Header

Hej på er. Här är jag igen. Det har hunnit bli maj och vår sen senast jag var här och livet rullar på som vanligt, men jag behöver en förändring, snarast. Under den senaste tiden har jag verkligen blivit taggad på att börja plugga igen, frågan är bara vad. Att veta vad man vill göra i framtiden (resten av livet) är nog det svåraste jag någonsin varit med om. Är det verkligen meningen att redan vid 20 års ålder kunna veta vad man vill ägna sina kommande 50 år till? Självklart har man all tid i värden att byta sin karriär under livets gång och ändra sina drömmar och viljor, men ändå. Om jag ska ägna tre år, eller kanske mer, till att plugga någonting så vill jag vara säker på att det är just Det som jag vill göra i mitt liv under en längre period. Åh, allt det här tänkandet på framtiden får mig att bli helt snurrig och stressad.

Nog om det. Det jag just nu ser fram emot är att få flytta in i min egna lägenhet. I Juni flyttar jag och det är någonting jag verkligen är mer än redo för. Någonting annat jag är mer än redo för är att få krama om min allra finaste Nicole som snart kommer hem från Italien, åh som jag saknar min bästavän, my person.

Det var det. Ett inlägg om allt och ingenting är väl bättre än ingenting alls, antar jag. Ha det bra

Likes

Comments


En liten snabb uppdatering innan jag åker iväg för att fira pappas födelsedag tillsammans med familjen. 
Idag var en fin dag, alla dagar då solen vågar sig fram är fina dagar nu för tiden. Har inget att klaga på. Vilket är bra. (Och ovanligt).

Likes

Comments


Snart är mars månad slut och vi ska ta oss igenom a
pril, ännu en månad med längtan efter sommar och värme. Idag lyser solen och himlen är helt blå och jag blir så sjukt inspirerad av det här fina vårvädret. Vill klä mig i ljusa färger, skippa jackan och ha skor som inte kräver strumpor. Men snart, så snart.

​Klippte ihop ett kollage med vita/ljusa favoriter. Låt värmen komma snabbt och hålla i sig länge. 

Likes

Comments


Har verkligen haft en supermysig och skön helg tillsammans med familjen. Behöver fler helger som denna känner jag! Men idag vaknade jag upp till verkligheten igen och veckan är fullproppad med jobb. Men så ser livet ut just nu.

Likes

Comments

Någonting som får mig att vilja dra fram tiden några månader är det faktum att jag i sommar ÄNTLIGEN flyttar hemifrån (wiiiiiiiie)! Är verkligen så himla redo och taggad. Har så länge velat flytta närmare stan med tanke på att jag nu bor ute på landet, vilket jag är extremt trött på. Men i början av sommaren kommer jag ta mitt pick och pack och flytta, så kul!!!

Likes

Comments


Fredag idag och veckan har bjudit på jobb, tedrickande med vänner och mycket sol, äntligen! Nu hoppas jag bara att solen fortsätter att visa sig och att våren snart är här, det är ju så tråkigt med kyla och vinter!

Likes

Comments

Här uppdateras det inte så ofta, tyvärr. Inspirationen är som bortblåst men jag jobbar hårt på att få tillbaka den. Jag är väl lite av en periodare på att tycka att det här med bloggen är roligt, och nu kanske det börjar en liten period med nya inlägg och uppdateringar, vi kan väl hålla tummarna.
Mina dagar har sätt ungefär likadana ut sen januari, vilket får mig att bli lite uttråkad. Jag drömmer om så mycket större saker än att bara vakna, gå till jobbet, komma hem, laga och äta mat och sen sova för att sen vakna upp till exakt samma sak igen. Jag vet bara inte hur och när jag ska ta tag i mig själv och verkligen kämpa för det jag vill. Åter igen behöver jag hitta inspiration. Undra vart den finns.

Likes

Comments