Sitter just nu på planet hem. Usch, vad jag inte gillar att flyga. Vid lyft och landning känner jag enorm rädsla och aning panikångest, och väl uppe i luften blir jag grymt uttråkad. Värst är när man kommit upp längst upp och man börjar plana ut, då känns det som man skall störta när som helst och hela magen sitter i halsen. Sen har jag ju väldigt känsliga öron, dom känns som om dom exploderar varje landning. Dessutom sitter jag inte tillsammans med Viktor nu på hemresan, det gör ju inte saken bättre precis😨

Men iaf, vilka FANTASTISKA dagar vi haft i London. Den staden har verkligen visat sig från sin bästa sida. Lagom varmt, och solen har tittat fram lite då och då!

Som sagt har vi gått mycket på dagarna, så kvällarna har inte blivit supersena precis. Jag fick shoppat en hel del, Viktor har fått sitta på pub med en öl och mig som sällskap, så win-win kan man säga!

Det jag har shoppat kommer i ett inlägg senare,

Tack London, kommer gärna tillbaka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår blev det många nya steg tagna i denna staden, men vi tog oss även fram på andra sätt! Vi började dagen nere vid Tower of London, och Tower Bridge. Sen skulle vi beta oss vidare bort mot London Eye och Big Ben m.m. När vi var där skulle engelsmännen ha salutskjutning för drottning Elisabeth, som visst fyllde 91 år! Så det var en väldans massa folk och poliser och grejer.. Vi bestämde oss att ta en båt utmed Themsen istället. Smidigt, lite folk, och man fick se det "turistiga". Vi klev av vid Big Ben där det var ännu mer folk, och började vandra oss tillbaka mot hotellet! Bästa sättet att se saker är ju givetvis att använda sina egna apostlar och gå med! Stannade för en god pizzalunch på vägen, kikade på Piccadilly och tog vägen via Oxford Street för lite mer shopping!

Nu är det en ny dag, målet är Portobello Road Market och lite annat. Sjävklart skall det hinnas med en öl på en uteservering också! (Och kanske lite fotboll)

Likes

Comments

Idag skulle vi bara börja spana lite, men blev ganska många kilometer till fots ändå! Och lite shopping såklart! Nedan kommer bilder från vår första dag i London!

Likes

Comments

Sitter på Landvetter och inväntar flyget! Jag och min andra hälft skall till LONDON! Tjoho! En helg att strosa runt, dricka öl på uteserveringar och äta mat och ha ett samtal utan att bli avbrutna!

Kommer säkert uppdatering och bilder under resans gång. Stay tuned!

Likes

Comments

Idag kom det ett litet efterlängtat paket på posten! Mest för att Melli har slitit ut fruktansvärt många jeans på senaste, och H&M hade en så bra deal just nu, men sen slinker det ju oftast ned lite andra plagg i varukorgen också!

Allt satt som en smäck på dom båda, och jag gillade mina nya slip in-skor, som matchar Mellis varianter alldeles utmärkt!

Meja älskade sin nya bikini, även om det inte framgår på bild😃

Likes

Comments

Det har varit många träffar under påsken, men alla med sin charm!

I torsdags var vi bjudna till Viktors kusin med familj, där fick vi trerätters middag och massa vin! Satt hela kvällen och pratade och drack, och vips var klockan halv två, så dags att dra sig hemåt! Hade lånat en dubbelvagn av ett kompispar, så det var perfekt, ingen behövde köra bilen hem.

På långfredagen skulle vi möta upp ett annat härligt gäng i Stadsparken för grill och lekar, innan vi gick hem till ett av paren för en knytismiddag! Barnen lekte fantastiskt bra hela dagen och kvällen! Även där blev det en hel del vin och bubbel och annat.. Trots att det blev sent kvällen innan hängde vi i till halv tre.. som tur var tog till och med barnen lite sovmorgon efter den kvällen, trots att dom inte somnade lika sent!!

Igår var man ganska sliten, är ju inte riktigt van vid det där "dricka flera dagar i rad".. men framåt eftermiddagen åkte vi till syster i Grönahög, där vi började med grillad korv och en öl! Även lillebror hade tagit sig ned från Stockholm, så skönt att bara få "tjöta ikapp" lite med honom. God mat blev det även här, och lite påskäggsjakt. Men igår åkte vi hem vid niotiden, hela familjen var helt slut.


Idag har vi strosat i pyjamas halva dan, så skönt.

En riktigt rolig påsk har vi haft, träffat massa härligt folk som man verkligen får go energi av! Och lite ledig tid kvar, hurra!!

Likes

Comments

Ja önskar väldigt ofta att dygnet hade en extra timme. Ibland känns det som att någon jäklas med mig och vrider fram klockan. Jag tänker att jag ska vara ute i god tid, men sen blir det alltid panik i slutändan. Då blir jag stressad, och som följd supertjurig. Och när dagen är slut har jag oftast fått skjuta upp minst en grej till morgondagen. Senast idag när jag lämnade över barnen till V, medan han hade rast, skulle jag träna. Hann inte riktigt klart mitt program, fick avbryta och stressa tillbaka, och tyvärr då illtjurig. Tyvärr går det ju ut över min familj de flesta gånger också. Dock när jag kommit hem och landat lite kändes det riktigt skönt att iaf fått någon träning gjord, något är bättre än inget!

Så, 25 timmar hade passat mig fint!

Likes

Comments

Sist satt jag i väntrummet på väg in till läkaren! När jag kom in klämde och kände han, drog och slet och kollade av smärtläget. Sen fick jag åka ned till röntgen, och efter det komma in till läkaren igen! Återigen, vilken service det är på såna här ställen, och vilken kunnig och trevlig personal. Ibland tycker jag man nästan känner sig förbisedd och krånglig för att man söker hjälp, men här tog dom en på största allvar, och dom vet precis vad dom pratar om!

Det som jag led av iaf var att jag fått benbeläggning på min lårbenshals, som jag troligen haft sedan tonåren, och är visst inte så ovanligt. Men nu har musklerna runt omkring blivit inflammerade och svullna. Så nu fick jag några antiinflammatoriska tabletter och ett personligt träningsprogram som jag kan köra utan att det skall smärta i höften. Igår var jag tillbaka på kliniken, men hos en fysioterapeut som hjälpte mig med träningsprogrammet! Phu, helt slut efter den genomgången. Rejäl träningsvärk i bakdelen idag också😊

  Nu skall jag lära mig att minska symptomen, för att jag skall kunna röra mig så normalt som möjligt. Har det inte hjälp inom 1-2 månader får jag komma tillbaka så läkarna får karva bort benbeläggningen. Förhoppningsvis slipper jag det, ett ingrepp är ju alltid ett ingrepp, även om det inte är svårt eller tar så lång tid. Sedan blir det väl rehab på det isf, och det känner jag inte för. Så håll tummarna att det blir bättre nu, jag skall göra vad jag kan för att det ska bli så!

Likes

Comments

Sitter just nu i ett väntrum i Göteborg. Smärtan i höger höft som gäckat en månad nu vill inte ge med sig, trots antal besök hos naprapat. Så igår ringde jag min sjukvårdsförsäkringstagare och bad om hjälp, och redan nu sitter jag här på Ortho Center IFK- kliniken i Göteborg. Så skönt att man kan få hjälp så fort! Så skulle alltid vara i sjukvården.

Nu hoppas jag ju bara att det ska komma ett gott besked också, att det snart går över! Annars får väl tant här införskaffa sig en rullator😉

Likes

Comments

Nu har det gått nästan 7 år sedan vi flyttade in i vårt tillbyggda hus, och det finns alltid saker man vill göra om.

Förra veckan tog jag mig an ett väldigt litet projekt, men tyckte ändå det blev stor skillnad i rummet. Är rätt skönt att variera mellan stora och små projekt..

Nya nattduksborden är gjorda av gamla plank från träväggen bakom sängen. Lite ny "färg" och grejer så blev det kanon! Ibland kan lite göra mycket! Konsolerna under köpte jag för massa år sedan för en billig peng, och även dom fick lite uppfräschning.

God kväll

Likes

Comments