Här är lite bilder på hur vårat hus såg ut som vi bodde i nu i helgen. Detta är då köket och vardagsrummet, med utsikt ut mot skidbacken. Det bästa var ju verkligen att man bara kunde ta på sig skidorna och åka ned till liften!

Sen hade vi ett rum med biljardbord, två tv apparater( varför man nu behöver två tv apparater i samma rum vet jag inte haha) och ett kök. Det fanns typ kök på alla våningar, asså kök med handfat, kylskåp och mikro. Sen hade vi ju ett stort kök med spis och hela de köret.

Och väg i väg med biljardbordsrummet fanns det ett litet biorum

Och så hade vi ett rum där man tog på sig alla skidor och även där fanns det en tv, bara utifall att man vill kolla film när man tar på sig skidkläderna haha 😉

Huset var verkligen så stort, men samtidigt med 4 familjer behövs ett stort hus och man kunde alltid komma undan lite, vilket var skönt!
Men som alltid, borta bra med hemma bäst! Det ska bli såå skönt att sova i sin egna säng ikväll!

Likes

Comments

Hela gårdagen spenderades med Erik då dem andra var ute och åkte skidor och på kvällen drog dem på middag. Föräldrarna lämnade alla barn på ett lekställe där barnen kan leka, äta middag osv medan föräldrarna är och käkar middag på er restaurang eller något liknande. Men för att kunna vara där måste man vara blöjfri, vilket Erik inte är. Så han och jag fick stanna hemma och ha vår egna mys kväll. Och medan alla andra var ute och åkte skidor under dagen passade Erik och jag på att vara ute i snön och leka och vi tog även en buss ner till the village. Erik älskar verkligen att åka buss, skulle kunna göra det hela dagen lång haha!
Men idag var jag ute och åkte skidor på förmiddagen med några utav papporna som är med, men de får ni se mer bilder av en annan dag. Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

För ett par dagar sen hade jag Julklappsbyte med några kompisar hemma hos mig. Det var super mysigt!
Vi spelade med hjälp av en tärning, så först skulle man försöka samla så många presenter som möjligt och sen i nästa omgång när alla paket var öppnade fick man stjäla från varandra och då gick det också på tid. Super roligt! Jag slutade med båda mina paket + ett paket till, så för mig gick det väldigt bra! 👍🏼
Det var bara så mysigt att så många kunde komma och att vi fick en liten svensk myskväll!

Likes

Comments

Idag följde jag med min värdfamilj upp till Copper Mountain för att spendera helgen här. På måndag är det Martin Luther King day och eftersom alla barn är lediga från skolan då så kommer vi stanna här uppe till på måndag. Ska bli så roligt att vara ute och leka i snön och åka skidor! Vi bor i ett hur stort hus som helst med 3 andra familjer. Tänkte ta lite kort i morgon och visa er hur huset ser ut!

Likes

Comments

Både igår och idag har Sofia och jag försökt att planera lite inför våran resemånad. Men det är bara så mycket som ska bokas att man inte vet vart man ska börja haha! Hittills har vi nästan alla flyg bokade och ett hotell, men nästa vecka hoppas jag på att vi har nästan alla hotell bokade!

Likes

Comments

I fredags bjöd min värdfamilj mig på middag på Cheesecake factory, vilket var såå mysigt! Dem sa att vi åkte dit bara för dem vet att det är min favorit restaurang, hur gulliga!?
Jag fick även en hel del fina presenter, fick bland annat ett presentkort för att gå på massage och en jätte fin ram med en bild på alla oss 6, så gullig! Sen fick jag även en present av mamma och pappa som dem hade lämnat till Julie och Binh. Det vad en sminkväskan och där i låg det 200 euro, haha blev lite full i skratt av att det var euro eftersom jag är i USA och vi använder dollar här 😉 Men är verkligen så glad och nöjd över allt mitt födelsedagsfirande!

Likes

Comments

Idag efter att jag hade jobbat några timmar på morgonen så hämtade Jolin och Amanda upp mig och Sofia för att sen åka till Garden of the gods. Jag har ju varit där ett par gånger redan, men det är ju så fint där! Sen åkte vi även till ett par andra ställen som skulle ha fina hiker, men dem var inte alls lika fina som Garden of the gods! Min dag har verkligen varit super mysig! Nu på kvällen har jag tränat lite, fixat med massa tvätt och gjort en video som kommer upp i morgon förhoppningvis. Men nu ska jag börja kolla på andra säsongen av gåsmamman! Ni får ha det så bra ❤

Likes

Comments

Igår kväll kom jag hem till detta som stod på sängen. Det är alltid såå kul att komma hem och det finns paket väntande ☺️

I paketpåsen låg det en träningströja och en kofta som jag fick i julklapp av våra grannar. Asså hur gulligt av dem att ge mig en julklapp!?
Sen fick jag hem en liten sak att göra rent smink borstarna med som jag beställde för ett bra tag sen.
Och det finaste var ju födelsedagskortet som min farmor och farfar hade skickat! Blev nästan lite tårögd ❤️

Likes

Comments

Igår (måndag) var Bernas och min sista dag i New York och förmiddagen spenderades på 9/11 memorial museum. Det var verkligen sååå gripande och intressant och ledsamt att gå runt på museumet men jag är verkligen så glad att vi gick dit. Allt blev bara så verkligt när man gick runt där och såg alla bilder och hörde alla historier!

Mitt flyg skulle ha gått 6.25 sen på kvällen, men det blev 1h försenat.. Så jäkla drygt! När man är påväg hem vill man ju bara vara hemma och så blir flyget försenat.. Aja hem kom jag ju i alla fall!

Min vecka med Berna har verkligen varit tipp topp och jag är så otroligt glad att vi kom iväg på den här resan. Vi har skapat så många fina minnen! I bland vill jag bara sitta och skrika av lycka, för jag är så jäkla lycklig! Jag är så stolt över mitt liv och jag är verkligen så stolt över mig själv som tagit mig så här långt och jag är bara så glad över alla möjligheter jag har fått/har! Jag är bara så himla glad över mitt liv! Sorry för att jag skröt lite där, men var bara tvungen att dela med mig av hur lycklig jag är haha!

Likes

Comments