Det har hänt lite i hemmet sedan sist. Huset blir så bra alltså 👏🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är helt sinnessjukt vad veckorna går fort. Jag hinner verkligen inte med mitt eget liv. Så mycket som ska göras hela tiden! Igår slutade jag 16, hann laga mat innan grabbarna kom hem, hann med att leka med Willis och sen drog jag på gymmet. Jag hann till och med spendera en timma i soffan här hemma. Vilket inte händer ofta nu för tiden. Det är väl så det är att sluta "normal" tid.

Idag är ordningen återställd kan man säga. Jag jobbar 9.30-21.
Men solen skiner så jag är taggad på Onsdag.

Gymmet då. Det var faktiskt första besöket där sedan jag skadade knät. Jag har haft ont i knät sedan skoterkörningen i helgen men det gick förvånansvärt bra på gymmet. Och jag börjar bli stark nu alltså

Likes

Comments

Vilken pangstart på en Tisdag. Att vakna upp 06.00 och det är ljust ute. Det är bästa känslan!

Idag ska jag på utbildning på förmiddagen, sen jobbar jag natt. På Torsdag har jag dagtur och sen drar jag och brudarna till fjälls. 👌🏻
Jag jobbar dygn igen på söndag. Men sen kommer det bli lite lugnare på jobbet igen, hoppas jag. Om alla blivit frisk! 5 stycken ur personalgruppen har varit sjuk samtidigt.

Likes

Comments

Vilket fantastiskt väder vi hade igår. Och vilken dag ☀️ Trots en urusel jobbnatt! När jag slutade kl 10 åkte jag hem och hoppade i understället.
Utedag deluxe, grillning och promenad. Jag somnade tillochmed ute i solstolen.

Idag jobbar jag heldag igen, 9.30-21. Willis håller på att bli sjuk så det passade väldigt bra med ledig dag imorgon.

Likes

Comments

Att vakna upp klockan 6, och vara pigg, med klarblå himmel. Välkommen du sköna Fredag. ☀️

Planen idag får bli långpromenad. Idag ska finvädret maxas! Jag börjar jobba 15, och jobbar natten. Imorgon blir det renovering hela dagen.

Jag har blivit en bullmamma sedan vi flyttade. Jäklar vad jag bakar. Igår fick det bli paj

Likes

Comments

Dagarna går så fooort. Redan Onsdag! Idag jobbar jag 11-21.

Igår tog jag och besökte hälsocentralen för att få knät kollat på. Menisken hade klarat sig och ledbanden var inte av, men läkaren antydde att ledbandet var sträckt eller delvis av. Jag ska börja med sjukgymnastik så får vi se var de bär. Skoteråk nästa helg liksom 🙄

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag på jobbet jag har haft. Vi drog till Ladängen och åkte skidor. Och jag kunde inte önska mer av vädret. GUD va kul det var att åka skidor. Trots en olycka och ett ont knä är jag tvärtaggad på att börja åka skidor med Wille.

Likes

Comments

OCH HUR BRA FREDAGSKÄNSLA FÅR MAN
INTE AV SINA ARBETSKAMRATER DÅ?

Likes

Comments