Godmorgon
Ledig helg ✨
Jag har inga större planer mer än att försöka få in en träning och lite shopping åt min Willis som fyller FYRA år på Onsdag.

Jag gjorde ugnsbakad gröt till frukost. SÅ HIMLA GOTT. Kolla in matgeek på youtube och laga den. BARA GÖR DET!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag!
Idag är jag trött. Kroppen känns tung. Och anledningen till det är att jag inte hunnit träna i veckan.

Det har varit fullt upp med jobb, och firande av Mamma. Igår tog jag med mig mor ut på restaurang, bara hon och jag. Trodde hon. På plats fanns hennes vänner och vi fick en riktigt trevlig kväll tillsammans

Idag jobbar jag delad tur, 7-21 med ett uppehåll mitt på dagen. Fick till ett enkelt styrkepass där men räddningen blev nog Amanda som skrev och fråga om vi ska träna ikväll också.

Imorgon, klockan 10.00 går jag på helg. 👏🏻

Likes

Comments

Äntligen har jag landat i soffan. Det är inte ofta jag känner så! Men efter denna start på veckan så känns det i hjärnan mest.
Jag har ju jobbat natt, suttit på utbildning och firat mammas 50-års dag.
Det tog på krafterna. Jag var sugen på att dra ut på en löptur men kroppen sa faktiskt Nej idag.

Imorgon ska jag in på jobbet och skriva lite medan lärdomarna från idag fortfarande är färska. Gud, jag har så mycket roliga uppdrag på jobbet nu framöver.

Tur det eftersom min "efterlängtade" 4-veckors semester kortades ner till två veckor idag. Jag la in lite extra jobb-pass på dem två första veckorna. Inte så mycket men jag känner ändå att lite kan jag jobba. Jag har ju trots allt vanan inne att jobba sommaren.

Likes

Comments

Och sista dagen på denna ledighet. Min första ledighet på över 3 år. Konstig känsla, jag har som inte kunnat slappna av riktigt. Jag är van att ha många järn i elden men dem sista dagarna nu har jag försökt att inte bokat och stressa upp mig på saker. Det har gått så jag antar att ledigheten har gjort mig gott.

Jag startar Måndagen med ett 25h arbetspass. Varav 5 av dem timmarna ska spenderas på en utbildning. Spännande och se om jag har hjärnan med mig då.

Idag har vi varit ute på Åsen och lekt av oss lite med hjulingar och cross. Jag lagade en god söndagsmiddag följt av 1,5 timmas promenad.
Kvällen spenderades i Ås hos Engberg.

Perfekt avslut på denna ledighet.

Likes

Comments

En bra dag. En tur på stan i stormen, fast solen sken. Lunch på Vezzo och en ny hallampa.

Träningssuget tog över och jag fick med mig Amanda på utegymmet på Frösö-park. Lite lek och en löprunda senare gjorde man sig förtjänt av en skål med glass till kvällen.

Morgondagen är oplanerad. Jag känner mig dock redan sugen på mer träning.... Men, en vilodag kanske vore på sin plats.

Likes

Comments

Godmorgon Lördag! ✨
Idag tänkte jag ta en tur ner på stan. Och förhoppningsvis hinna med en fika med Amanda. Men först. En morgonpromenad innan solen går i moln och snön kommer enligt SMHI

Likes

Comments

Den här dagen började snö. Jag och Willis packade in oss i bilen och åkte till Mamma. Där vi spenderade större delar av dagen.

På eftermiddagen tog jag en löprunda ute. Så jäkla skönt. Och vad uppfriskande det är att orka mer. Nu placerar jag mig i soffan med lite kvällsfika. Imorgon är det FREDAG ✨

Likes

Comments

Gårdagens ⬇️
Vårstädning både inne och ute. Gården är krattad, den är ju inte lika stor som tidigare år. Första lunchen ute på altanen och en brakmiddag efter ett brakpass på gymmet.


Likes

Comments

Och jag och Wille har påbörjat vår lediga vecka.

Likes

Comments