Men alltså äntligen lov!!!!!!!!! Matte provet gick åt helvete så släpper det nu, men annars har dagen varit så bra, känner mig flawless och det fortsätter! På vägen hem köpte jag redbull och sagfransgifflar, mm! Ska strax byta om till ridkläder och dra mig till fredagshoppningen! Mysa med Lady, middag med Sofia och sen upp på hästen! Ikväll är det chill i sängen och imorgon intensivare, mer tar vi i morgon ;) Nej, ha en toppen kväll! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1. Jag har stora sömnproblem.

Jag har svårt att sova varje natt, oavsett stressad eller inte. Lugnande tabletter hjälper inte som de ska och jag vaknar tidigt fast jag är trött, vaknar flera gånger/natt oftast och sover oroligt. Inget hjälper och jag går runt som en zombie hela tiden.


2. Jag har ett tix att jag aldrig kan gå på brunnar.

Detta tix har jag ingen aning om var det kommer ifrån. En dagså bestämde jag mig bara för att helt sluta gå på brunnar. Det kan vara från när jag var liten och inbillade mig att ett brunnslock kunde snurra runt och man åkte ner i brunnen och aldrig mer kom upp- Ja döden var skräckinjagande för 1000 år sedan, haha.


3. Jag har alltid gjort saker tvärt om vad alla andra gjort

Jag har alltid gått mot strömmen. Har aldrig varit den som velat vara som alla andra, gått min egna väg och har man inte gillat det så har man fått lämna mitt liv direkt. Glad att jag alltid varit jag även om det varit svårt när man blivit äldre.


4. Jag har slutat bry mig om vad andra säger

Efter att ha hört och varit med om att folk pratar skit eller säger saker bakom ens rygg så har jag slutat bry mig om vad folk tycker om mig, jag har insett att det enda åsikt som räknas är min egna! Tacksam för den insikten

5. Mitt självförtroende var i botten för 3 år sedan, inte idag.

Förra året så hände det grejer i skolan som gjorde att mitt självförtroende höjdes så mycket. jag började våga gå med huvudet högt, säga vad jag tyckte (inte i skolan då). Jag mognade och idag har jag inte svårt att ta diskussioner eller äns med att synas och höras snarare så VILL jag att alla ser och hör mig!


6. Hästarna är det som räddat mitt liv

Många gånger när jobba saker har hänt har jag, ärligt talat, velat slänga mig ner från en bro ner på vägen, ut från en klippa i det iskalla vattnat. Men varje gång har jag stoppat mig själv vid tanken på Samson och Lady. De har verkligen betytt mycket och varit dem jag gråtit mest hos. Idag är jag även tacksam gör G som jag rider då och då själv, han vet allt.


7. Jag tycker skolan är intressant

Man kanske inte skulle tro det så mycket som ibland gnäller på skolan, men jag tycker faktiskt att det är intressant. Ex. ekonomi, juridik och matte är bland det roligaste jag att försöka förstå även om matte inte är det roligaste. Andra ämnen är inte lika intressanta men jag kan sätta min in i dem och förstå ändå.

8. Har aldrig haft lätt för skolan

Jag har aldrig haft lätt för skolan, alltid tyckt att det varit jobbigt och svårt och därför aldrig heller pluggat. Under 7-8 öppnade jag nästan aldrig böckerna, under 9an öppnade jag dem mer och i 1:an förra året satt jag med näsan i böckerna varenda dag och läste, ville förstå och jag fick lättare. Nu, i 2:an har jag fortfarande svårt i vissa ämnen, men lättare.


9. När jag får intresse blir jag besatt

Många får oftast ett intresse, sätter sin in i det lite gran. När jag blir intresserad blir jag mer besatt av det, blir jag inte besatt så kommer jag släppa det om 24h.


10. Jag har många självdiagnoser

Jag som säkert många andra, sätter självdiagnoser. Senaste är att jag är laktos. Men det finns även sådant som: dyslexi, asbergers (lite bara) osv. "My mommy says I'm special"

Likes

Comments

God morgon fredag!!!! Sista dagen innan lov, tjoho!!! I skolan idag är det halloween så jag har klätt mig helt svart osäker att det är blackfriday Idag ska jag bara ta mig genom skolan och matteprov innan jag åker till stallet för fredagshoppning! Just nu peppar jag för denna fredag med fredagspodden!!! Ha en grym fredag, kram!!

Likes

Comments

Okej, så imorse började med tanken "5min till" vilket resulterade i 40min till och frukosten fick gå snabbt, tur att mamma körde mig för hade inte hunnit annars... Sen var matten kaos och jag förstod mindre än jag gjorde igår, glömde även boken i skolan så har inte kunnat plugga nu under kvällen- shit... Jaja, provet får gå som det går, och efter provet är det film och sedan höstlov, yes äntligen! Har planer för flera dagar men inga för flera också! Nu kollar jag på New girl, väntar på att mamma ska komma hem igen från träning och det blir middag innan jag slänger mig i tvn för Wahlgrens värld vid nio, mys! Men ska jobba på lite inlägg också som kan publiceras när jag har mycket efter lovet, för känner det redan på mig... Men hoppas ni haft en super dag även om min varit lite kaosartad. Ha en super kväll, kram!

Likes

Comments

Ovan ser ni en härligare frukost i lugn och ro imorse innan jag tog mig mot bussen till skolan. Min enda lektion idag blev film, väldigt intressant men väldig svårförstådd. Handlade om den ekonomiska bostadskraschen i USA 2008. Men eftersom vi fick sluta ca. 30min tidigare så fick vi vänta i 1h på att resursen skulle börja och den gav inte så mycket då jag praktiskt taget gett upp på matten vid den här punkten.

Kom hem vid 17 tiden och då fixade och grejade jag lite hemma. Sedan mysmiddag med mamma och nu har jag även lyckats skriva klart min uppsats och läst det jag ska till imorgon inför en lektion, YES! Så nu tar jag kväll, kommer sitta med datorn under hela kvällen och försöka skriva lite inlägg, läsa bloggar samt att jag kanske, kanske, kanske beställer hem kläder och böcker ikväll, vi får se! Men nu ska jag ta mig ner till mamma, göra te och mysa! Om en stund börjar Grey's också- en lite bättre lill-lördag! Kram

Likes

Comments

Tänkte tipsa er om 7 poddar som jag lyssnar på, de är olika men lika på sitt sätt. Hoppas det uppskattas!

1. Fredagspodden med Hannah och Amanda

Den här podden är så härlig! Det är Alex Schulmans fru Amanda och hennes syster som driver denna podd, det är även dem som driver "Perfect day" och klädmärket "Daisy Grace". Det är en väldigt inspirerande podd och de pratar om allt verkligen. Mycket skratt och mycket tårar. Värd att lyssna på, jag fastnade direkt. En lite mer livsstilspodd

2. Den Fantastiska Resan

Denna podd pratar Zara Larsson och Noel Flike om deras liv men även om saker runtomkring. De är unga, lite äldre än mig, och därför blir det lite mer tonårssnack än i ex. Fredagspodden. Det är en väldigt flummig podd och det är inte ofta jag inte ler eller skrattar när denna podd spelas i mina öron.

3. Alex och Sigges podcast

Alex Schulman och Sigge Eklund driver tillsammans denna podd. Man kan säga det som att de är 5år ibland med deras humor men ändå 75 med deras intelligens, förstår ni? De pratar om väldigt mycket, ibland väldigt allvarliga saker som är super intressant men bryter av med något annat, lite mer humoristiskt på ett bra sätt. Lyssna, de är väldigt roliga att lyssna på och det är väldigt mycket mansperspektiv på livet och hur de resonerar kring vad kvinnor gör ibland, äsch svårt att förklara, lyssna bara!

4. Säker Stil podden

Ebba VOn Sydow och Emilia de Poret pratar i denna podd och hur man stylar sig själv och vad som är inne och massa massa mer om mode. Är du extra intresserad så borde du verkligen lyssna, de säger väldigt kloka saker om mode. De pratar även om sina jobb som har med mode på ett sätt att göra, väldigt spännande och intressant att lyssna på om man har ett större intresse för mode.

5. Onsdagsbubbel

Denna podd drivs av Dasha och Hannalicious. jag har inte hunnit lyssna super mycket på denna men tillräckligt för att säga- Jag älskar den! De pratar om livet som tjej, alla problem man kan tänka sig dyker upp och massa massa mer för tjejer. Den är grym, de ger verkligen energi i tonårslivet som tjej!

6. Tankar med

Daniel Redgert bjuder här in olika personer för varje avsnitt. De pratar om denna persons liv och saker runt omkring. Det är väldigt spännande då man hör nya namn, lär sig nya saker om personer. Jag tycker den är väldigt lärorik på ett intressant sätt. Du kan välja att lyssna på enstaka eller alla avsnitt och vilken ordning som helst då de inte hänger ihop på något sätt, det tycker jag är bra!

7. Nemo Möter en vän

Det här är en liknande podd som Tankar med. Nemo låter däremot kändisen prata väldigt mycket själv och ger sig inte in i en diskussion, han ställer frågor och kändisen ger svar. Lyssna och älska!

Likes

Comments

God morgon på er! Ändrade planerna och satte mig igår vid tio och skrev klart min uppsats och tog därför en sovmorgon idag, kände att jag verkligen behövde en. Men skönt att det nästan är klart nu med plugg innan lovet!
Idag börjar jag först 11.40 men kommer sluta vid 17 tiden pga resurs... Idag när jag då kommer hem från skolan är det 0 matte och 100% uppsats. Gud mina dagar låter så tråkiga just nu, till viss del ja men å andra sidan inte eftersom det vi gör är ganska intressant bara man orkar engagera sig i det'
Men nu är det dags för mig att kliva upp och äta frukost då jag är hungrig!!!! Först -> sätta på en podd! Kram och ha en toppen dag!!

Likes

Comments

Klockan har sprungit iväg från mig idag igen!!! Började tidigt men slutade redan vid ett och pluggade matte när jag kom hem, han inte klart med allt jag ville men imorgon är det resurs efter skolan och få kommer jag kunna få den hjälp jag behöver! Nu har jag hamnat i soffan men sk strax gå och sova! Ska upp vid 8 och försöka skriva klart en. Uppsats, någorlunda, imorgon på fm innan jag måste till skolan vid 11 för lektion strax före tolv. Men nu är jag helt slut i hjärnan och blir bara stressad över att jag gjort så mycket matte att det är tråkigt att jobba med det men jag måste för att få bra på provet.... Men nu ska jag lägga ned mobil och dator och varva ner framför slutet av Hollywoodfruar, kram och god natt!
PS. Lovar att uppdatera bättre och skriva bättre inlägg när allt i skolan lägger sig lite, kommer ha massa tid nästa vecka och ska se till att då lite bilder tills dess också! Kram kram!

Likes

Comments

Okej så hela den här dagen har går i ett, blev sen i morse så blev frukost 2 go för att hinna med bussen. Skolan har bara varit kaos, hetsig diskussion om en grej med lärarna och sedan ett prov avklarat som gick bra även om jag inte hade pluggat! Men sedan var det bara hem och sätta sig med matten direkt och har inte mycket kvar nu, ska göra klart resten i morgon och sedan är det resurs på onsdag som jag ska gå på för hjälp med det sista osv. Men skrev även på min uppsats också och har kommit en bit, men satt från fyra till nio med plugg och korta pauser då och då med några breakdowns i matten... men nu är klockan halv elva och jag måste sova även om jag har energi, börjar tidigt men Madre kör mig, soft! Men ska försöka hinna blogga mer, så sjukt mkt i skolan just nu bara... Kram och god natt!

Likes

Comments