​Beställde hem lite kläder från nelly.com, bland annat dessa två klänningar. Tyckte det var riktigt söta och somriga som passar både till fest och vardag. Färgerna kommer nog vara jätte fina till brunbrända ben. 

Likes

Comments

Jobbat. Varit på Willys och handlat lite. Städat och fixar lite hemma. Sen bjöd jag över familjen på middag och de stannade kvar över en film och lite gott. Nu ska jag sova och imorgon är det jobb sen vet jag inte vad jag hittar på.

Likes

Comments

Nu hem och sova

Likes

Comments

Ledig idag med. Fixat lite mer i lägenheten, träffat Sanna, även Sophie en snabbis, varit och handlat och på stan en stund med Emelie. Nu på kvällen tog mamma och jag oss ner på bargatan och satte oss på en uteservering i det fina och varma vädret. Nu är jag hemma, ska sätta på en film sen somna. Imorgon är det jobb 10-18.

Likes

Comments

Hållit på med lägenheten hela dagen och nu börjar det likna ett hem. Mitt hem. Inte klart än, mycket kvar som ska fixas och donas. Men kan se slutresultatet och jag gillar det jag ser.

Likes

Comments

Var på Ikea och Västerås med Felicia igår. Kom hem runt 16, då hade mina nycklar till min egna lägenhet kommit! Så spenderade hela resterande dagen i lägenheten och fixade och donade. Somnade 01 med två blåsor i handen av att ha skruvat ihop matbordet. Roligt att se att det börjar bli ett hem. Men känns fortfarande inte som mitt hem, kan bero på att alla saker att nya. In i minsta detalj. Nu ska jag göra ordning mig snabbt sen till jobbet, 12-21 står på schemat! Bara att mata igenom.

Ha en trevlig måndag!

Likes

Comments

Vaknade av ett sms av hyresvärden att jag får mina nycklar imorgon (!!!), dagen börjar bra! Träffade sedan Elin på stan, gick runt i butikerna och käkade lunch. Sen gick vi runt på matmarknaden, mycket mat och godsaker från världens kök, väldigt roligt att se. Kände mig tvungen att smaka något, så vi köpte en varsin crêpe, med nutella och jordgubbar. Väldigt gott! Nu är jag hemma och ska landa lite innan jobbet vid 18.

Likes

Comments