View tracker

Hörrni, OM 14 DAGAR FÅR VI HUSET 🙀😻😻😻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helgen, och första advent i rätt anda. Knykta julgranar 🎄

Likes

Comments

View tracker

Jag vet inte varför. Men någonting har hänt, allt jag önskar, slår in.
På senare tid har allt fallit på plats. Vi kan börja med att vi fick huset, skotern och ett ambassadörprogram på Motorhuset, fast tjänst och nu DAGISPLATSEN I VÅRA DRÖMMAR.
Jag ringde enhetschefen i November och på dagiset vi verkligen önskat åt Wille var det sju stycken före i kön. Igår fick vi mail om att en plats på de dagiset är Willes!
Alltså. Kan det verkligen bli såhär bra?

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jobbvecka. Utan dess like! Varvar med att jobba kväll och natt. Kul! Bytte dock bort min helg (har sex helger på raken) så nog kan det bli en vända med skotern i helgen.

Annars då? Det börjar närma sig flytt. 25 dagar kvar!
Imorgon ska jag träffa grabbarna på Swetown och göra klart dekalkittet till skotern. Efter ska jag på möte på banken och göra klart alla lånehandlingar. Och sen väntar en natt på jobbet!
Onsdag - jag kliver av på morgonen och när jag slutar ska jag adventspynta 🎄🎄

Likes

Comments

Inte bara vilken Fredag som helst. Utan en jävligt bra Fredag!
⬇️💕⬇️

Fast anställd ✅
Skoternnn har kommit ✅
Ledig dag med Willis ✅

Likes

Comments

Men alltså vilken feeling jag har. Ända sedan den första snön la sig på marken har jag gått all in på julmusik. Håller mig verkligen från att börja adventspynta men det är banne mig inte lätt.
Igår gjorde vi dörrkransar samtidigt som vi.... lyssnade på julmusik. Mysigt 😍

Idag åkte jag och Willis in till stan rätt tidigt, jag hade tid hos optikern. Dock blev det ett snabbt besök, fick vända i dörren när jag blev påmind om att det var nästa vecka! (Varför lyckas jag aaalltid med det?) Aja, jag, Wille och Alexandra hann med en mysig lunch på Jaktstugan.

Och nu hänger vi hemma och ska till och förbereda lite middag. Ikväll blir det packrace tror jag!
29 dagar kvar! 🏡

Likes

Comments

Och nu händer det grejer.. vi var och tittade på huset i Måndags för att måtta och lite sånt. Då kom vi överens om att vi tar över huset den 16 December istället för 19. TJOHO 👏🏻 det är alltså en månad kvar, 30 DAGAR!
Nu kanske vi hinner få till rummen och flytta in innan Julafton!

Utöver det händer det också lite roliga saker, på Motorhuset, jobbet och dejt med Alexandra imorgon ❤️

Ha en fin dag!

En sån här dag hade inte suttit fel nu!

Likes

Comments

Jo men nog är det en happy torsdag trots allt.
Jag har inte gjort så mycket denna Torsdag egentligen. Jag hälsade på Faffa och Bitti innan jobbet, det var jätte trevligt sen har jag jobbat hela kvällen. Jobbdagarna denna vecka har varit lite ångestladdade och jag avslutar jobbveckan med ett 23h-pass. Känns sådär! Och då har jag avverkat över 60 timmar denna vecka.
Jag ser fram emot en mycket lugnare vecka nästa vecka...

Varför skriver jag här när jag egentligen inte har något att skriva om?

Likes

Comments

Nu lider även denna helg mot sitt slut.
Shit vad dagarna går fort. I helgen har jag iallafall jobbat, fredag och söndag. I lördags var jag ledig och vi passade på att handla lite nödvändigt så som flyttkartonger och ytterkläder åt Willis.
På kvällen var vi bjuden på middag hos Emmy och Daniel. Det var full rulle på barnen hela kvällen både i badet och i sina kostymer. Härliga ungar ✨

Jag har precis kommit hem från jobb, handling till personalfikat imorgon, en akut ögonfransförlägning (gnussade bort alla fransar på ena ögat i sömnen inatt) och hämtat Elsa hos Pappa. Klockan är 22.44 och jag har gått innanför dörren, tvättad av sminket och lagt mig. Jag måste vara världens trevligaste sambo....
Det kommer det dock bli ändring på snart för JAG HAR FÅTT FAST ANSTÄLLNING!!!! ääääntligen! Vilket betyder att jag kommer behöva jobba mindre 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Godnatt!

Likes

Comments