Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle informere om at jeg har en liten Q&A på gang, så bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Eller så kan deee legge meg til på snap: madelenmyr og sende inn der! Så svarer jeg om en liten stund!

Love Madelenmy

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

"Just wear something casual and natural,don`t go too over the top"

love madelenmy

Likes

Comments

Her prøver vi ut bubble mask og det gjør jeg nok ikke igjen. Det KLØR! så sykt mye når den blåser seg opp, men man får silkemyk hud av den etterpå.

Likes

Comments

Føler jeg har orden på livet når jeg tar ansiktsmaske, haha! Har forresten mistet alle vippene mine og kan ikke vente med å sette på nye ahh! Hvis noen av dere vet om en veldig flink vippetekniker - please si ifra, er på leiting!

UKENS RABATTKODE

20 % rabatt på ALT fra iDeal Of Sweden frem til 31. desember. De har så mye fint!! Rabattkode: AWNO

Alt de har å tilby finner du HER


AKKURAT NÅ

Akkurat nå sitter jeg på toget på vei til jobben min i Oslo! Ca. en times lang togtur så da har jeg litt tid til å blogge<3 Sitter helt fremme på toget i dag. Sitter altid bakerst, ja - jeg er den jenta som setter meg på samme sted hver gang jeg tar toget, haha. Men i dag satt jeg meg i fremste vogn og jeg angrer, fordi den tog-tutingen de lager før hver stasjon er så høy at den er inntil øret mitt (omg), men jeg er for lat til å flytte meg. Er dere også sånn at dere helst vil sitte i fred på toget, liksom at man ikke vil at noen skal sitte ved siden av? Jeg er nok bare rar og vil være i fred, hahah. Kan ikke forvente at nsb skal stenge av hele vogna til meg heller.


UKENS HØYDEPUNKT

Denne uken har vært ekstremt rolig for meg. Det er så uvant! Jeg pleier alltid å ha noe å gjøre før eller etter jobb, men nå har det vært stille denne uken. Insp har tatt juleferie, så blir ikke noe flere workshops før etter jul. Siden jeg ikke har så mange planer med folk denne uken eller noe stort som skjer så får jeg vel prøve å gjøre det hyggelig hjemme. Jeg ser frem til å komme hjem og bare slappe av. Det er mitt høydepunkt denne uken - se på serier og filmer som jeg aldri rekker, og det skal bli deilig.


UKENS TANKE

Jeg er en person som tenker veldig mye på veldig mye. Det er en tanke som har vert en gjenganger i hodet mitt den siste uken nå som jeg ikke klarer å slutte å tenke på. Jeg har så lyst til å reise, og jeg vil reise NÅ. Det er hardt for meg å innse at det ikke går nå, men sånn er det bare. Rundt dette med reising så har jeg tenkt mye på kjendiser og ting som berømmelse og alt, og jeg setter de to tingene veldig opp mot hverandre. Er vanskelig å forklare dere siden dere ikke er i mitt hode og jeg vet egentlig ikke helt selv hva jeg mener. Jeg tenker også veldig mye på meg og mine verdier. At jeg prøver å slappe av litt mer, og prøver å si til meg selv at jeg trenger ikke alltid gi 100% til alle, for det går ikke. Det tenker jeg mye på, men jeg blir bedre på det så lenge jeg er bevisst på det.


UKENS CRAVING

Jeg har så lyst på alt for tiden. Jeg ELSKER mat og blir for avhengig av mat eller godteri, og det er ikke bra. Denne uken har jeg fått helt dilla på brus igjen Pepsi Max - ahhh! Jeg vil ha det bare jeg snakker om det! Nesten så jeg kunne begynt å grine.


UKENS IRRITASJON

Dumme mennesker, og at ting ikke går som forventet.


UKENS MÅL

Mitt mål denne uken her er å planlegge mye for neste uke. Lage flere blogginnlegg jeg kan ha klare til dager hvor jeg for eksempel ikke har mulighet til å blogge, slik at jeg bare kan poste.


UKENS LÅT

jeg hører seriøst ikke på noe annet om dagene en sangene til sia! det har gått så langt at jeg stalker henne nå og den lille danseren hennes, som jeg forresten ELSKER, så det gjør jeg om dagen da:)Likes

Comments

reising

Hvis flybilletter hadde vært gratis så hadde jeg nok dratt for lengst, haha. Hvor skal jeg starte? Jeg har alltid elsket å reise og det er nok fordi vi reiste så mye med familien som små. I tillegg er jeg en veldig drømmende sjel, og den største jeg har som kommer foran alt, og da mener jeg ALT, er å få reise og oppleve. Når jeg sier reise og oppleve så mener jeg ikke en all inclusive luksus hotellferie. Jeg snakker altså om backpacking. Jeg vil legge fra meg alt jeg har her hjemme og bare dra, være ordentlig fri. Ingen sminke, ingen fancy klær, ingen jobb, ingen forpliktelser. Bare ha med penger og en sekk med ting trenger for å reise videre. Jeg vil først og fremst til Afrika, og så tenker jeg å dra videre derfra gjennom en del land som jeg ikke har bestemt meg enda. Men Afrika blir det garantert. Jeg har snakket om dette i et år om å dra ned dit og jobbe som frivillig med dyr som løver, elefanter, aper osv. Leve i kulturen. Må le litt av meg selv, for jeg sitter faktisk og ser på masse videoer nesten hver dag av folk som har oppdratt ville dyr som løver og elefanter, hvor de møtes igjen etter 15 år også husker de hverandre fortsatt. Det er så rørende, og jeg gråter av sånt.. Det er life goals. Jeg er livredd for å ikke få oppleve verden. Ingenting betyr noe før jeg har gjort det, og hvem vet? Kanskje det er en eventyrer jeg skal være? Kanskje jeg drar og ikke kommer tilbake. Uansett, nå må jeg wrap it up her. Kunne skrevet en bok om bare dette, haha!

løven

Mitt stjernetegn er løven, og det kunne ikke vært mer midt i blinken enn det! Det beskriver meg så bra som person at det er nesten litt flaut! I korte trekk: vi hater å kjede oss, vi føler behov for å bestemme over og belære andre. Løven er den fødte leder. Det beste du kan gjøre er å rose en løve. Vi er veldig lidenskapelige og skal alltid stå i midten, haha. Det er så meg, det skal jeg iallfall innrømme! Det finnes to ulike typer løver - den som er utadvendt, og den som er stille. Jeg er egentlig en rar blanding av de to. Jeg er ekstremt utadvendt når jeg møter nye mennesker, men så kan jeg også bli veldig stille av meg. Ikke fordi noe er galt, men jeg bare blir sånn. Folk spør meg alltid om det er noe galt når jeg er sånn, men egentlig så føler jeg bare ikke for å snakke, men å observere. Jeg føler mye, gjør ikke noe halvveis og jeg står opp for meg selv. Det er noe av det jeg liker best ved meg selv. Det skal ganske mye til for å dytte meg ned fra tronen.

alkohol

Jeg er jo 18 år nå, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg har smakt før det. Jeg føler jeg henger veldig etter - eller er det kanskje bedre å si at jeg er mye lenger frem enn resten av mitt kull? Jeg har ikke noe interesse for alkohol, det hverken smaker godt eller gjør godt. Jeg liker ikke hva alkohol gjør med kroppen min. Jeg liker å ha hodet klart. Jeg liker ikke følelsen, og det er helt greit, fordi det er ikke for alle. Det tok meg litt tid å begynne å si nei til fest og slikt, for som ung så vil man jo ikke gå glipp av noe, så da blir det til at man tvinger seg selv til å dra selv om man bare har sånn halvveis lyst. Når du kommer til festen så er jo de fleste ganske høy promille, og da føles det kjipt å bare sitte der helt edru, så da ender det med at man drikker til slutt. Det er jeg lei. Nå drar jeg ikke lenger på de festene, for det er ikke viktig for meg og jeg vil ikke tvinge meg selv til å drikke heller. Selvsagt kommer det helt an på anledningen. Er det med mine beste venner eller jobb så er det gøy og jeg kan ta ett glass med vin for hyggens skyld, men ikke for å bli full. Jeg liker heller ikke tanken på at det er et rusmiddel - for det er det jo. Du blir jo bedøvd i hjernen. Jeg trenger ikke å gjøre det for å ha det fett. Men hvem vet. Kanskje jeg syntes det er dritkult å feste igjen om noen år:)

divatendenser

Dette er litt morsomt egentlig. Jeg ler hver gang familien min forteller meg episoder fra da jeg var mindre. Jeg har alltid vært en dramaqeen herfra og til månen, haha! Det var altså å dra på seg prinsessekronen så var jeg klar for skolen. Da jeg begynte på barneskolen måtte mamma og pappa gi beskjed til kontaktlæreren min om at denne lille jenta var en smule dramaqeen. Det fantes vel ingen mer sassy liten jente enn det jeg var, men det har jeg vokst fra (til en viss grad). Neida, men noen ganger må jeg faktisk si til meg selv "u need to chill" haha. Og ja, jeg hadde med min egen tiara på skoleballet, for jeg trengte ikke bli kåret til prinsesse av noen. Jeg visste min plass, og jeg var allerede dronning. Know your worth.

Love, Madelenmy

Likes

Comments

1 år

Takk for ett fint år, la det bli mange fler. Loveu

Likes

Comments

God kveld alle sammen! Satt nettopp og leste bloggen til Sophie Elise om at hun skulle ta noen nye tatoveringer og da kom tanken tilbake til meg angående tatoveringer! Jeg hadde en periode der jeg planla skikkelig mange tatoveringer, men så fikk jeg aldri rota meg bort til noe studio, eller så måtte jeg bruke penger på noe annet. Men nå ble jeg veldig gira igjen og har bladd igjennom alle bilder jeg har lagret, tittet litt på pinterest, og jeg vil ha så mange men jeg vil ikke bli sånn sykt tatovert heller... Struggle. Jeg er den type jente som liker litt sånne små, tilfeldige tatoveringer her og der! Jeg har faktisk en tatovering fra før av, så nå er det ikke så big deal for meg lenger heller. Nå har det toget gått tenker jeg, haha:) Uansett, her er noen av de jeg har tittet på!

Den der det står peachy på rompa(:P) er den jeg har mest lyst til å ta. Vil ha den NÅ.

Likes

Comments

øl, taco og "frisørporno"

//Dekselet er sponset av Ideal of Sweden - innlegg kommer.

Lørdagskvelden min i går gikk til å få være med på en visning på jobben der de inviterte alle som jobber for Auster Salon & Academy, så vi var oppimot hundre frisører samlet for å se dette showet vi har ventet på og gledet oss til. De gikk for et litt annerledes tema på dette showet enn hva de har gjort tidligere. Før har det vært mye av de salongvennlige fargene og klippene, men denne gangen kjørte de altså en litt annen stil. Her var det rock på høyttalerne, taco og øl til alle, og noen frisyrer som virkelig var litt utenom det vanlige. For oss frisører så er det utrolig gøy og interessant å få se andre teknikker og farger som vil komme inn i motebildet om ikke alt for lenge, som for eksempel hockeysveis på jenter og mange spennende farger. Vi kaller det rett og slett for frisørporno, haha! Jeg elsker virkelig jobben min og alt den byr på.

Love, madelenmy

Likes

Comments

christmas table x insp love

i.n.s.p girrrrlss

se her da sushi heaven!!

utsikt over hele oslo vakkrere blir det ikke!

I går var jeg på julebord med insp love og why not! Otto fra why not hadde invitert, og arrangert julebord hjemme hos han i hans ny oppussede villa (slott ville jeg sagt hehe). Helt nydelig var det i allefall. God mat og en helt sinsykt bra kveld med mine blogggirls<3 Vi er så heldige som blir dolla med av insp og way not. Noen ganger tenker jeg HVORDAN I ALLE DAGER KOM JEG MEG HIT? Hva har jeg gjort for å fortjene så mye bra! Jeg er så takknemmelig.

#whynotfamily @whynotas @insp_love

Likes

Comments

nodee sky x days like this

Hvor skal jeg begynne egentlig....i går var jeg på tidenes event/workshop med med insp jentene og insp team på BARCODE NUDEE SKY! jeg blei helt satt ut av hele lokalet synsykt. Jeg var ikke forbrett på dette siden jeg trodde vi skulle være i våre vanlige lokaler med insp men det var det vist ikke! insp hadde faktisk leid av hele topp etarsen til oss!! helt amazing lokale aldri vært borti noe sånnt før. Vi fikk lett servering med susi og drikke og ett fantastisk foredrag av hun som jobber med merke varen days like this som pressenterte den nye unederlinen soft like this for oss!<3 love it. Så de hadde med masse fine goddibags til oss med ting fra koleksjonen. Etter det var det å mingle litt og kose seg prøve litt klær og ofc ta masse bilder siden alle er bloggere og instagrammere så det er derfor vi får muligheter som dette! så utrolig takknemmelig. Også super hyggelig å se insp jentene igjen føler alle blir bedre og bedre kjent! veldig deilig å ha venner som driver med det samme som meg insta og blogg. Gleder meg masse til julebord med de på tordag.love madelen myr

Likes

Comments

Instagram@madelenmy