Så himla mysig dag, följde med Elin till stallet idag och fotade henne när hon red och när hon hade på sitt Realtäcke på sin medryttarhäst.
Älskar att följa med en kompis till selleri och fota när dem rider. Så mysigt! Får se när de blir de nästa gång med jag hoppas att det blir snart igen.

Likes

Comments

Efter en lång periods uppehåll från bloggandet tänkte jag att jag ska sätta igång med det igen. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska blogga om eller vad för "kategori" jag ska sätta in denna bloggen i men för tillfället blir det FOTO. Jag älskar att fota och tar med mig kameran till väldigt många ställen. När jag drar iväg till vänner, hemma ofc, stallet eller vad som helst.

Älskar att tillbringa min tid med vänner och det gör jag gärna hela dagarna och nätterna men tyvärr har man ju skolan som tar en stund för dygnet även sömnen. Sedan massa andra saker som tar bort en massa onödig tid som man skulle kunnat spendera med vänner istället

Mitt liv cirkulerades tidigare av hästar, men för ungefär ett halvår sedan så bestämde jag mig för att jag skulle ta en paus då mitt intresse började försvinna. Men nu, nu har mitt intresse kommit upp igen och håller på att söka efter en medryttarhäst och väntar från svar utav några (håller tummarna). Utöver att jag håller på att leta efter en medryttarhäst så söker jag även jobb. Riktigt svårt med tanke på att man har plugget oxå så måste hitta ett jobb som intresserar mig på deltid. Men känner att jag kan lägga ner mycket tid på det då jag inte har någon häst att rida än och pluggar inte fullt.

Utöver det ni läst ovan så är jag 19 år, går på gymnasiet och pluggar till djurvård. Har det senaste börjat spela väldigt mycket Sims igen, älskar att sätta mig i bilen och hämta upp en kompis o bara åka någonstans för att prata en massa.

Detta var en kort och annorlunda presentation om mig och hoppas ni tyckte om den! 

kram

Likes

Comments