Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sirener tjuter. Jag ser hur mammor viftar åt sina barn att de ska komma upp ur havet och packar snabbt ihop sina strandväskor. Stranden töms. Helikoptrar surrar. Meddelanden börjar hagla in i min inkorg på facebook där kära undrar om jag är okej. Terror. Inte. Igen. Jag är ledsen över hur världen blev såhär. hur allt gick så långt. att terror blev en del av vardagen, av semestern. Kevin och jag gömmer oss i något som liknar en bunker, i hopp om att inte bli nästa offer. Nästa måltavla. Springer sedan hem i kvällsmörkret och låser in oss. Barcelonaborna stänger sina fönster, slår igen sina supermarkets. Världen är stängd. Terrorn vilar utanför. På tvn säger en spansk tant att vi inte ska vara rädda. Att vi inte ska visa rädsla. Hon viftar med en flagga och säger att dom nu höjt säkerheten ännu mer. Vilken jävla säkerhet? Vi är inte säkra. Vi är dödliga. Jag är trött på att inte få visa rädsla och vara stark. Tvn surrar vidare samtidigt som instagram fylls av"prayforbarcelona" / "we will not back down" bilder. Suckar, stänger av tvn och kryper ner under täcket. För vad fan hjälper 100 likes när folk ligger nerkörda mitt i stan?


Människors längtan efter trygghet rimmar illa med rädslan för tristess. Att ingenting någonsin är som det ser ut verkar samtidigt ha något slags underhållningsvärde. Dataspel bygger ju på det. och skräckfilmer. just när man andas ut efter en kris så öppnar sig en avgrund. och vi betalar för att få uppleva det. Men dataspel och filmer går att stänga av. Det är väl det som är skillnaden antar
jag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

efter 11 timmars sömn tog vi oss ut på frukostjakt, hamnade på ett ställe som serverade bakad avokado med lax toppad med perfekt äggula, måste testa de hemma!

la oss på stranden och åt babybells hela dagen tills klockan slog kväll och vi tog oss hem för att duscha av saltet. därefter mötte vi upp kevins vänner som tog med oss på en brakkväll inne på soho hotel.

efter soho kastade vi oss in i en taxi och åkte hem till kevins vän Sören! Han bor i en så fin takvåning här i Barcelona. Och han hade fyllt den med de finaste av de fina vintageprylarna. kolla bara på denna playboymaskinen, mitt playboyhjärta gråter ju! efter balkonghäng tog vi ytterligare en taxiresa bort till nasty mondays där Sören skulle spela.

Likes

Comments

Igår vaknade vi 06.00 av att klockan ringde. med världens bakfylla ringde vi en taxi och satte oss på ett flyg som tog oss till Barcelona. försökte bota bakfyllan med pizzor och liter av CocaCola. nu har vi vaknat efter (11!!!) timmars sömn så nu blir de på med bikini och ner till stranden. Ciao!

Likes

Comments

Likes

Comments

kulkulkul! idag vaknas de fest med chimi eyewear. men först Bellini med Stina! Haj!

Likes

Comments

wowpeppar på bussen hem till götet! pepppp!

Likes

Comments