... att få vakna upp med snö kunde knappast bli bättre. Välkommen vecka 8.

Idag har jag haft morgontur och personalmöte. Nu är Willes kusiner här och leker.
Ikväll ska vi sova hos moffa. Det blir pyjamas-PARTY.

Likes

Comments

- The greatest stories are lived, not told
🙋🏼
#scottsports

Likes

Comments

FREDAG? Jag jobbar 3 timmar nu på morgonen. Sen ska jag dra av ett mördarpass på gymmet och kanske en relax? Helghandla och IKVÄLL KOMMER SYSTRA MI. ❤️
Den lilla detaljen att jag jobbar dygn i helgen känns ju sådär men det gör inget. För Kicki stannar utöver veckan. Och Matilda kommer hem från Uppsala.

Jag provade ett par byxor som var mina favoritbyxor när jag var 17-18 år. Och nu sitter dem nästan helt bra igen. Jag tror rumpan behöver åka upp någon våning bara, sen så. Glad att jag äntligen kan se lite resultat och att det faktiskt är roligt att träna.

Likes

Comments

Här hittar ni en totalt understimulerad Totl. Jag har ju knappt jobbat något alls dem senaste 2 veckorna. Först jag jag långledig när vi var till Jorm. Sen var jag in och jobbade två dagar och fick på 5 dagars ledighet igen. Som blev sex dagar med VAB. IDAG SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ JOBBA.
Som jag har längtat. Jag kan inte med det hör med ledighet än. Det kommer säger dem. Heh

Igår var jag och Wille bara hemmavid. Jag total-rensade i gästrummet så nu kan vi börja renoveringen där. På kvällen var jag på föräldramöte på dagis.

Likes

Comments

Jag spenderar alla hjärtans dag på bästa sätt. Startade dagens i lugn och ro, Wille låg och sov så jag tände ljus, startade kaffebryggaren och satte på Nyhetsmorgon. Tänkte för mig själv, Wille kommer vakna innan kaffet är klart. Men han sov, jag gick och tömde upp en kopp kaffe i fin"muggen" (lyxade till det såhär på valentines-day). Han sätta mig i soffan och så kommer han upp och säger dem förgiftade orden: Jag känner mig magsjuk. Och sen kom spyan!

Men vi har haft en mysig dag tillsammans på toalettgolvet. Klockan 13 var han tydligen frisk och har sedan dess ätit som en häst! Tack och lov en, om man får säga så, enkel magsjuka denna gång. Och Morsan klarade av det HELT SJÄLV, utan någon panikattack.

Likes

Comments

Äntligen Måndag. Ny vecka 🎀

Idag planerar jag att ta med mig Wille och Amanda på badhuset. Tjatet har ekat i väggarna länge nog nu!
Sen tänkte jag försöka hinna med en träning ikväll.

Igår tog jag mig till gymmet innan frukost. Benet är inte riktigt återhämtat sedan Jorm så det fick bli mest styrkeövningar. Sen tog vi en långpromenad och jag gick och fick nya fransar. Kvällen spenderade jag med Elin och Mr.Gray 👋🏻

Likes

Comments

Idag var en sån här perfekt vinterdag. Vi började dagen med lång-frukost innehållande det mesta. Sen hoppade vi i kläderna och gick en långpromenad.

Vi kom hem och svidade om för lunch på Vezzo och sen gick jag och Willis på bio. Willes första bio och han somnade efter halva filmen.

Till middag lagade vi sushi. Och jag och Elin laddade upp för morgondagen med att se Fifty shades of gray.

En bra Lördag. Och nu ska jag dra en riktig skönhetssömn för imorgon planerar jag gym innan frukost. 💪🏻 (tur Willis somnade sent)

Likes

Comments

Vilken underbar Fredag. Jag och Willis har varit ledig, vi har verkligen tagit dagen med ro. Handlat mat, förberett middag och efterrätt, städat och lekt.

Ikväll kom Daniel och Emmy förbi på middag med deras tjejer. Det har varit full lek hela kvällen och Wille somnade minst sagt direkt.

-
Annars då. Jag har varit i Jorm i veckan tillsammans med Motorhuset. Vi hade ett gäng grymma dagar. Trots snöförhållandena hittade vi bra åkning.

Kroppen är laddad med full energi för en lång tid framöver. Jag ska satsa stenhårt på träningen nu och njuta! NJUTA!

Likes

Comments

Helg. Och jag är ledig! Och på hemmaplan. Det var längesedan.
Igårkväll hade vi Ida, Christian och Otto över på middag. Jag provade laga lasagne i paprikor. Det blev verkligen jättegott!

Jag fick även en dos av Amanda så dagen blev utmärkt.

Likes

Comments

Äntligen en "ledig" dag. Jag tror inte jag har varit hemma en ända dag sedan vi flyttade in. Idag börjar jag kl 15 och jobbar natten. Men det härjar massa magsjuka på Willes dagis så han fick vara hemma med mig idag så kommer Simon och byter av.

Vi gjorde i ordning frukost och la oss i sängen och kollade på film. Längtar till nästa lediga dag 🙏🏻

Likes

Comments