Det är sjukt hur underbart det är att gå och gymma. Känslan är helt underbart. Att se vilken skillnad det är på kroppen är makalöst. Man får en sån positiv kick, man vill bara ta i lite extra och pressa varenda muskel till max!

Likes

Comments

Beställde hem denna ursnygga bikini från Nelly här om dagen, 100:- är som hittat!

Likes

Comments

Har varit vrål förkyld i mer än en vecka nu och kände att det var dags att ta reda på vad det är. Har tydligen ett virus i luftrören.. Jag är glad att jag inte hade lunginflammation eller något liknande då jag har vaknar upp med stick känslor i lungorna när jag hostar... Tydligen går det inte att göra något mot viruset utan det är vila och låta kroppen ta hand om det!

Likes

Comments

Vidare till steg 5 i SM! Hur jävla gött är inte det?!!! Helt sjukt, så stolt och så glad!

Likes

Comments

Ligger nu i bussen, svin trött, på väg till Stockholm för steg 4 i SM. Hungrig börjar jag bli också, ovanligt... Haha!Likes

Comments

Nu har praktiken startat på fullt allvar. Hemma nu efter en lång arbetsdag på Volvo. Laddar upp mig med en talrik havregrynsgröt med sylt och mjölk, det förtjänar jag! Snart blir det ut och övningsköra med pappa och ikväll en go handbollsträning, snart är det SMsteg4!!!!

Likes

Comments

Idag blev det en runda på stan med Cassandra, lite shopping och lunch. Så svårt att hitta någonting på rean tycker jag, allt är utplockat eller trasiga på något sätt. Jag lyckas nästan alltid att komma hem med saker från original priset. Men vad gör det så länge man känner sig nöjd?

Blev väldigt stressigt efter stan då jag skulle direkt till ett gympass - BODYPUMP - med tre tjejer från laget. Grymt jobbat och skakis efter, så det ska vara!

Men köpte mig denna klockan för halva priset iallafall! Nu har jag en guld, silver och "färgglad" klocka att variera mellan. Hur bra som helst 😃


Likes

Comments

Vi här hemma har nu börjat prenumerera på tidningen BODY. Det är en sån sjuk inspiration att läsa och jag längtar redan nu tills nästa nummer kommer för att få veta mer. Här skrivs det om fitness, tränings tips, kost och produkter. Du får även läsa om några personer och deras utveckling och drömmar. Vet inte hur många gånger jag tittar i tidningen per dag men kan säga att det är väldigt mycket! Någon mer som läser tidningen BODY?

Likes

Comments

Uppdateringen blev dålig. Syster kom hit och blev lite film och mat, skönt att se henne. Och så blev det match emot Sävehof, förlorade matchen men nöjd över vad jag levererade!

Tittat klart på Paradise hotel, någon mer än jag som följer det stenhårt? Haha, jag har aldrig varit den person som följer program eller något åt det hållet. Men jag tycker det är lite små kul att se på!

Likes

Comments