I slutet av augusti blev jag av med mitt jobb, varit på Iss,  okg sedan hösten 2010 men bara periodvis i början men tror att det var från 2012 som jag var där utan avbrott. Så nästan 5 år då kan man säga.
Lärt känna så mycket bra folk därute, både kollegor på iss men också många från alla andra företag som är därute och jobbar, saknar många av dom och känns konstigt att inte åka dit o jobba.
Även att jag visste om att jag förr eller senare skulle få sluta pågrund av arbetsbrist så känns det ändå konstigt när man får slutgiltiga beslutet bara 3 dagar innan sista dagen, hann inte riktigt förstå tror jag.
Så jag antar att mina dagar som sanerare på kärnkraften är gjorda, men kanske dyker jag upp på 2017s revision, vem vet :p

Nu har jag annat pågång och det känns väldigt spännande, så håll tummarna att allt går bra :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vet aldrig vart jag ska börja men kör igång bara.

I mitten av december fick jag svåra buksmärtor och fick åka till akuten(väntade flera dagar innan jag åkte, tänkte att de skulle gå över)

Blodprov togs och de visade för höga levervärden och tecken på inflammation, i bukspottkörteln.

Eftersom våran akutmottagning är dålig bemannad fick jag åka vidare 7 mil till nästa mottagning, och blev då inlagd över natten.

Fler prover togs och gjorde ett ultraljud gjordes då de gick att se att bukspottkörteln var inflammerad.

Men det skulle tydligen gå över av sig själv, så blev hemskickad.

Fyra dagar senare uppsökte jag akuten igen, åkte vidare till nästa mottagning och blev inlagd igen.

Fick denna gång en magnetröntgen och tog flera prover.

Eftersom inflammationen inte läkt så har jag nu fått en diagnos, eller läkarna tror att det är rätt i alla fall, då alla prover är bra, som borde vara dåliga var det inte så lätt att fastställa vad det beror på.

Men i alla fall, Autoimun pancreatit har jag fått som diagnos.

Finns tydligen olika sorter av den men såklart, jag har börjat behandling i form av kortisontabletter och omaperozol mot magproblem som kan uppstå av kortisonet.

Har endast tagit tabletterna i en vecka och känner av vissa biverkningar, sömnsvårigheter och kände mig rastlös

redan innan, och inte bättre nu direkt. Man kunde också samla på sig vätska i kroppen , något som jag också verkar fått,

Mina fötter och fingrar är värst, värker och känns svullna.

Härligt.. Men jag hoppas behandligen fungerar och att inflammationen sen om några veckor efter avslutad medicinering inte kommer tillbaka.

Detta kommer jag återkomma till när jag vet hur det går.

Nähe nu ska jag väl försöka sova lite i alla fall. lycka till typ

Likes

Comments

<a title="Madeléne Westberg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=743670&mid=189470&f=true" target="_blank"><img alt="Madeléne Westberg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=743670&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>​

Likes

Comments

Hej igen efter ett långt avbrott!


Mycket har hänt sen jag sist försökte skiva här, så nu ska jag försöka komma igång på riktigt.

I juni 2015 blev jag sjukskriven och jag var hemma i 5 månader, 5 månader lixom?

Jag berättade inte för någon varför jag var sjukskriven så länge, kände att jag inte behövde berätta och att ingen skulle bry sig ändå. Och så skämdes jag en del, Det är ju inget att skryta med att man varit hemma för depression, utbrändhet och ångest. Men det är så vanligt att man mår dåligt och att inte våga söka hjälp för det, man kanske inte riktigt förstår vad som är fel och försöker kämpa på.

Jag får ångest för många saker och det kommer helst när jag absolut inte har "tid" att må dåligt. Jag kan vakna och känna mig nere, vill helst inte gå ur sängen då. Kan börja må dåligt när jag håller på att sminka mig och känner att det börjar gå dåligt, ser ut som skit, håret ser ut som skit, ja, allt är skit, fast egentligen är det inte så farligt.

Det är inte så lätt alltid, och det går ut över alla i närheten.

Det som är jobbigt just nu är att jag har svårt att koncentrera mig, även om det är ett kanonprogram på tvn så sitter jag och tänker på något helt annat,  tittar på mobilen och tillslut tröttnar jag på programmet

Läste mycket böcker ett tag men nu är det nästintill omöjligt, tidningar går dock bra, men där är det ju mycket bilder :)

Bara fortsätta kämpa på .

Nähe, dusch sen försöka sova lite innan jobb imorgon .

Just det, bilden är på mina favorit skor fån Johnny bulls, älskar dom!


Likes

Comments

hemma från en lång dag på jobbet, ut med katt och kamera direkt för att hinna få med lite ljus.
blev några bilder :)
Likes

Comments

första inlägget på denna blogg
försökt flera gånger nu, men denna bloggsida verkade lättare för en oteknisk att lära sig så provar här :)

i måndags fyllde familjens hund 6år, vart tar tiden vägen?

kommer ihåg när jag, mamma, syster o min bror var o hämtade han i vetlanda, vi skulle bara åka o kolla hade vi bestämt, men mamma hade med pengar iallfall.
och han var sååå söt , så han fick följa med hem :)Likes

Comments