Header

Hej alla fans! Har ni saknat mig?
Sedan sist har inte jättemycket hänt, helgen spenderades till och från med min vmamma och barnen då min vpappa var i Las Vegas. Älskar att hänga med dem, jag och min vmamma är ett riktigt dream team och vi har det alltid så mysigt tillsammans. I lördags var vi iväg på en pumpamarknad där det fanns jättemånga olika aktiviteter för barnen, vi sprang runt där i någon timme innan det började spöregna från ingenstans och vi alla blev bokstavligen genomblöta.
I söndags tog vi det mest lugnt bara, jag jobbade ett par timmar på morgonen medan min vmamma var iväg och på eftermiddagen hade äldsta fotbollsträning och match. På kvällen var vi bjudna på middag hos min vpappas syster där vi fick såsåså god mat, som vanligt.
Igår, måndag, började jag inte jobba förrän på eftermiddagen så då passade jag på att åka in till närmsta köpcentrum för att strosa omkring där i några timmar. Åkte därifrån med en jacka och ett par stickade tröjor rikare.

Annars då? Dagarna flyter på, njuter av fina bilar på vägen till skolan på morgnarna, temperaturen utomhus blir bara kallare och kallare, får spabehandlingar av värdbarnen på Fancy Nancy Spa 5/5, träffar andra au pairer, njuter av livet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Tre guilty pleasures?
a) Kolhydrater i alla dess former: pasta, potatis, ris, you name it. Himmelskt.
b) Dra av mascaran från fransarna med naglarna, så jäkla dåligt, men så jäkla skönt.
c) Twilight-filmerna och senaste versionerna av Batman-filmerna. Kan se dem 100 gånger om utan att tröttna.

2. När grät du senast och varför?
Antagligen till någon scen i Grey's Anatomy

3. När kan du vara dig själv till 100%?
Främst när jag är ensam, men även i sällskap av min familj eller mina allra närmsta vänner.

4. Tre saker du avskyr?
a) Rökare och deras ständiga försök till att ursäkta deras handling. I.N.G.E.N.T.I.N.G positivt kommer ur rökning, punkt.
b) Kiss på toalettringen. Seriöst nu. Var i utvecklingen gick det snett? Är ni omedvetna om något synproblem? Förstår ni inte bättre? Varför gör ni så? Det är en sak om du är 4 år gammal och inte vet bättre, men när du är 14, 19, 34, 53 - whatever - och fortfarande gör det så är det uppenbarligen något fel. /arg
c) Avskyr när människor tror att jag är tråkig och inte har något liv bara för att jag inte tycker om att gå ut och festa om helgerna. Det folk måste inse är att precis som att det inte är en självklarhet att alla tycker om att t.ex. läsa böcker, så är det inte en självklarhet att alla tycker det är roligt att gå ut och festa. Hatar den normen. - ”Canceling plans to read is ok. Skipping a party for the gym is ok. Staying home to cook is ok. Lets encourage it & respect self improvement.”

5. Hur är/var du i skolan?
Otroligt lättlärd, frågvis, envis, var alltid i tid, missade aldrig en inlämning eller ett förhör, och satte otroligt mycket press på mig själv (vilket i och för sig resulterade i väldigt bra betyg). Jag är väldigt noggrann och vill att allt ska vara perfekt in i minsta lilla detalj (hatar att lämna in något ofärdigt eller något jag är missnöjd med), vilket gjorde att jag antagligen lade ner för alldeles för mycket tid än jag egentligen behövde på många arbeten och inlämningar. Jag vet inte hur många arbeten jag skrivit klart till 75% och sedan i sista sekund raderat helt och börjat om från scratch då jag varit missnöjd, hehe. HATADE grupparbeten då jag av erfarenhet inte kunde lita på att de andra gruppmedlemmarna gjorde sina delar av arbetet, det slutade alltid med att jag gjorde det mesta och de andra gled med på ett bananskal. Jäkla råttor.

6. Vad blir du stressad av?
Något som stressar mig mycket och som tar alldeles för mycket energi av min vardag är min ständiga beslutångest så fort jag får flera alternativ och måste välja. Det ligger så otroligt mycket eftertanke bakom i stort sett allt jag gör och ofta är det riktigt påfrestande. Visst kan det vara användbart när det till exempel kommer till större, dyra köp, men ofta är det bara ett högt jäkla hinder.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Lugn, reserverad och lite dryg. Jag drar mig ofta undan och blir fåordig i situationer där jag knappt känner någon, och därför upplevs jag nog som aningen dryg. Jag har helt enkelt svårt att ta för mig i nya situationer.

8. Hur uppfattar du dig själv?
Jag upplever mig själv väldigt lugn och reserverad och jag har ofta läget under kontroll. I övrigt uppfattar jag mig själv som pålitlig och alldeles för snäll.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
Det är alltid jobbigt att kritisera någon annans arbete, t.ex. om man inte är nöjd med en klippning eller om det är något fel på maten.

10. Tre saker om dig själv som majoriteten av dina läsare inte vet?
a) Jag är totalt värdelös på att uppfylla mål som jag sätter upp för mig själv och nu för tiden blir jag inte ens förvånad eller besviken när jag försöker och återigen misslyckas, haha.
b) Jag är väldigt organiserad och vet precis hur jag vill ha saker och ting.
c) Jag älskar svamp. Framförallt kantareller. MUMS

11. När känner du dig som vackrast?
När jag gjort hela min spa-rutin och vaknar upp morgonen efter med nyfärgade ögonbryn, nytvättat hår, nyskrubbad kropp, nyepilerade ben och nymålade naglar. Livets känsla.

12. Något du funderar mycket över?
Något jag funderar alldeles för mycket över är hur mitt liv kommer se ut i framtiden. VAD kommer jag jobba med? VAR kommer jag bo? VEM kommer jag vara med? VILKA kommer finnas kvar i mitt liv? HUR kommer jag spendera min fritid? Bekymmer.

13. Var är din favoritplats?
Det är omöjligt att välja en, jag älskar att vara i vår stuga i fjällen och i sommarstugan, men det finns ingenting som slår att vara hemma hos mamma och pappa.

Likes

Comments

Igår, torsdag, jobbade jag som vanligt 7-9 am och 3-9 pm. Under dagen uträttade jag lite ärenden, bland annat köpte jag minipumpor. När barnen kom hem satte vi igång med att måla minipumporna och tanken var att sedan dekorera dem med läskiga klistermärken som gör dem till t.ex. fladdermöss och onda pumpor, men så långt hann vi inte. Barnen var som änglar hela dagen och kvällen och det var en allmänt bra dag.

Idag jobbade jag som vanligt 7-9 am och 3-6 pm. Vid lunchtid åkte jag in till Newton för att träffa Emma, en svensk au pair. Vi åt lunch på Johnny's Luncheonette och bara pratade på i några timmar innan det var dags att hämta minsta från skolan (äldsta hade play date). Vi spenderade hela eftermiddagen i två olika lekparker och avslutade med att leka tagen i en timme tills svetten rann och vi var alldeles för hungriga. Vi kom hem samtidigt som min vmamma och äldsta som hade sushi med sig - mums!!!

/Yesterday (Thursday) I worked my usual hours, 7-9 am and 3-9 pm. During the day I ran some erands, which included buying mini pumpkins. After picking the kids up we painted the pumpkins, the plan was to also decorate them with stickers that makes them into scary bats and evil pumpkins, but we didn't get that far. The kids were like angels today and I just had a really good day. 

Today I worked from 7-9 am and 3-6 pm. Around lunch time I drove to Newton to meet up with Emma, another swedish au pair. Vi had lunch at Johnny's Luncheonette and talked for a couple of hours before it was time to pick up my youngest one from school (the oldest had a play date). We spent the afternoon in two different playgrounds and finished off with playing some tag for about an hour until sweat were dripping and we both got too hungry to cope. We got home at the same time as my host mom and the oldest one, who had bought sushi for dinner - yummy!!!

Likes

Comments

Måndagen spenderades inne i gamla delen av Marion där vi hälsade på i min värdmammas gamla dansstudio. Sedan gick vi omkring och kollade på en isärfallande och otroligt deprimerande stad med minst lika deprimerande invånare. Människorna här omkring lever för Gud och Donald Trump, är outbildade, är tjocka pga äter bara snabbmat, tar sig igenom veckorna för det lokala high school gamet på fredagskvällarna, och är allmänt... konstiga. Haha. Min värdmammas mamma är verkligen ett undantag och jag förstår inte hur hon står ut. /Glad att jag bor där jag bor
I alla fall, vi åkte sedan till en japansk restaurang där de lagar maten framför en. Det var en häftig upplevelse och maten var underbart god, så god att jag och min värdmamma var tvungen att knäppa upp byxorna i bilen på vägen hem ;)

På tisdag morgon ringde klockan tidigt då vårt flyg hem gick runt lunchtid. Vi packade ihop, sade hejdå till Ruru och körde sedan söderut mot Columbus flygplats. Flygresan gick toppenbra, all cred till flygbolaget Southwest som fixade min luftburna jordnötsallergi utan problem (jag fick boarda först av alla, välja en plats och "tvätta" av den med våtservetter. De stoppade försäljningen av nötter helt och ropade ut flera gånger att det fanns en allergiker ombord). Något för United Airlines att ta efter...
Vi landade i Boston vid 2-tiden och var sedan hemma runt 3. Packade upp, tvättade, åt middag och gjorde sedan kväller tidigt.

/Monday was spent in the old parts of Marion where we visited my host mom's old dance studio. After that we just walked around the town and looked at the falling apart and very depressing town with its equally depressing inhabitants. The people around here live for God and Donald Trump, are uneducated, are fat because they only eat fast food, makes it trough the weeks for the friday night football games at the high school, and are just... weird. Haha. Ruru (my host mom's mom) is definitely an exception and I really don't get how she manages. /So glad that I live where I live
Well well, later we went to a Japanese restaurant where they cook the food in front of you. It was a cool experience and the food was SO delicious. So delicious that in the car on our way home, my host mom and I had to unbottun our pants ;) 

The morning after, Tuesday, the alarm went off really early as our flight home was at noon. We packed our bags, said good bye to Ruru och then drove to Columbus Airport. The flight went very well, Southwest (the airline) deserves all creds for handling my peanut allergy so well. I got to board first, pick a seat and wipe it off. They didn't sell or serve any peanuts or nuts and they several times informed the other passengers that there was a peanut allergy on board. Something for United Airlines to take after... 
We arrived in Boston at 2 pm and  got home at 3 ish. Unpacked, did some laundry, had dinner and then I went to bed early. 

Likes

Comments

Igår, lördag, var planen ge oss iväg tidigt in till Columbus, det tog dock en tvärvändning när äldsta var tvungen att åka till akuten på förmiddagen. Det visade sig att hon fått en riktigt hemsk öroninflammation i båda öronen, stackarn. Medan värdisarna tog henne till akuten så passade jag, mina värdmammas mamma och yngsta på att ta en tur i golfbilen (så kul!!). Det är så fint häromkring och det känns lite som hemma här på landsbygden<3
Vid lunchtid gav vi oss iväg mot dagens äventyr; Columbus Zoo. Vi började med att gå på en show där katter, hundar, gäss, grävlingar, skunkar, papegojor, grisar m.fl. uppträdde. Sedan strosade vi bara omkring och kollade på alla möjliga olika djur. Vi avslutade med en båttur på Dinosaur Island och begav oss sedan hemåt. Kvällen spenderades med min värdmammas mamma och barnen då värdisarna åkte iväg på min vmammas high school reunion.

Idag, söndag, inledde jag dagen med att steka svenska pannkakor till frukost! Jag älskar att de älskar dem, haha - jag gör dem med glädje. Min värdmammas mamma var väldigt exalterad över att få smaka då hennes gammelmormor var från Sverige och det var över 60 år sedan hon senast åt svenska pannkakor ;) Senare begav vi oss ut på äventyr igen och idag var destinationen Leed's Farm. (när vi kom fram upptäckte jag att kameran var urladdad....) Efter att barnen sprungit av sig i några timmar åkte vi hemåt. Väl hemma regnade det = seg eftermiddag = youtube och samtal med några vänner hemma i Sverige. Vi åt Uncle Adam's kyckling och blomkål till middag och nu sitter jag här i en gungstol och bara njuter till ljudet av regnet utanför - mys.

/Yesterday, Saturday, the plan was to go early into Columbus, which took a quick turn when the oldest one had to go to urgent care first thing in the morning. Apparently she had got a bad ear infection in BOTH ears, poor thing. While she and her parents were at the urgent care, I, Ruru and the youngest one took a ride (or two) around the neighbourhood in the golf cart (so much fun haha!!). it's so beautiful around here and it kind of feels a little like home out here on countryside<3
When the clock hit noon we finally went on today's big adventure; Columbus Zoo. We started off with a show in which cats, dogs, geese, racoons, skunks, parrots, pigs etc. performed. After that we just walked around the zoo looking at all the animals. We finished with a boat ride around around Dinosaur Island, and then we went home. I spent the evening with Ruru and the kids as my host parents went out for my host mom's 20th high school reunion. 

Today, Sunday, I started the day off with making Swedish Pancakes. I love that they love them, haha - I'm more than happy to make them. Ruru was very excited for the pancakes as her great grandmother was from Sweden and she hadn't had some in over 60 years. Later we went on another adventure, an today's destination was Leed's Farm. (And when we got there I noticed that my camera as out of battery....) After the kids had played for a couple of hours we drove home again. It was raining when we got home = slow afternoon = youtube and facetiming with friends from home. We had uncle Adam's chicken and roasted cauliflower for dinner and now Iäm just sitting here in a rocking chair enjoying the sound of the rain outside - cozy. 

Likes

Comments

Vi landade på Columbus flygplats strax före midnatt efter en 3 timmar försenad flygresa, hämtade upp vår hyrbil och styrde sedan kosan en timme norrut. Dagen efter tog vi en lång och välförtjänt sovmorgon innan vi åkte in till centrum för lunch på Panera Bread (såsåså gott!!). Vi spenderade sedan resten av dagen på i en spelhall där vi bland annat sprang omkring i en hinderbana i ett par timmar och sedan avslutade vi med bowling. Vi åkte hem, åt middag och gav oss iväg till kvällens homecoming football game - här snackar vi riktigt typisk amerikansk filmupplevelse haha! Full rulle hela dagen alltså, jag gillart.

/We arrived to Columbus airport just before midnight after a 3 hour delayed flight, we picked up or rental car and then drove an hour north. The day after we all had a long and well deserved sleep in before it was time to go into the town and have lunch at Panera Bread (so yummy!!). We spent the rest of the day in an arcade and finished off with some bowling. We went home, had dinner and then got into the cars again and drove to the homecoming fotball game at Marion Harding High School. Busy day, I like it.

Likes

Comments

Det känns som att motivationen till att blogga haft halkat efter lite... Vardagarna här borta är inte superspännande, jobbar oftast mellan 7-9 och sedan är jag off fram till 2:45 då det är dags att hämta barnen på skolan. Jobbar sedan mellan allt från 5 till 9 på kvällen. På dagarna ägnar jag mig mest åt att plocka undan efter barnen, tvätta, handla mat, prata med familjen hemma i Sverige, läsa, titta på serier och gå på promenader. Übertråkigt enligt många, men ack så passande för mig.
Idag är det onsdag = halvdag för barnen i skolan, så jag börjar jobba kl 1 då jag tar minsta till cooking class och min vmamma tar äldsta till dance class. Ikväll blir jag upphämtad av Alwa, en ny, svensk au pair som kom till Wellesley i fredags, vi ska nämligen på LCC-möte i Needham!

/It feels like my motivation for blogging is falling further and further behind. The day's over here isn't that interesting to read about, I usually work from 7-9 and then I'm off until 2:45 when it's time to pick the kids up from school. During the days I usually clean up after the kids, do laundry, go grocery shopping, talk to my family in Sweden, read, watch shows and take walks. Super boring according to many, but oh how it fits me. 
Today it's Wednesday = half day in school for the kids, therefore I start working at 1 pm when I take the youngest one to cooking class and my host mom takes the oldest one to dance class. Tonight I'm getting picked up by Alwa, a new swedish au pair who arrived to Wellesley last Friday - we're going to our LCC-meeting in Needham. 

Likes

Comments

Tre minnen från andra månaden:
- Under den andra månaden har jag och barnen verkligen kommit varandra mycket närmre. Ett minne jag håller kärt är en kväll när äldsta ber mig gå upp och hämta hennes snutte, varpå jag i vanlig ordning förklarar att jag inte är hennes tjänare osvosv, hon fortsätter tjata och jag ger med mig med kravet att jag då vill ha en kram först. Sagt och gjort, så precis när hon är påväg att krama mig utbrister minsta "Wait, NO! Group hug!!", så slutar det med att vi alla ligger i en hög och kramas på golvet. Älskade småtroll.

- Kommer aldrig glömma chocken jag fick när jag tittade på kvittot efter att ha tankat bilen här för första gången - 25$ jäkla dollar för en fulltank med bränsle. Jag visste att bränsle var billigt här, men hur SJUKT är inte det egentligen?!

- Glädjen i minstas ögon när han äntligen klarade hela klätterställningen, den var oslagbar. Nu har han klättrat vidare och klarar numer även de större ställningarna, vår lilla Ninja Warrior (som går omkring med hemska skavsår i händerna men vägrar plåstra utan kämpar vidare!)

Jobbigaste minnet från andra månaden:
- Det är fortfarande väldigt dåligt med jobbiga minnen... Men det första som dyker upp är när jag fick höra att Hanna gått in i rematch. Vi har kommit varandra så otroligt nära, och det är SÅ jobbigt att ständigt gå och oroa sig för att hon kommer flytta härifrån. Jag har aldrig träffat en människa som jag klickat så bra med så snabbt. Vi är läskigt lika varandra och så fort någon av oss berättar något nytt om sig själv säger i 9 fall av 10 den andra; ”jag med!!” eller ”samma här!”. Det mest markanta som skiljer oss åt dock är att Hanna är väldigt musikalisk av sig, vilket jag absolut inte är (ni som vet ni vet). Hon älskar grönsaker och jag hatar grönsaker (jag gör dock framsteg som numer äter blomkål och majs!) /Madelene 3 år
Vet inte vad jag ska ta mig till om hon flyttar.

Andra månaden spenderades såhär:
- Mysiga morgonpromenader till skolan med barnen, spenderat mycket tid för mig själv under dagarna när barnen är i skolan (älskar!!), Chipotle, shopping, serietittande, bokläsning, BBQ's med värdfamiljen och deras vänner (så underbara hela högen), häng med Hanna, sorbet och glass i mängder, B.Good, Duck Tour, Museum of Fine Arts x2, fått hjärtattack varje gång brevbäraren lämnar post hos oss (måste ha ett väldigt starkt hjärta), mys med katten, listan kan göras lång.

Nästa månad ska/vill jag:
- Inleder månaden med resan till Ohio nu på torsdag, sedan har jag inget särskilt planerat. Halloween är på intåg så jag antar att det kommer bli mycket fix och förberedelser inför det. Jag vill gärna även åka in till Boston någon dag, upptäcka Wellesley ännu mer, köpa nytt objektiv och fota en massa härliga höstbilder. Jag tar det som det kommer.

Blandade bilder från andra månaden:

Likes

Comments

Igår tog jag en välbehövlig sovmorgon, tvättade håret, åt världens brakfrukost, gjorde mig i ordning för att sedan sätta mig i bilen och köra mot Hanna. Hämtade upp henne efter lunchtid och åkte sedan in till Framingham och shoppers world. Det var dåligt väder hela dagen, så en eftermiddag inne i en massa butiker passade perfekt! Åkte därifrån lite fattigare än jag kom dit, men fick däremot en massa nagelgrejer och lite smink med mig hem i alla fall. Vi köpte med oss gotta, beställde sushi och åkte sedan hem och myste ner oss framför en film, hur underbart?? Skjutsade hem Hanna vid 10-tiden och slocknade sedan så fort jag slöt ögonen. Lördagar när de är som bäst!

Likes

Comments

Vilken är din favoritdag i veckan och varför?
Min favoritdag i veckan (och många andras) skulle jag säga är fredag. Det är alltid en speciell känsla att vakna upp och veta att det är veckans sista arbetsdag. Dagen går ofta fort förbi och det känns som att allt och alla man stöter på har någon slags fredagsfeeling över sig. Ofta vankas det god mat och mys resten av kvällen, precis som det bör vara.
/What is your favorite day of the week and why?
My favorite day of the week I would say is Friday. It's something special to wake up knowing it's the last day of work for the week. The day is usually over in an eye blink and it feels like everyone and everything that you get in contact with during the day has this Friyay feeling going on. Usually Fridays mean good dinner and a nice evening full of cosiness, just as it should be.

Vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan?
I sminkväg så skulle jag aldrig byta min concealer mot något som helst annat, men när det kommer till ansiktsvård skulle jag inte klara mig utan min ansiktskräm.

/What is the one beauty product that you cannot live without?
If talking about makeup, I wouldn't exchange my concealer for anything, and when it comes to face care I couldn't go without my facial moisturizer.

Finns det något i livet du skulle vilja ha ogjort, i så fall vad?
Det vore så klyschigt av mig att skriva nu att ”allt händer av en anledning”, men helt ärligt alltså, det är bara rent och skärt skitsnack. Det är klart det finns saker jag gjort som jag ångrar, alla har vi gjort saker - stora som små - som ingen hade mått sämre av om vi hade inte gjort det. Men för att svara på frågan så skulle jag vilja ta tillbaka mina 18 år utan sushi, fatta vad jag gått miste om?!

/Is there something in you're life that you wish you hadn't done? What?
It would be such a cliché to write that "everything happens for a reason", like seriously, that BS. Of course there's things in my life that I regret doing, we've all done things - big as small - that no one would be feeling worse about if we wouldn't have done them. But, to answer the question, I would like to take back my 18 years without sushi, imagine what I've missed out of?!

Vilka bloggar läser du varje dag?
För 1 år sedan följde jag många bloggar och läste dem flera gånger dagligen. Idag är jag däremot så otroligt dålig på att läsa bloggar, men en blogg jag inte missat en dag av sedan 6 år tillbaka är Isabella Löwengrips.

/What blogs do you read every day?
A year ago I read so many blogs several times a day. Nowadays I'm so bad at it, but one blog that I haven't missed a day of the last 6 years is Isabella Löwengrip's.

Hur gör man för att få dig på fall?
Hahaha alltså, jag önskar jag visste själv. Har nu suttit och tänkt på detta till och från hela kvällen, och vet ni vad? Jag har inte en jäkla aning. Jag är så otroligt svårflörtad och kräsen så det nästan är pinsamt, den som lyckas få mig på fall har all rätt till att känna sig speciell - det är i alla fall en sak som är säker.

​​/What makes you fall for someone?
Hahaha well, I wish I knew. I've been sitting here thinking of a good answer to this question, back and forth the whole evening. And you know what? I don't have a single clue. It's almost embarrassing how hard I am to get and how picky I am, the guys' I fall for can consider themselves lucky - that I'm sure of.

Vad ser du fram emot just nu?
Just nu ser jag fram emot en hel del saker, men närmast kommer resan till Ohio om en vecka. Jag och min värdfamilj flyger dit och stannar i 5 dagar hos min värdmammas mamma, äntligen!! Andra saker jag ser fram emot är allt som hösten har att erbjuda: härliga färger, bra väder, mysiga kläder, Halloween och Thanksgiving. Sedan får vi såklart inte glömma Black Friday!

/What are you looking forward to at the moment?
Right now I'm looking forward to lots of things, but up next is the trip to Ohio next week. My host fam and I are flying over there to stay for 5 days at my host mom's mother, finally!! Other things I'm really looking forward to is all that comes with the fall; beautiful colors, nice weather, cozy clothes, Halloween and Thanksgiving etc. And of course, we can't forget about Black Friday!
Vilken dag kommer du minnas för resten av livet?
Denna var svår. Det finns några dagar i mitt liv som jag aldrig kommer glömma, men som är alldeles för personliga och sorgliga för att ta upp här. Men, den bästa dagen i mitt liv hittills är dock den 15/6-2017; studenten. Jag var så lycklig från kl 5 på morgonen den 15/6 till samma tid morgonen efter, ingenting gick fel den dagen, allt var bara så jäkla bra. Studentfesten som avslutade det hela kunde inte varit bättre, att jag fick avsluta 3 fantastiska år med mina underbart fantastiska vänner på ett sådant fantastiskt sätt var bara så... fantastiskt.
/What day will you remember for the rest of your life?
This is a hard one. There's several days in my life that I'll never forget, but that is personal and sad to write about on here. But, the best day in my life so far is without hesitation 6/15-2017; my graduation day. I was so, so, so happy from 5 am in morning until 5 am the next morning, nothing went wrong that day and everything was just blooming awesome. The graduation party that ended it all couldn't have been done in a better way, and the fact that I got to end 3 awesome years with my awesome friends in such an awesome way was just... Awesome.

Likes

Comments