God kväll darlings! Ser knappt vad jag skriver just nu då jag tappade den på ett stengolv och skärmen min sa splasch och har sprickor över hela. Så jag väntar på pengar in så ja kan laga den! Men i alla fall, kollar på idrottsgalan just nu men ska nog lägga mig strax då vi börjar tidigt i morgon och har svårt att komma upp på mornarna... Idag däremot var en lång sovmorgon och slutade tidigt, vilket var skönt och hade saker att göra men jag sket i dem och kollade på en ny serie istället, dumt men tror jag sätter ett bra betyg på matten imorgon ändå! Nej, har inga bilder att bjuda på från idag heller så ni får en på Aron från gårdagens ridningen som var ganska roligt! Kram och god natt på er! Hoppas ni haft en super härlig start på veckan!

Likes

Comments

Torsdag vs. Fredags outfit

Hello Darlings! Har inte haft någon ork senaste dagarna utan känt mig lite hängig så har prioriterat min sömn och matte senaste dagarna. Ikväll skulle jag egentligen varit med SKUDA på en myskväll vi har i kväll men jag bestämde mig för att vara hemma istället för att vila upp mig och ta det lugnt. Igår kväll var en kväll i stallet och klev ur duschen vid tio så jag ver rätt slutkörd efter en vecka som gått i ett. Men haft en så intrfessant vecka med massa roligt, jobb, körlektion samt att vi i ett grupparbete intervjuade min mamma om hennes yrke, vilket var spännande att höra från en annan vinkel än jag hör förrut!

Igår kom även min byxress och den passade så bra! Den är lite urringad och håller inte fast där jag vill då vi sak sätta dit en knapp på ett snyggt sätt och så ska vi se om vi måste lägga upp benen lite, beror på vilka skor jag hittar att ha på mig, så next on är skojakt! Men nu är det dags att plugga lite mer matte innan jag ger upp helt för dagen, är så sjukt trött! Kram

Likes

Comments

Så är äntligen byxrressen ovan beställd inför gasque nästa månad, hoppas verkligen den passar! Är även supgen på väska också, lite annorlunda men inte för utstickande, I likey!

Likes

Comments

Med döda fötter efter en lång dag i klackar och kallt väder så har jag landat hemma efter första skoldagen. Fått i mig lite varmt te och ska strax sätta mig med matte för att stöka undan det också. Men först ska jag tända en brasa och göra lite mysigt! Ikväll det är det fixa till i mitt rum som är allt för stökigt och sedan läsa lite i en av mina böcker igen. Ikväll är det däremot en tidig kväll för imorgon väntar ännu en lång dag med tider att passa, bussar som förändrats och en eftermiddag till med matte... Hoppas ni haft en toppendag i skola, på jobb eller på semester var ni än är, och ha en toppen bra kväll! Kram på er

Likes

Comments

-Inlägget innehåller adlinks

Spring is on och BF jeans garderoben behöver förnyas för det varma vädret jag hoppas är på ingång om någon månad eller 2. Mina favoriter är nog de längst ner till höger och de från na-kd! Lär plocka hem dom om pengarna finns på kontot, hopping! Men först- en byxdress ska hem inför ett event om 1 månad!!!!

Likes

Comments

God kväll på er! Har precis lagt mig i sången och ska släcka. I morgon år första dagen i skolan efter ett långt och skönt lov. Men det kommer bli skönt med rutiner igen efter tre veckors latande. Skulle försöka plugga ikapp matte under lovet och idag fastnade jag så kom inte vidare men tog upp körkortet och kom en bit där också! Men nästan allt annat jag tänkt skulle göra Ida blev inte av och träning blev inte ett faktum när det var grått och mulet hela dagen.... Jaja, rutin imorgon fast busstiderna är helt ändrade, skit samma! Kram och god natt måndag?!

Likes

Comments