacienødder og kiks i mindre stykker, og kom det i en rugbrødform beklædt med bagepapir. Smelt chokoladen (gerne tempereret, dvs. 31-32 grader, men det er bestemt ikke en nødvendighed) og kom kokosolien i. Hæld blandingen over i rugbrødformen, så det dækker p-tærter, pistacienødder og kiks. "Slå" gerne rugbrødformen ned mod bordet nogle gange, så chokoladen kommer helt ned i bunden. Stil den nu på køl i mindst 2 timer.

Til sidst skæres den i firkanter og NYDES.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Det bedste bananbrød

Jeg har efterhånden prøvet et utal af forskellige opskrifter på bananbrød, eller sund banankage om man vil. Man kan vel efterhånden kalde mig garvet indenfor bagning af bananbrød. Og netop grundet jeg har smagt så mange forskellige, kan jeg også med sikkerhed sige, at denne opskrift er min favorit. Smagen af banan sammen med mørk chokolade og valnødder, åh, mine tænder løber næsten i vand. Det eneste jeg kan sige er: PRØV DEN!


Du skal bruge:

3 modne bananer (+ 1 til pynt)

3 spsk sirup

2 æg

1/2 dl vand

75 gram havregryn

75 gram groft hvedemel

75 gram speltmel

2 tsk bagepulver

1 tsk citronsaft

Revet appelsinskal fra 1/2 økologisk appelsin

1 knivspids salt

50 gram valnødder

60 gram mørk chokolade


Sådan gør du:

Mos bananerne med en gaffel, og tilsæt de resterende våde ingredienser. Kom nu alle de tørre ingredienser i, og pisk det til en ensartet masse. Hak valnødder og chokolade groft, og vend det i dejen. Smør en rugbrødsform og hæld dejen heri. Skær en banan over på langs, og placér den på toppen (ligesom vist på billedet).

Giv det ca. 35 minutter på 200 grader i alm. ovn.

Likes

Comments

Velkommen til!

Så kom dagen hvor jeg oprettede en blog.

Hvis du kender mig fra Instagram ved du, at jeg har profilen "madglade", hvor jeg deler en hulens masse mad-billeder, og sommetider opskrifter. Alle disse opskrifter har jeg tænkt mig at samle her på bloggen, samt en masse andre (forhåbentlig) spændende indlæg.

Nå, men nu til dét indlægget skal handle om. Nu har jeg, gennem de snart to år jeg har haft "madglade" på Instagram, forholdt mig rimelig anonymt, så nu tænkte jeg det var på tide, at dele nogle facts om mig selv.

Lets go:


1.

Jeg er måske verdens største chokolade-gris. Jeg elsker chokolade, og det er stort set det eneste slik jeg spiser.

2.

Jeg er ufattelig dårlig til at følge en opskrift nøjagtigt. Jeg skal altid liiige sætte mit eget præg på det, og oftest bliver det skam også rigtig godt, men en gang i mellem sker det altså, at det ender i noget mærkeligt noget...

3.

Jeg er katte-menneske. Jeg er generelt glad for dyr, men katte er klart min favorit.

4.

Jeg er kæmpe krimi-fan. Både som bøger, film, serier, er det oftest krimigenren der fanger mig.

5.

Trods fascinationen af krimi, er nogle af mine yndlingsserier Sex And The City og Gossip Girl.

6.

Jeg er oprindeligt fra Vestsjælland, men har siden jeg var 17 år boet både i Nordsjælland og et par forskellige steder i Københavnsområdet.

7.

Jeg har en kæreste, som jeg snart har været sammen med i tre år. Vi planlægger at flytte sammen, og kigger derfor på lejligheder for tiden.

8.

Jeg blev student i 2016, og har siden da haft sabbatår. Men til vinter starter jeg på at læse Ernæring og Sundhed, hvilket jeg virkelig glæder mig til!


Jeg håber I blev lidt klogere på hvem hende bag skærmen er!

Likes

Comments