Dagen började väldigt bra. Gick in på mejlen och kollade och hade fått ett mejl från en fastighetsägare jag har varit i kontakt med tidigare. De stod att jag blivit erbjuden en första hands lägenhet i innerstan!!! Snacka om att jag är lycklig över detta. Så som jag har väntat och längtat efter att bli erbjuden ett första hands kontrakt. Så ska kolla på denna lägenheten nu i veckan förmodligen. Hoppas verkligen att den är fin eller iallafall känns okej för kan ju tapetsera/måla den om de inte är fint! Hade varit sån trygghet att få ett första hands kontrakt för då vet jag att jag kan bo där så länge jag själv vill. Det är de som är nackdelen med att hyra i andra hand som jag gör nu, att jag bara ska få bo här max i ett år.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har bestått av lite blandade känslor. Den började inte jätte bra.men just nu känner jag mig starkare än på länge. Ju mer skit man är med om ju starkare och mer härdad står man där sen. De finns inte många personer som jag litar på så den listan är inte lång. Har ju hellre få äkta vänner än massor av vänner som jag inte kan lita på. till 100 %. Saker blir ju inte alltid som man tror men tänker lite så att de mesta som händer har en mening på något sätt. De ena leder liksom till de andra som för de mesta brukar sluta bra i slutändan ändå.. Tålamod är något som jag inte har men den senaste veckan har fått mig att tänka om. De har vart upp och ner men nu har jag kommit fram till något bra och de känns så himla skönt.

Spenderade min fredag hemma hos mina föräldrar De va riktigt mysigt och behövligt. Vi åt god mat, pratade och hade de allmänt trevligt med mycket skratt. Sov över där i mitt gamla rum som numera är gästrum. Var så mysigt och vakna upp med två små troll i sängen., älskade hundar. Idag har jag vart och tränat på gymmet. Så jäkla gött att ha kommit igång med de äntligen. Denna gången tänker jag inte lägga ner det utan fortsätta trots att de kommer finnas stunder då de kommer ta emot.

Nu blir de soffan resten av kvällen, mysigt !


Likes

Comments