Header

Contains affiliate links

3 plagg jag verkligen skulle bli mer inspirerad av att träna, sjuke snygga. Kepsen bara för att jag älskar att ha keps och tycker man blir så mycket snyggare i de, toppen ser så skön ut att ha och tightsen jag döööör vad dem är snygga. Liksom döskallar på dem vem skulle inte vilja ha träningstights med döskallar???

(inlägget innehåller metapic) Tryck på bilden för att komma till varan/hemsidan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har kunnat checka av några saker på min bucketlist för i år och det är bara några månader kivar och jag vet att jag inte kommer hinna med allt annat som är med på min lista. Men nedan ser ni de 14 sakerna jag har gjort än.

- Ta körkort

- Färga håret

- Ha en Cola fri vecka

- Äta mer vegetariskt än 2016

-Börja använda mina läsglasögon mer i skolan och hemma vid datorn

- Bli bättre på att plocka undan efter mig

- Åka på roadtrip med vänner

-Göra om mitt rum hos mamma

- Skänka mer pengar till välgörenhet än vad jag gjorde under 2016

- Börja träna igen

- Jobba extra någon gång förutom i stallet

- Bli placerad i KM igen

- Kört en Cabriolet

- Gått pride

Likes

Comments

Har just nu lite brist på vad jag ska skriva om här på bloggen, hade tänkt iaf ge er en Wish Haul någon dag/vecka/månad iallafall när fler packet kommer. Har fått hem 4 av en massa och dem har slarvat bort flertal av mina paket tyvärr, har lite otur med wish kan man säga. Men vill sätta igång mer med bloggen och jag vill kolla med er vad ni vill läsa om, mat, träning, smink och mode eller vad som helst? Så ni får jättegärna kommentera de nedan.

Likes

Comments

Åhhhh Gud vad jag saknar denna fina tjej så otroligt mycket. Och kommer nog aldrig mer få sitta på hennes rygg igen och det svider i mitt hjärta så otroligt. Så som hon har hjälpt mig under åren även ifall hon bara var en ridskolehäst. Men för mig var det inte bara en ridskolehäst, det var världens underbaraste tjej med massa olika egenskaper.

Likes

Comments

Äntligen tittar solen fram lite i Göteborg igen. Det är lördag och har faktiskt inte gjort något vettigt alls idag, sitter och försöker planera och strukturera mina vardagar så jag inte går och lägger mig vid 3 på natten och sedan går jag upp efter lunch tid när halva dagen har försvunnit. Veckan som kommer ska jag verkligen börja fokusera på att träna och äta rätt för att gå upp i vikt. Inte slarva med maten vilket jag har gjort i 2 veckors tid nu. Har väldigt svårt att komma på lunch idéer så det slutar alltid med att jag skippar lunchen och väntar tills mamma eller pappa kommer hem för att äta middag, inte bra alls. Så om ni har några bra och enkla lunch idéer till någon som verkligen inte kan laga mat, let me know.

Sitter även och målar mina naglar för att få tiden att gå och sedan hade jag tänkt att ta en promenad och njuta av vädret till fullo. Pratar även med Eve och planerar lite inför imorgon. Vet inte riktigt än vad vi ska hitta på men vet iaf att vi kommer ha bilen så vart vi åker lär bli intressant.

Likes

Comments

Efter ett år jobbat med lite olika saker i mitt före detta stall som jag red på är jag arbetslös igen och ska sätta mig ner för att skriva ett nytt CV och i hoppet om att hitta ett nytt extra/deltidsjobb så man kan tjäna lite pengar igen. Vet verkligen inte vad för tupp jobb jag ska söka till, men de riktar väl sig åt butikshållet skulle jag tro. Skulle även vilja jobba lite inom foto men det lär nog bli väldigt svårt. Men kanske kan hitta några små jobb vid sidan om, ifall någon vill att man ska fota ens hästar, till bloggen eller helt enkelt vad som helst. Känner ni någon som kanske vill de eller om ni vill så får ni gärna höra av er till mig om det är i närheten. Jag bor ju i Göteborg så antingen i Götet eller precis utanför då jag även har tillgång till bil. Så kontakta gärna mig via mail: madelenekirk@gmail.com och kommer verkligen inte ta betalt i stora summor, sålänge de täcker eventuella bensinkostnader och typ fickpengar.

(nedan ser ni lite bilder som är tagna med kameran)

Likes

Comments

Jag är tillbaka, äntligen! Det var riktigt längesedan nu och tyckte det var dags att komma tillbaka. Det har verkligen hänt mycket sedan sist jag skrev här och vet verkligen inte vart jag ska börja. hmmm.

Har haft massa mysiga övernattningar med vänner, från skolan och stallet.

Har ridit lika mycket som vanligt, blev placerad (kom 2a) i Klubbmästerskap i hoppning med pippi och har även slutat med ridningen och jobbet i stallet.

Varit helt enkelt med vänner en massor, mer än vad jag tidigare varit då jag verkligen velat spendera tiden med dem och lagt dem före stallet

Färgat håret

Men det är ju inte bara det jag gjort har självklart gjort så mycket mer. Tagit körkort, haft flertals små roadtrips och massa mer. Som sagt mycket har hänt.

Men nu är jag tillbaka och jag hoppas att jag kan leverera en massa bra inlägg till er och att det inte blir så många pauser framöver då detta var en riktigt lång paus. Är det något speciellt ni vill läsa lite extra om eller liknande så är det bara att skriva en kommentar eller maila.

Likes

Comments

PLANER

Måndag:

Skola 9-10

Handla present till Amanda

Stallvärdinna

Fira Amanda

Tisdag:

Skola 8.20-14.00

Stallvärdinna

Hoppspecial med Pippi

Onsdag:

Redigering

Praktik 13-16-30

Torsdag:

Skola 12.40-13.50

Paintball med klassen?

Markarbete med Borka

Fredag:

Skola 12-15

Lördag:

Jobb 6.30-10

Måla garderob?

Söndag:

Måla garderob?

MÅL

Vlogga

Redigera

Publicera

Träna

Likes

Comments

Suttit ett bra tag med ipaden i handen o pluggat teori, och ännu mer plugg blir de under dagen då jag verkligen närmar mig körkortet nu.

3 praktiska pass är bokade och har 2 pass kvar efter de. sedan har jag även bokat riskettan och risktvåan (halkan). Så jag är nära nu, riktigt nära. Men ska ta och fortsätta plugga på med teorin och ta och skriva ner frågor om jag hat några för att ta kunna ställa mina föräldrar o bilskolan.

Likes

Comments

3 saker jag är beroende av

1. Mobilen

2. Cola

3. Wi-fi


3 saker jag spenderar mycket pengar på

1. Ridhandskar, har flera handskar och vill bara ha mer

2. Cola, så himla gott och kan inte sluta dricka cola.

3. mobilladdare haha mina går alltid sönder


3 saker som jag stör mig på att andra människor gör

1. Smaskar

2. säger en sak och sedan gör tvärt om

3. Avbryter när någon annan pratar


3 saker som jag gör när jag är ensam hemma

1. Dricker direkt ur förpackningen

2. Springer runt och i hela lägenheten och tror jag kan sjunga men när jag väl ska ta upp mobilen o filma på snapchat så inser jag hur kass jag är haha

3. Dampar som bara den

3 saker jag är dålig på

1. Att göra saker jag planerat i tid

2. Städa mitt rum, alltid stökigt. Enda gången jag städar mitt rum är när gäster kommer eller när mamma eller pappa får nog av att man inte ser mitt golv längre haha.

3. Att tro på mig själv, är så himla dålig att tro på mig själv oavsett när det gäller. Inom ridning, skolan allt


3 saker jag är bra på (var tvungen att fråga några vänner haha)

1. Rida

2. kläder

3. smink


3 saker jag gör när jag har tråkigt

1. Sminkar mig själv

2. Kollar igenom min garderob

3. Tar en massa fula bilder på snapchat


3 saker ingen vet om mig

1. Jag var rädd för nyckelpigor när jag var liten

2. Lärde mig klockan och alfabetet i sen ålder. Kan nästan inte alfabetet nu haha glömt av de

3. Jag är bisexuell


3 saker jag ska göra under veckan

1. Övningsköra

2. Plugga teori (för körkortet) och lite saker inom skolan

3. Gå på yoga avslappning med några i klassen (hälsodag på fredag i skolan haha)


2 timmar senare är jag äntligen klar, haha. Var väldigt svårt att komma på 3 saker och var tvungen att fråga några vänner om hjälp. Men nu är man klar och ni vet lite mer om mig.

Likes

Comments

Instagram@madelenekirk

Nya inlägg