Hej!  varit väldigt dålig att att skriva nu. Man jag lovar bättra mig :)
Som ni vet fick vi avslag på våran sons adhd utredning :( men jag ger ej upp. Ska de få ta år så ska han få denna utredning. Ju bättre desto bättre.

Att bli anklagad för saker är de värsta jag vet utan att man har sanningen bakom de. Att bli anklagad och få sms med massa hot är bara larvigt pga att jag skrev träskpadda på min Facebook och du tog åt dig inte mitt problem.. Ring mig och fråga eller skriv ett sms till mig så kan jag säga sanningen till dig.. Dessa år av anklagelser ifrån dig som du inte har någon fakta om alls. Du tror alltid jag skriver om dig.. Men jag antar att du tar åt dig eller annars kan de ju vara att du är jävligt avundsjuk på mitt liv som du aldrig kommer få. Ber folk kolla min fb för du tagit bort mig som vän. Trött på ditt jävla skit du håller på med.. Håll dig till sanningen och ljug inte om saker som inte ens stämmer. En dag kommer allt komma fram och då kommer du stå där alldeles själv utan nått.. Och då kommer jag gå där och le :) för du ska bara ha skit. Har mycket annat jag vill skriva men de får vänta ett tag :)
Nu ska jag ge stora prinsessan Alvedon och den lilla med sen ska jag lägga mig och sova för känns som mitt huvud ska sprängas :( natti natti :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej! Idag har de varit full fart här hemma :) Barnen fick välja mat idag så de blev pannkakor :) och jag är väldens gladaste mamma whilma åt 4 pannkakor :) Hon har aldrig tyckt om de innan :) så va tvungen att filma henne och skicka till hennes moster :) Så nu kan dom äta pannkakor tillsammans :) Tycker att kylan kan minska en aning :( springer ju isbjörnar här ute :( fredag redan imorgon, vart tog dagarna vägen? :) hoppas på lite mildare grader ute imorgon så jag och whilma kan vara ute lite. Är så kallt så vil inte att hon är ute. Tycker så synd om våra stora barn som behöver vara ute när de är så kallt i skolan.. visst dom har varma kläder men de är isande kallt så man fryser enda in i benmärgen :( Nu ska jag försöka få ut hunden på en susta kiss om han ens vill ut :( katterna är ute max 2 min sen sak dom in igen :) sen ska jag mysa ner mig framför kaminen med en bok och invänta min älskade man :) ha de bäst

Likes

Comments

Tänkte börja blogga lite om våran vardag här =) Idag fick jag samtal av rektorn på linuz skola att vi inte får en adhd utredning på han =( BUP tyckte ej de va nå relevant. . Men vafan vi tog hjälp av skolan för att vi skulle få till en utredning.. Hade vi sökt själva så kan jag förstå att vi kanske inte fått en utredning.. Men de är inte bara vi som misstänker adhd på han.. Både skolan vi och många andra.. Men jag ska ta detta vidare får ta den tiden de tar.. Men en bra förklaring av läkare ska vi ha varför vi inte får en utredning.. Dagens sjukvård är kass. Så jävla less på den.. Jag själv blev inte tagen på allvar när jag va yngre så de blev att jag sket i skolan massa möten men rektor m.m. de är inte så vi vill ha de med Linuz. Vi vill att han ska få må bra i sig sjäv. Han säger ofta mamma nu är de som en virvel vind i mitt huvud igen. Jag vill inte att han ska vara den där pojken som blir utfryst av sina kompisar för dom inte förstår varandra. För barn tycker att de är roligt att reta den som blir arg. Tack vare BUP så kanske han snart står där själv utan vänner och de är fan inte så de ska vara. Våran son ska få må bra. Vi har ju redan börja förbereda han för detta hur tror dom de blev för han nu?? jo kaos... Ska jag få gå till de högsta så göt jag de.. Och vi har hjälp av min underbara mamma. Hon kan de här med att driva saker vidare. Hon gör allt för sina älskade barnbarn och barn med så klart =) denna natt kommer bli jobbig för kommer ligga och fundera massa och kommer absolut inte kunna somna. Hade sådan konstig känsla i magen idag som att nått skulle hända. Så efter detta samtal så släppte den känslan. Sen fick vi ett super bra brev whilma ska börja dagis den 20e :) Ja de är jag som velat haft henne hemma för detta är vårat sista barn och jag vill absolut inte missa nått under småbarns tid med henne. De kommer vara jobbigt att lämna iväg henne dom timmarna men jag vet att de kommer bli super bra för henne och för mig med så jag hinner göra lite annat dom dagarna :) Sen ska jag söka skolan nu :) Detta är nått jag velat i snart över ett år så snälla håll tummarna att jag kommer in =) ha de så bra alla glada :)

Likes

Comments