Här kommer bilderna som ni skulle får se!

Här är vi på Aspö!

Här är i Kalmar när jag träffade Moa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Okej, lite uppdatering.

Vad har jag gjort sen sist! Jag har jobbat, vilket jag tycker är kul jag trivs så bra på mitt jobb, och arbetskollegerna gör det bara bättre. Så härligt gäng vi har varit i sommar. Jag känner även att jag har vuxit lite som människa och vågat tar för mig. Men att det sommarsäsongen är snart slut känns lite tråkigt då mitt jobb där nere är snart slut.

Så dags att söka nya jobb, dags för nya utmaningar som gör at man utvecklas ännu mer.

Jag har varit på aspö med familjen jättemysigt och trevligt. Jag har vartit på stadsfest här i Kalmar, med pojkvännen och kompisar så kul. Vi var ute i lördags på puben och kan säga att det var en va dem bästa kvällarna på länge och i sommar.

Jag har varit på after work med några från jobbet också en jättebra och rolig kväll en av dem bästa i sommar.

Jag har träffat bästa Moa då vi inte har träffas på ett tag ås det var kul och alltid lika roligt med henne:. Bilder kommer snart.


Likes

Comments

Asså detta med bloggandet det går inte så bra för mig! haha.   Jag vill ju börja blogga igen och hitta inspration men eftersom jag har jobbat mest så har det inte blivit av. 

Nej men jag har mest jobbat, och dem dagarna jag har varit ledig har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. På jobbet går det bra, jag trivs med mina kollegor. Men att det är slutet av juli känns lite konstigt, sommaren har gått så fort.

Men så är det! Här kommer lite bilder från i början av sommaren. Bilderna är från en å i Kalmar jättemysigt och fint att bara sitta där och njuta av den svenska sommarkvällen.

Likes

Comments

Hej på er!

I lördags hade vi kalas för mamma och pappa. Då var jag hemma och hjälpte till med maten, och dukningen. I går söndag på eftermiddagen var vi ute och åt på Dalskärs sjökrog för att fira mors dag det var gott och ttevligt.

Idag har jag bakat rababerpaj och städat lite, för mamma ska nämligen har inredningsparty ikväll. Resten av veckan får man ser vad som händer. Ha det bra!


Mellanmålet idag!

Likes

Comments

Hej på er alla fina!

Hur mår ni! Jag mår bra! Hörni vilket härligt väder vi har haft dem senaste dagarna, sommar välkommen! I helgen jobbade jag där jag ska vara i sommar och jobba. Jag var där förra sommaren och har inte jobbat där sen dess. Men det gick jättebra det kändes som att jag aldrig hade slutat. I veckan har jag varit hos killen vi har badat i deras pool, vi hjälpte till lite med maten med grillspett. Nu är jag hemma och ta det lugnt. Imorgon ska mamma till killen igen får ser vad vi hittar på. i helgen har vi kalas här hemma för mamma och pappa. Hoppas vädret blir fint då med!


Likes

Comments

Okej, nu har jag haft ett riktigt långt uppehåll! Men ska försöka komma i gång med bloggandet,

Vad har hänt sen sist da?

Jag har ännu inte hittat ett jobb, men har sommarjobb där jag var förra sommaren. Annars har det inte hänt så mycket tagit det lugnt. Varit ute och festat med vänner och med pjkvännen....

JA det är något som har hänt!! När jag var ute på Sandra (dansstället) i Kalmar och kollade på 2 Blyga Läppar med vänner så träffade jag han. Vi var på samma förfest och ja.. det ena ledde till det andra.

Annars mår jag bra! Hur mår ni? Har det något specillet för er!

Ni får gärna kommentera vad ni vill att jag ska skriva!

kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas allt är bra, med er . Idag är det lördag och jag har mest tagit det lugnt här hemma.
Jag var ute o gick innan idag på förmiddag, sedan har jag diskat, hängt upp tvätt annars har jag tagit det lugnt.
Lite bilder från promenaden.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det dags för ett inläg, vet att det har varit lite tomt här.

Vad har hänt sen sist inte så mycket faktiskt. Varit inne i stan med mamma och köpte en ny kudde eftersom min gamla var sliten, köpte även mörkblå bomberjacka som jag alltid har velat har. Fick även med mig hem en polotröja och en t-shirt. I onsdags hade vi lte gäster här och delade ut lite julklappar. Vi brukar alltid göra det med några, denna gång blev det lite sent men det var då det passade bra med alla. I helgen får jag ser vad som händer. Hoppas allt är bra med er. kram

Likes

Comments

Hej förlåt att det inte har kommit upp något/några inlägg på ett tag. Det har bara ont blivit av. Vad har hänt sen sist. Jag firade nyår med Moa, vi hade det trevligt och roligt, åt gott och drack gott. Vi hade även julklappsutdelning.
I torsdags var jag och några och några kompisar ute på ett dansställe, och kollade på Drängarna kvällen var jättebra. På fredagen på kvällen firade jag en kompis. Idag var jag ut och gick jättehärligt väder och skönt var det. Tig några bilder med mobilen.

Likes

Comments

Okej, nu är det näst sista dagen på 2016, tänkte berätta och visa lite vad som har hänt.

Början var ganska lugn gick i skolan hade pratik i 6 veckor.


Vid kristihimmelsfärdtjänsten var vi (mamma; pappa och jag i Bornholm) där var vi på en ruinen, en strand som jag tyckte var jättefin, och en rundkyrka.

Jag tog min studentbal, en magisk kväll!

Sen kom studenten, den bästa dagen i mitt liv! Så mycket känslor.

Sommaren jobbade jag mycket men, jag trivdes på mitt jobb!

La familja var i skåne vid Fredriksdal!


Lite blandade bilder av som året som gått, pickninck, maträtter!


Snön hälsade på oss! Och naturen är så fin när snön har precis.


Jag hade en tjejmiddag en novemberkväll, och en bowlingkväll!

Jag åkte till Thailand med två kompisar för att hälsa på min syster och hennes kompis! Jättehärligt och jag blev verkligen fäst vid Thailand!


Jag firade jul!


Detta var lite kortfattat,av mitt 2016!

Likes

Comments