View tracker

Så här under vintern när julen närmar sig så kan det vara mysigt att krypa ner under en filt, eller under täcket i sängen, och kolla på en härlig julfilm för att få feeling inför jul! För mig finns det alltid ett självklart val av film- Love actually. Världens härligaste film, ses minst en gång om året! Men finns massa andra, kolla listan nedan för inspo!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alltså gaah vad fort mina veckor går just nu... Jobb och skola och stall som tar upp all min tid, men är inne i en så sjukt jobbig period allmänt och orkar ingenting så bloggen hamnar längre ner på prio listan och det måste den när jag inte mår till topp.

Men ny vecka och hjärnan orkar inte tänka fast den måste, fingrarna orkar inte skriva fast skolarbeten måste göras. Men haft en så underbar helg med familjekompisar runt thanksgiving bordet och en sväng på en julmarknad, härligt! Och planer fortsätter varje helg resten av året och veckorna fylls in i det sista med plugg och jobb. Men imorgon är det en presentation så en sak mindre och sedan är det bara torsdag kvar i skolan för denna vecka, phu... Men nu är det dags att stänga ner datorn och plugg för att sova några timmar innan klockan ringer för en skoldag igen, kram!

Likes

Comments

View tracker

-innehåller adlinks

Inför denna jul så önskar jag mig mest inredning, en morgon rock och ett datorskal. Mitt rum är fortfarande inte komplett och flera saker saknas, bla en kroppssegel som inte finns med ovan, vilket egentligen är högst upp på listan.

Önskar mig en morgonrock att sätta på mig direkt i duschen istället för en handduk omkringkroppen. Samt ett datorskal som kan skydda min dator när den åker ner i väskan då jag inte har en skydd just nu...

Vill även ha lite tavlor för att lyfta rummet lite, men ca. 2-3 tavlor endast då jag har andra på mig och hästarna. Men för att skapa mer ljus och mysstämning i rummet vill jag även ha en ljuslykta. Men vill även ha några kuddar att slänga i soffan istället för kläder, samt ett överkast till min säng för att få ett mer helhetligt rum i samma nyanser och färger!

Likes

Comments

- Innehåller adlinks

En dag med dig // Slips // Whisky provning // Bok // Pistolskytte

Under våran uppväxt så var våra pappar inte hemma lika mycket som våra mammor, vi älskar våra pappor som jobbar för att sätta mat på våra bord och för att kunna ge oss allt vi vill ha. Idag när våra pappor är hemma mer så är vi inte hemma. Därför borde vi ge dom något att göra tillsammans med oss, för att visa våran uppskattning tillbaka och visa att vi älskar dom även om vi inte ses lika ofta. Eller träffas ni mycket så ge dom något de kan bära och tänka på dig eller för att slappna av när han inte jobbar.

Likes

Comments

Fokus är på botten och musiken på toppen av volymen just nu men inlämningen ska vara inne 23.59, 2h innan första urdraget måste vara klart så måste skärpa fokus och bara skriva, skriva och skriva mer. Har fått till lite nu äntligen men de går verkligen inte just nu med sjukt mycket i skolan, planer varenda dag på helgerna och en del jobb och massa saker runtomkring jag behöver tänka ut, gaaa så galen på livet ibland. Men det är bara göra och nu har min planering varit dålig och jag har inte tagit tag i saker som jag borde gjort så får skylla mig själv.

Men nu ska mitt skrivande fortsätta, så ha en super torsdagskväll! Imorgon är det upp 6.30 för körlektion vid 8.00 och det kommer vara kaos i trafiken den vägen och bussen kommer 100% vara sen! Så kram och god natt på er!

Likes

Comments

-inlägget innehåller adlinks

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Våra mammor är endast värda det bästa som finns för allt de gör för oss utan att vi ber dem eller tänker på att tacka dom lika ofta som de gör något för oss. För att visa vår tacksamhet så är de bästa julklapparna för våra fantastiska mammor någonting som de verkligen kan njuta av och inte vara stressad. Ge dom något de aldrig skulle ge sig själva= tid för bara dem!

Likes

Comments

Hej onsdag! Idag var en tidig dag i skolan, hade föreläsning på morgonen och en lång lunch innan sista lektionen. Vilket har varit lite segt men idag jobbar jag inte utan jobbade igår, men detta innebär att jag hela em/kväll måste sitta med en inlämning som är supersvår och ska vara inne i morgon natt, shit...

Imorgon kommer bästa broder hem över helgen och thanksgiving så vill inte stressa över den då. Men veckan har börjat lite lugnt och avslutas i stress för en ledig helg väntas och nästa helg är liknande men lite mer tid för skolarbete så måste lägga i några extra växlar nu innan jullovet. Ska hinna skriva lite inställda inför en extremt julig december här på bloggen, så ska sätta fart med det så fort jag fått denna inlämning med first draft klar! ha en toppen kväll, jag sitter fast framför datorn hel kvällen, kram!

Likes

Comments

Här om dagen tipsade jag er om hur man undviker stress med hjälp av en kalender. Vad som jag även tycker hjälper mig väldigt bra är att ha minst ett anteckningsblock eller häfte där jag skriver ner flera listor och som jag fyller på om jag kommer på något mer som tillhör en viss lista.

Skriva listor är ännu en bra hjälp för att bli ännu mer strukturerad och inte glömma saker. Ex. skriva to-to-lists, saker som måste göras men inte är tillräckligt "viktiga" för att skrivas in i kalendern, så som att mejla, städa, träna, duscha osv..

Jag finner att snygga anteckningsblock är ännu mer motiverande och man vill sätta sig och skriva ner massa saker! Tänker tipsa er om 4 olika butiker där det finns flera fina block.

1. Bookbinders design

2. Present356.se

3. Lagerhaus -ett av mina block kommer härifrån, såå nöjd!

4. Åhlens

Likes

Comments

- Pictures from weheartit.com

Christmas is around the corner, time to start shopping christmas gift, puting up lightning and get cozy! Be ready for december🎄🎅🎁✨

Likes

Comments

Hej måndag kväll!!! Idag hade vi inga lektioner så tog en lång promenad i kyla, sol och halkiga vägar- men så skönt! Så var det till Täby där en gruppuppgift skulle göras men vi gjorde om den så blev bara en mysig fika vi tre! Nu är det plugg i soffan inför matteprov i morgon.
Hoppas ni haft en super härlig måndag även om ni jobbat eller varit i skolan! Kram

Likes

Comments