Godmorgon FREDAG! Ledig fredag dessutom 🙌🏻
Skulle vara ledig igår också men var tvungen att åka in på ett möte på eftermiddagen. Idag känns det också som "jobb", måste till Hissmofors och göra klart de allra sista. Men så skönt det kommer bli när allt är klart!

Först ska jag träna ett arm/rygg-pass med Håkan. Det är en vecka sedan vi körde ben och den träningsvärken har precis gått över.

Igår hade jag en bra träningsdag. Promenerade lååångt innan gymmet. Sen sprang jag personbästa på bandet. Testade på det här med relaxen också. Förutom en liten incident så gick det bra!

JUT DET ☀️ Jag, en brukare och en annan personal har bokat en resa till Alcudia i Maj också.

Likes

Comments

Godmorgon Onsdag.
Idag jobbar jag 13-21. Men ska lämna Wille på dagis kl 9.30. Efter det drar jag och gymmar/ och kanske provar på att relaxa innan jobbet. Får se vad det finns tid för eftersom jag har bilen idag och måste hinna ner med den till Simon innan jag börjar.

Känner mig sjukt stressad inombords. Det är så mycket jag skulle vilja hinna med nu men jag jobbar mest. Och jobbar jag inte måste jag välja om jag ska träna eller hem och umgås med familjen. Men det blir snart ordning och reda när Wille kommer igång med sina vanliga dagistider och jag får vara ledig lite. Jag har jobbat 4 helger på rad nu.

Likes

Comments

Godmorgon!
Tisdag, och jag jobbar 13-21. Det får nog bli promenad till jobbet idag (eftersom super-kangon inte startar längre). Vi har alltså bara en bil! Tur att vi inte bor på Hissmofors liksom.

Igår var jag på bodypump. Det var så mycket svårare nu än sist, jag har inte grundmuskulaturen som jag hade förut så de var svårt att hålla ut övningarna. + att jag fortfarande ha dödens träningsvärk sedan Fredags.

Idag ska vi montera nya (dröm)-lampan men jag har sån beslutsångest var jag vill ha den. Sovrummet eller vardagsrummet?

Likes

Comments

Jobbhelgen avklarad. Lyxade till det med middag med Elin i Lördags efter jobbet. Och idag är jag ledig, dock inskolning på dagis 11-14. Nu är Wille "startklar". Jag jobbar imorgon och måste lämna honom där så imorgon får han köra första dagen utan mamma. Gud vad han kommer att njuta!

Likes

Comments

God morgon Lördag! ✨

Vilken härlig start jag fick även denna morgon, att få vakna pigg. Och dessutom med en jävla träningsvärk!
Igår jobbade jag, 7-21. Satt mest på kontoret och skrev genomförandeplaner. Efter det drog jag på gymmet, Håkan hade gjort ett benpass utan dess like. Trodde dock aldrig att jag var så "svag" i benen. Nu blir det träna, träna, träna!

Idag jobbar jag 8-18. Det ska bli skönt att få komma hem i tid. Har nog varit borta mest varje kväll den här veckan.
Imorgon jobbar jag 10-21.


Likes

Comments

View tracker

Bästa med huset må vara att jag blivit morgonpigg sen vi flyttade hit. Vaknar mellan 5-6 typ. Och är pigg! Imorse var jag extra pigg och kände av träningen från igår.

Nu tar jag en kaffe innan jag ska stöda huset. Sen inskolning för Wille mellan 12-14. Och någon gång under dagen får jag en leverans med garderoberna vi beställt!
Ikväll ska jag på bodybalance! Kanske lite gym också 👌🏻

Likes

Comments

Som vanligt spårar jag. Har bestämt mig för att JÄVLAR-ANNAMA vad stark/fit jag ska bli 2017.. och resten av några år (haha) Så nu har jag köpt pulsklocka, gymkort på Sports gym och köpt nya träningskläder.
Har två vänner som kan det här med träning och bett dem hjälpa mig. Ena ska göra träningsprogram och den andra ska följa med och peppa mig på gymmet.

Den här gången ska jag fasiken inte hamna på sofflocket igen. Och den här pulsklockan med stegräknare håller på att göra mig maniskt. Det hör blir kul

(Och såklart ligger jag i soffan och flexar med mina nya träningskläder 😅😅)

Likes

Comments

Idag börjar Wille på sitt nya dagis. Han är taggad, jag? Inte lika taggad. Jag har jobbat i natt och sovit minimalt, somnade vid 2, första larmet gick klockan 03. Och sen fortsatte det 04, 04.45, 05.15, 05.45 och där gjorde jag morgon hos brukaren. Kan ha blivit 2 timmar osammanhängande sömn.

Nu har jag bytt av Simon här hemma och ska snart dra iväg på inskolning. Ljuva Onsdag.

Ska lyxa till det med nya fransar ikväll så då kanske det känns bättre ☺️

Likes

Comments

Jullovet är slut och vardagen är igång. Skönt, måste jag säga. Jag jobbade igår efter att varit ledig en vecka. Och idag startar vi veckan med personalmöte.
Willis börjar inte dagis förän på Onsdag och då är de inskolning i 2 veckor. Hur jag ska få till att lösa det här blir spännande.

Idag ska jag köpa pulsklocka, nya träningskläder och ett gymkort. 2017 blir jag stark

Likes

Comments

Vi har jullov, jag och Willis. Vi har varit i stugan några dagar med Simon. Han åkte hem för att jobba och då åkte vi över gränsen till Sörli några dagar. Det är jullov på riktigt. Jag har alltid spenderat mina jular här uppe.

Idag ska vi åka tillbaka till stugan och på Söndag drar vardagen igång igen. Skönt. Riktigt skönt faktiskt! Jag har längtat till att 2017 ska dra igång på riktigt.

Likes

Comments