Kommer inte klara av detta helvete igen. Mår så dåligt av att bara vara här, det är bara så att jag inte orkar med det. Men jag ska försöka kämpa mig igenom dagarna som är kvar av skolan innan jag får sommarlov. Saken är den varför jag inte trivs i skolan vet jag inte, men min klass är jobbig och det känns som om att alla här i klassen har fryst ut mig. Har ingen i klassen att prata med, men alla i min klass som läser min blogg vet ni vad fuck u jag behöver inte er jag har andra vänner som bryr sig om mig.

Men alla borde veta saker om mig jag kanske missbedömer dig utan att jag känner dig genom att bara se hur du beter dig eller hur du klär dig, Men snälla ni visa lite medkänsla för mig för om jag kommer fram till dig och börjar pratar med dig så vill jag gärna lära känna dig bättre, fast det kanske inte händer så ofta att jag går fram och pratar med någon random människa. Och alla ni som undrar så är jag väldigt blyg, försöker bygga upp det där mot att vara blyg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla underbara människor. Idag är det lördag och just nu så sitter jag i bilen påväg till Haparanda för att handla lite med mamma.

Här är en bild på mig ⬆️

Likes

Comments

Hej mina älsklingar. Just nu så mår jag sådär, har travat ved i några timmar och det var jättetråkigt. Kommer bli några dagar att trava ved nu. Och mamma blev sur på mig för att jag gnällde typ hela tiden medans jag hjälpte till så gott jag kunde och ville hjälpa till.

Här är några låtar som jag tycker om att lyssna på just nu ⬇️

Likes

Comments

Känns som om att jag inte har några vänner alls ibland. Det är väl för att jag typ alltid mår dåligt, jag går runt med ett fake leende på läpparna varje dag för att inte någon ska märka att jag inte mår bra. Jag har en riktig vän som typ alltid finns där för mig. Och jag vågar inte visa mig utan långärmad tjocktröja (munkjacka, eller vad det nu kallas). För jag är inte nöjd över min kropp och så har jag haft en period då jag mådde som sämst och gjorde dåliga saker mot min hud. Jag mår inte så bra just nu heller, men jag försöker att inte skära mig och det har gått bra än så länge.

Likes

Comments

Idag så får jag påsklov. Har slutat nu men måste vänta tills 13:40 för då går min buss. Saknar verkligen min hund där hemma men kommer få träffa honom igen direkt när jag kommer hem. Och igår så åt jag jordgubbar, det var så gott 😍alltså jag älskar verkligen jordgubbar.

Här är en bild på min hund ⬆️

Likes

Comments

Hejsan alla underbara människor. Idag är det måndag och denna dagen har varit bra än så länge. I morse så har jag och min vän varit på ett besök på gymnasiet. Vi kollade runt lite på olika program som vi har valt. Hoppas verkligen att jag kommer in på Barn och Fritid. Men just nu så sitter jag och väntar på att ha idrott. Sen efter idrotten så har jag engelska och sist på dagen så har jag slöjd.

En bild från idag ⬆️

Likes

Comments

Hejsan alla underbara människor. Just nu så ligger jag i min säng med jobbig mensvärk som gör jätteont. Tror nog att dem flesta tjejer kan förstå mig med att det gör ont när man har mens och den där mensvärken som ställer till det ibland. Ska inte klaga på smärtan från mensvärken för jag har upplevt värre smärta efter att jag hade opererat mitt knä, men det är något år sedan jag gjorde den operationen. Och imorgon är det skola för mig igen, ska stå ut i tre dagar till med skolan tills jag får påsklov vilket jag nog kommer att klara av.

Likes

Comments

Bara jag som typ inte gör något på lektionerna?

Jag är inte som alla anda elever som brukar jobba på lektionerna utan jag gör andra saker istället. Om det är en mattelektion så kan jag sitta hela lektionen och kolla ut genom fönstret istället för att räkna, men oftast så räknar jag minst 1 eller 2 tal under hela lektionen som är typ 1 timme.

Likes

Comments

Nu så tänkte jag ta och börja blogga igen. Det var ett bra tag sen sist som jag bloggade men jag tog en väldigt lång paus eller vad man nu ska kalla det.

Likes

Comments