Hej alla mina älsklingar. Just nu så sitter jag på flygplatsen och väntar på att få åka iväg till Turkiet. Planet går vid 11:00 och det tar typ 4 timmar att komma fram. Men det kommer bli kul. Och så kommer jag inte kunna uppdatera bloggen så mycket under veckan. Och förlåt mig för väldigt dålig uppdatering här, men det är för att jag inte har mått så bra under flera veckor och jag har även försök blogga under den tiden men det gick inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur ska jag egentligen kunna säga hur jag egentligen känner när folk fråga hur jag mår. Jag vill egentligen säga varje gång när någon frågar att jag mår bra. Men oftast så vill jag undvika att svara på det så jag tittar bort i stället och låssas som om att jag aldrig hörde den frågan.

Idag på skolan så har vi haft muckfoto, självklart så var jag inte med på det. Och då frågar många mig varför jag inte var med. Irriterande men jag svarade typ varje gång när någon frågade att jag inte brydde mig och att jag inte ville vara med på fotot.

Men varje dag så försöker jag att må bra, jag försöker men det gör oftast ont för mig att kämpa mot smärtan. Men jag ska inte ge upp, jag ska fortsätta kämpa för att jag vill verkligen må bra. Jag är även stolt över mig på ett sätt, tidigare för några månader sen så har jag skadat mig själv...men nu har jag slutat med det och det känns så mycket bättre.

Men nästan alla människor har typ ångest eller är deprimerade.

Alla ni som är deprimerade eller har ångest, kämpa för jag tror på er! ❤❤❤

Likes

Comments

Har haft Nationella Prov (NP) i So för ett litet tag sedan och just nu så längtar jag tills jag slutar för dagen. Vill bara hem och sova för jag är jättetrött. Och imorgon så är det fredag och då ska jag fara och handla med min mamma och med min lillebror efter skolan.

Likes

Comments

Kommer inte klara av detta helvete igen. Mår så dåligt av att bara vara här, det är bara så att jag inte orkar med det. Men jag ska försöka kämpa mig igenom dagarna som är kvar av skolan innan jag får sommarlov. Saken är den varför jag inte trivs i skolan vet jag inte, men min klass är jobbig och det känns som om att alla här i klassen har fryst ut mig. Har ingen i klassen att prata med, men alla i min klass som läser min blogg vet ni vad fuck u jag behöver inte er jag har andra vänner som bryr sig om mig.

Men alla borde veta saker om mig jag kanske missbedömer dig utan att jag känner dig genom att bara se hur du beter dig eller hur du klär dig, Men snälla ni visa lite medkänsla för mig för om jag kommer fram till dig och börjar pratar med dig så vill jag gärna lära känna dig bättre, fast det kanske inte händer så ofta att jag går fram och pratar med någon random människa. Och alla ni som undrar så är jag väldigt blyg, försöker bygga upp det där mot att vara blyg.

Likes

Comments

Hej alla underbara människor. Idag är det lördag och just nu så sitter jag i bilen påväg till Haparanda för att handla lite med mamma.

Här är en bild på mig ⬆️

Likes

Comments

Hej mina älsklingar. Just nu så mår jag sådär, har travat ved i några timmar och det var jättetråkigt. Kommer bli några dagar att trava ved nu. Och mamma blev sur på mig för att jag gnällde typ hela tiden medans jag hjälpte till så gott jag kunde och ville hjälpa till.

Här är några låtar som jag tycker om att lyssna på just nu ⬇️

Likes

Comments

Känns som om att jag inte har några vänner alls ibland. Det är väl för att jag typ alltid mår dåligt, jag går runt med ett fake leende på läpparna varje dag för att inte någon ska märka att jag inte mår bra. Jag har en riktig vän som typ alltid finns där för mig. Och jag vågar inte visa mig utan långärmad tjocktröja (munkjacka, eller vad det nu kallas). För jag är inte nöjd över min kropp och så har jag haft en period då jag mådde som sämst och gjorde dåliga saker mot min hud. Jag mår inte så bra just nu heller, men jag försöker att inte skära mig och det har gått bra än så länge.

Likes

Comments

Idag så får jag påsklov. Har slutat nu men måste vänta tills 13:40 för då går min buss. Saknar verkligen min hund där hemma men kommer få träffa honom igen direkt när jag kommer hem. Och igår så åt jag jordgubbar, det var så gott 😍alltså jag älskar verkligen jordgubbar.

Här är en bild på min hund ⬆️

Likes

Comments

Hejsan alla underbara människor. Idag är det måndag och denna dagen har varit bra än så länge. I morse så har jag och min vän varit på ett besök på gymnasiet. Vi kollade runt lite på olika program som vi har valt. Hoppas verkligen att jag kommer in på Barn och Fritid. Men just nu så sitter jag och väntar på att ha idrott. Sen efter idrotten så har jag engelska och sist på dagen så har jag slöjd.

En bild från idag ⬆️

Likes

Comments