Hej på er!

Nu ska jag och O strax cykla till universitetet för att fixa böcker och lite andra grejer. Vi hann inte med så mycket mer än handlingen igår då det tog väldigt mycket längre tid än vi trodde haha! Men nu har vi alla fall köpt allt som vi behöver till lägenheten. Vi köpte bland annat ett bord till balkongen, dammsugare, strykjärn, kuddar, lakan, stekpanna, mat och lite små saker till skolan. En tjej från skolan hjälpte till och körde oss, vilket verkligen var så snällt!

Idag ska det bli 33 grader här 👅 Så förhoppningsvis hinner vid med att ligga en stund vid poolen också.

Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag försöker uppdatera bloggen så mycket jag bara kan men ni får jätte gärna följa mig på mina andra sociala medier✌🏼

Snapchat: Maddeelvira

Instagram: Madeeelvira

Puss & kram!

Likes

Comments

Idag var det alltså solförmörkelse här i USA och trots att kartan över solförmörkelsen inte korsar Pennsylvania kunde vi märka det en kort stund här på eftermiddagen. Fick dock inga bra bilder på det tyvärr men då det var molnigt så var det inte en jätte stor upplevelse här i Shippensburg tillskillnad från många andra ställen. Men det var ändå kul att få uppleva det!

Likes

Comments

Måndag: idag bär det av till Walmart med några från universitetet för att köpa det sista vi behöver till lägenheten och sedan tillbaka till universitetet för att fixa student id's

Tisdag: köpa böcker för alla kurser och små saker som behövs innan skolan börjar

Onsdag: ledig på dagen och sedan blir det kvällsaktiviteter på campus, bland annat "Ship party"

Torsdag: föreläsning om utbytesstudier, möte med rektorn, lunch på campus och sen föreläsning och möte med de andra utbytesstudenterna, rundtur av campus och mer information. Sedan på kvällen blir det "Ice cream party" haha får väl se vad det innebär!

Fredag: På fredagen tänkte jag och O umgås lite bara vi två då vi faktiskt firar 3 år tillsammans❤️ och sen på kvällen blir det mer aktiviteter, bland annat "spirit rally" och "Foam Drop"

Lördag: Corn festival💃🏽 och sedan aktiviteter på campus under kvällen

Söndag: "Involement fair" och sedan fixa det sista för på måndagen efter det börjar kurserna.

Likes

Comments

Igår satt vi i klubbhuset ett tag och då var det ett gäng som satt och drack arabiskt kaffe. Efter ett tag frågade de om inte jag och O ville smaka, vilket vi då gjorde. Kan inte säga att det var nån smaksensation från min sida i alla fall, tyckte mest det smakade glögg, vilket jag verkligen har svårt för haha. Men det var roligt att få testa på i alla fall!

Likes

Comments

Trots att vi var i skolan ca 3 timmar igår hann vi inte klart med allt vi var tvugna att fixa inför vår inskrivning men vi kommer kunna fixa det sista nu i helgen så det ska bli skönt. Eftersom det tog lite längre tid än vad vi trodde igår med skol-grejerna valde vi att bara ta det lugnt senare på kvällen och fortsätta med lägenheten idag i stället.

Jag har inte riktigt hunnit att packa upp allt ännu och då vi fått oss en walking closet😍 så vill jag gärna lägga ner lite tid på att hänga upp allt och få det att vara organiserat och se fint ut. Så det är vad jag kommer göra idag. Sen ska det bli väldigt varmt idag så tror det får bli några timmar vid poolen också. Så himla skönt verkligen att ha pool precis utanför dörren! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag,

Puss & Kram!

Likes

Comments

Ovan kan ni se hur en vecka kommer se ut för mig och till skillnad från GU går jag i skolan varje dag🙈 Jag är van vid att gå i skolan 2 dagar i veckan så detta ska bli spännande, känns lite som om man ska börja på gymnasiet all over again.
Som ni även kan se så har jag ganska stora "hål" i mitt schema men mer tid för att plugga mellan kurserna antar jag. Men i det stora hela så är jag ändå nöjd med mitt schema.

Puss & Kram! 💕

Likes

Comments

Idag ska vi bege oss till Universitetet för att skriva in oss och lämna alla papper som behövs. Sen ska vi kort gå igenom området så att vi är redo för "orientation" nästa vecka.

Vi har redan fått schemat och det kommer vara ett fullspäckat schema från måndag till söndag, men det ska bli jätte kul att träffa alla studenter osv.

Puss & kram!

Likes

Comments