Header

Hej på er! Just nu sitter jag u en soffa medan två barn är på övervåningen. Så härligt när de kan sköta sig själva på ett bra sätt och jag kan få varva ner en av de få gångerna jag hinner under veckorna just nu. Ikväll är jag ensam så ska plugga lite och vara med mig själv bara, så skönt! Ska även prova lite grejer jag beställt hem från en rea och se om jag det passar eller om jag behöver skicks tillbaka det!! Men nu ska jag blunda lite i soffan, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Titta vad underbar frukost Anna hade tänkt ut igår! Jag bjöd in mig själv till henne och då passade vi på att bjuda in Linne och Hanna också, men Hanna kunde inte. Så vi tre hade en super mysig frukost/brunch igår! En smothiebowl och scones gjorde susen och morotscupcackes, alltså å hon hade fixat så mysigt! Vi hann avverka allt mellan himmel och jord, vi satt där i 4,5h tror jag, så sjukt hur man kan sitta så länge, ha så kul och inte tänka på vad klockan är, då vet man att man har hittat dom bästa. Kram

Likes

Comments

Hej alla! En av anledningarna till att jag får lägga bloggen åt sidan lite är att jag driver UF och sitter där som VD, vilket är super kul! Vi är fortfarande i startskedet, men för att komma vidare skulle jag och min grupp uppskatta så mycket om ni kunde svara på denna enkät nedan, KRAM <3

https://goo.gl/forms/4DyVEvZfblTmFxE42

Likes

Comments

Hej finisar! SOm ni förstått här så har jag haft så mycket i livet att jag inte äns hunnit lägga en tanke på bloggen, och nu inser jag att det är över 3 veckor sedan jag var in här och skrev något. Men ibland blir det så, livet kommer i vägen och just nu sitter jag och pluggar till ett prov jag inte kommer hinna plugga mer inför... Jag har både massa jobb, mycket i skolan, en hel del med elevkåren och tid för stallet och massa annat jag ska hinna med att göra innan, jag vet inte äns vad, för nya saker kommer hela tiden. Hinner inte göra klart en sak så ligger fem nya saker på bordet och man inte inte blinka så är provet man inte pluggat till där. Men så är livet, och trotts att jag skulle vilja ha höstlovet ledigt så blir det lite jobb och massa plugg, med två prov som ligger veckan efter, och det är samma hela vägen fram till jul, så jag kommer få lägga bloggen åt sidan länge nu, jag är redan för stressad över skolan för att hinna tänka på annat. SÅ nu måste jag återgå till mitt pluggande.... Kram

Likes

Comments

Måndag:

Vi hade elevkårsmöte på morgonen och sedan var jag och Anna kvar, pluggade, åt lunch och delade ut godis på lösgodisets dag med kåre, så lyckat! Hemma, städat där nere, ska plugga och ta det lugnt i kvällen, ska även ta emot nya gäster för där nere.


Tisdag:

Skola hela dagen och sedan barnvakt och städa lägenheten där nere. och plugga mellan där också


Onsdag:

Vi har studeidag men elevkåren har bokat utbildning 9-13 och sedan har jag ett annat möte vid 14 som också är för elevkåren! Sedan ska jag hem och plugga innan jag ska rida på kvällen. Jag sak även hinna ta emot gäster där någon gång...


Torsdag:

Har lektioner typ hela dagen och sedan ska jag plugga, hoppas jag lyckas ta mig i kragen och styrketräna eller ta en promenad osv.

Fredag:

Har en lektion mitt på dagen med lunch paus, sedan hem och städa lägenheten igen. Så får vi se om jag är hemma på kvällen eller om vi går ut jag och några tjejkompisar!

Likes

Comments

Wow vad fort veckan har gått, kanske för jag varit sjuk men ändå! Idag är det fredag och planerna för helgen är några och det ska bli så kul!

Fredag:
Sitter i skolan hela fm med elvkårsjobb inför nästa vecka och lite event vi kommer ha under året. Sedan en engelska lektion efter lunch. Hemma kväll med mamma i soffan, mys!

Lördag:
Barnvakt från 11 och framåt! Beroende på när jag slutar så ska jag i alla fall hem och fixa mig för en kväll på stan! Vi firar Anna med middag på kvällen, så mysigt! Så får vi se vad vi hittar på efter middagen!

Söndag:
Brunch med två tjejkompisar på fm! Sedan veckoplanering på em och städning i lägenheten för byte!!

Likes

Comments