Om 17 dagar tar jag studenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså, det har hänt så mycket att jag inte ens vet var jag ska börja. Jag var på one direction i Solna i onsdags med min lillasyster och min bff, och en av de bästa kvällarna jag har varit med om. Helt klart. 30 000 skrikande 12 åringar, aa ni förstår ;) Mina öron var helt förstörda. Dagen efter gick jag och lillasyrran runt i stockholm, och jag hittade överallt. Jag har varit där typ 3 gånger, då snackar man lokalsinne asså. 
Okej, skojade. Detta är den enda som har hänt HAHAHA förutom stressen till skolan. Det är circus 2 veckor kvar tills betygen sätts. Loove. JUSTE har färgat håret, färgade mellan koppar och de blev orange :P:P:P


Likes

Comments

Haft fullt upp med att spendera tid med vänilj (vänner slash familj, hahah) sen så har vi flyttat till lägenhet. Ligger i lägenheten nu och slappnar av, första gången på typ 4 dagar. Vet inte ens vad jag ska skriva så ni får lite bilder ifrån valborg!


Likes

Comments
Alltså ser ni hur fucked up mitt ansikte här? Hela höger sida är mycket högre än det vänstra, som om jag går och drar upp ögonbrynet hela tiden. Är sjukt irriterande, haha ser så konstigt ut! Sen om jag pratar med någon och jag koncentrerar mig på vad personen säger så får jag ett JÄTTE bitchigt ansiktsuttryck. Har fått frågan hela tiden om jag är sur, men jag tänker inte ens på att jag gör så. 
Nu ibland går jag runt och försöker slappna av på höger ansiktshalva så att jag inte ska se dum i huvudet ut. Japp

Likes

Comments

sitter på bergvik med två vänner nu och fikar, vi blev så himla sugna på glass och varmchoklad så voila! haha så gott!

Likes

Comments

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, äter alltid frukost i skolan på måndagar pågrund av att hanabanana kommer med tåget så tidigt på måndagar. Men idag så hade de ställt in frukosten pågrund av att Björn Starrin ska komma och föreläsa, liksom VA! Så det fick bli frukost på subway istället. 

Har studiepass nuu så ska försöka få någonting gjoort! 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw