Idag är jag hemma från jobbet, fortfarande sjuk. Kändes verkligen behövligt men man blir rastlös efter ett tag. Har samtidigt ingen ork att hålla på och fixa mer i lägenheten.

Ska ta en dusch och bädda ner mig i soffan, kolla på nån film. Fastnade för Gåsmamman men det såg man klar direkt.

Gjorde korvstroganoff och ris till middag. Så himla enkelt och göra. Byter såklart ut ”vanlig” korv mot kycklingkorv. Har senaste tiden fått dåligt samvete över att äta kött över huvud taget. Man kanske ska börja bli vegetarian på deltid? Haha låter så dumt men tror inte jag skulle klar av att helt tvärt sluta äta kött.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Long time no see eller vad säger man? Har flyttat och jävlats sen i fredags. Från min gamla lilla etta till en mer renoverad och fräschare etta.
Vart med lite kort varsel själva flytten, allt har gått bra och jag trivs. Är väldigt less och besviken i nuläget, det är mellan 16-17 grader i lägenheten och hyresvärden är som dom är. Har blivit förkyld och sjuk. Blir provocerad över att dom inte verkar prioritera eller bry sig över huvud taget.

Här har ni en bild hur mitt lilla vardagsrum ser ut just nu☺️

Likes

Comments

Som jag skrev i senaste inlägget så bara mååååste jag bestämma mig för hur min framtid ska se ut. Ingest stort men innan året är slut så har jag några mål att uppnå.

Först så måste jag bestämma mig för hur jag vill göra med utbildningen. Jobbar som undersköterska/skötare inom vården. Den inriktningen jag trivs med och som jag jobbar inom nu är psykiatrin. Har svårt att bestämma mig och jag ska låta det vara så ett tag till, eller läsa vidare till sjuksköterska. Har svårt att studera, svårt att ha fokus och ro och läsa.

Sedan vill jag komma igång med ett sparande. Spara ihop en fin kontantinsats till en bostad i framtiden, en bra buffert och påbörja ett pensionssparande.

Vill verkligen sätta igång med nån träning! Haft svårt att komma igång med det året som va då jag har jobbat mycket, varit stressad och har inte riktigt hittat tiden. Nu är det dags, så man blir lite piggare och orkar mera!

Inte stora mål eller planer, så jag tror inte det ska vara jättestort problem. Nu när jag började skriva ner så kom det upp massa andra saker också det tar liksom aldrig stopp. Man får ta en sak i taget ;)


JUSTE! Har köpt en GoPro kamera, hur sjukt är inte det? Absolut inte nån värsting men en rolig början. Hoppas att den kommer användas flitigt och kunna fånga många roliga stunder!

Likes

Comments

Har nog haft blogg på alla bloggportaler som existerar, börjat blogga sen struntat i det eller tappat intresset helt. Nu känner jag däremot att det är dags igen!

Och vem är jag? Jo jag är en dampig kort liten norrlänning i 23 års åldern. Jobbar inom psykiatrin på Sundsvalls Sjukhus. Varför jag kände att det va dags att börja blogga är för att, ja som ni vet så är det nytt år. Därav så kände jag att det är dags att sätta upp mål för året och faktiskt se till att uppfylla dom! Har alltid tyckt nyårslöften är skit, någonting man ändå bryter vid 12-slaget på nyårsafton sen får man ångest för man misslyckats...detta år också... Personligen så bestämde jag mig i slutet av förra året att i år då jävlar måste nånting hända, jag måste bestämma mig och sätta upp mål för framtiden.

Hur kul eller tragiskt kan det inte bli att gå tillbaka och se på bloggen hur året har varit? Och var man hinnit uppfylla? Ska verkligen försöka uppdatera åtminstone veckovis.

Har alltid tyckt youtube och bloggar har varit intressant. Är dock inte tekniskt lagd, sitta och redigera videos eller knäppa och lägga ut bra bilder är verkligen inte min starka sida. Hade nog satsat på det annars om man hade tålamod och lägga ner tid på små detaljer och redigera osv osv..

Kommer slänga upp ett inlägg med mer detaljer, vad är mina mina mål egentligen? Vad ska jag göra för att uppfylla dom?


Tillsvidare..Kärlek och Respekt!

Likes

Comments