View tracker

God kväll!

Ibland kan jag sitta och skrolla igenom mina bilder i telefonen, och minnas och njuta! Känns som man hittar olika bilder varje gång man skrollar. Här kommer några gamla godingar jag har varmt om hjärtat.

Likes

Comments

God kväll!

Idag har jag varit hos syster med familj och hälsat på, och gett nya frisyrer till några av medlemmarna i den familjen. Det var många centimetrar som försvann från deras huvuden, efter önskemål såklart!

Lite dålig kvalitet på bilderna, men nedan finnes före och efter-bilder!

Albin före.
Nedan: önskebilden

Efter.

Nedan: Anelma före
sedan Önskebild, fast lite längre
Efterbild

Nedan: Alina före, sedan med den avklippta tofsen, och efter.

Och till sist, syster Malin, som alltid låter mig klippa precis som jag vill! Tack för det förtroendet ❤️

Likes

Comments

Har verkligen countdown här hemma till vår kommande semester! Ska bli så skönt att slippa tänka på all vardagsstress och förhoppningsvis få lite färg på kroppen! Värme, jatack!

Likes

Comments

Fick hem ett paket i slutet på förra veckan med lite rea-godsaker från Zara. Vi skall ju till Kanarieöarna om två veckor så då passade det bra med lite sommaraccessoarer till reapris!

Prima ballerina till Meja!

En lite tuffare vårsko till Melli!

Samt en snyggbyxa till Melli. Dock var dessa jättestora så dom fick jag skicka tillbaka och byta till en mindre storlek.

Likes

Comments

Idag gjorde jag en ny slags fläta på Melli. Så roligt att hon äntligen tycker det är okej att jag får prova mig fram med nya frisyrer:)

Likes

Comments

Har ni sett den norska serien Skam? Hade hört mycket om den så tillslut var jag ju tvungen att kolla. Tyckte att första och andra avsnittet var sådär, men när jag hade kollat ett gäng avsnitt blev man ju helt hooked! Nu har jag snart tittat klart på två säsonger på 2 dagar. Det är verkligen en sån där igenkänningsserie, även om det var 15(!) år sedan jag var i deras sits. Men alla tankar och känslor man hade under den tiden.. herregud!!

Serien handlar alltså om 5 norska tjejer som går första året på gymnasiet, och med allt vad det innebär.. Killar, sprit, fester, svek, lögner m.m.

Så bra, och varje avsnitt är inte mer än 20 minuter så man hinner kolla många:)

Har ni inte sett den, så gör det!

Likes

Comments

Då vänder vi blad igen. Ett nytt år, med nya möjligheter och nya kamper. För mig är det inga drastiska eller extrema nyårslöften som skall uppfyllas. Skall sätta mig själv lite högre på priolistan. Och få livet att flyta på så smärtfritt som möjligt. Och omge mig bara med människor som ger mig energi, inte tar.

Vi avslutade 2016 här hemma i goda vänners lag. Ett mycket lyckat avslut.

Känner mig så redo för 2017 nu, bring it on!

Gårdagen👇🏻

Likes

Comments

En tanke som slagit mig många gånger gällande spegeln, eller rättare sagt spegelbilden, är hur man uppfattat den. Kan gå förbi spegeln i badrummet tex, kolla av läget och känna att, jodå, det känns ok. Känner att jag går åt ett bra håll. Tre timmar senare kan man gå förbi samma spegel, i samma outfit som sist, med samma ljus på, och känna sig väldigt otillfredsställd, och uppfatta kroppen på ett helt annat sätt. VAD BEROR DET PÅ? Är det ens sinnesro? Humör? Hormoner? Tanken har slagit mig att det är kvinnorelaterat, men det tror jag inte heller på. Tror säkert killar upplever det på samma sätt ibland. (Även om dom inte vill erkänna det själva) Vad är det som bestämmer vad ögat och hjärnan skall lägga energi på?

Likes

Comments

Ja, nu var denna julen över för detta året. Vi har haft det bra, även om det inte blev som det var tänkt. Detta år samlas hela min familj med sina barn och respektive. Fast min storebror fick ställa in, för hela familjen låg i sjukdom. Jättetråkigt tyckte vi alla, speciellt eftersom vi bara firar varannan jul. Men det var ju värre för dom än för oss.

Och eftersom dom ändå skulle vara här ett par dagar, tänkte jag ha mitt 30årskalas för släkten. Dom brukar ju aldrig vara med annars. Men det blev inte som jag tänkt med det heller.

Konstigt, kan det vara så att ju äldre man blir desto svårare är det att acceptera när saker går åt ett annat håll än man tänkt?

Men, såklart skall man vara glad för att man inte sitter ensam på julafton. Det är det nog tyvärr alldeles för många som gör.

Likes

Comments

Idag tog jag med mig Meja ner på stan för att handla lite sistaminutengrejer, typ strumpbyxor och sånt. Hon skulle prompt ha med sin egen plånbok ned på stan, "ifall hon hittade något". När vi står där i kassakön på Lindex säger Meja att hon vill betala sina strumpbyxor själv. Men jag övertalar henne till att spara sina pengar till något roligare istället. När vi sedan kliver in i nästa affär säger Meja- snälla mamma, får jag köpa en liten julklapp till kusin Charlie, för mina egna pengar? Där smälte mitt hjärta. Att hon vill glädja någon annan istället för att köpa till sig själv. 25 minuter senare hittade hon en jättebra present och hon var så himla stolt och glad när hon stod där i kassan och betalade.

Det känns som ett bra kvitto på att man lärt sina barn något rätt i livet!

Ha en fin kväll! Imorgon är det julafton!!

Likes

Comments