Ibland kan livet verkligen kännas helt hopplöst. Inte nog med att man dragits med en jäkla förkylning å feber i 3 veckor så har det också varit en rejäl pers psykiskt också i ett annat veckor nu. 

Dock så har jag ju haft en del tid att tänka och bestämma mig om olika saker för att jag ska må som bäst samt känna att jag faktiskt gör mitt bästa av det jag tar mig för. 

Även fast det ibland känns som att jag kanske inte bör leva med någon för att jag kan vara så hopplös att leva med. Men när man har den bästa äkta mannen man kan ha som alltid stöttar mig och låter mitt mående komma först även om det är så att det kan handla om en del drastiska åtgärder för att jag just ska må bra. 

Valen man gör i livet är endast möjligheter att utvecklas och nå nya mål. Man ska aldrig göra sådant man inte mår bra av för då gör man inte bra ifrån sig heller. 

Följ erat hjärta och sådant ni mår bra av för då kommer ni att komma väldigt långt. ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är det helg igen och jag får spendera den ensam som vanligt då min man är i Norge och jobbar sina två veckor som vanligt. 

Men mitt mående både det psykiska som inte alls är nå bra just nu på grund av en hel massa olika anledningar samt mitt fysiska med detta jäkla förkylningsvirus som jag dras med. Så är det inte alls nå roligt att behöva spendera den ensam. Jag skulle verkligen behöva tid med min man samt bästa vän, för med honom vid min sida så känns det alltid så mycket lättare. 


Man kan ju tycka att efter över 3år tillsammans bör man lärt sig leva med att han är borta 2 veckor åt gången. Men helt ärligt så kommer jag nog aldrig lära mig leva med att vara ifrån honom dessa perioder och att det kommer kännas bra och inte vara jobbigt. ​

Likes

Comments

Förstår inte att jag aldrig lär mig att folk som bara finns där när dem behöver något vad det än må vara inte är några riktiga vänner egentligen.

Att jag inte inser att jag gång på gång blir utnyttjad för att jag allt vill tro bra om alla och att jag en gång kommer att få tillbaka det jag hela tiden ger.

Hur tänker jag egentligen är ju en väldigt bra fråga, och varför ska jag ha så svårt att förstå detta som är så självklart för många andra. Jag måste lära mig att enbart göra sådant som jag själv mår bra av och sluta ställa upp på allt och alla för jag får ju aldrig något tillbaka förutom av en handfull människor.

En sak är så säkert att jag kommer aldrig gå på denna nit igen och jag tänker inte ta att man behandlar mig som skit när jag försökt vänt ut och in på mig själv för att hjälpa visa personer till att få det bättre. Jag kommer att frånsäga mig allt och jag är ganska säker på att dem kommer märka det så småningom vad jag verkligen gjort för dem men då finns det heller inget mer att hämta hos mig.

För nu är det verkligen dags att jag satsar på mitt liv och det jag vill göra med det. Allt kommer vara på mina villkor och jag kommer inte göra saker för att underlätta för andra utan bara sådant som gynnar mig själv.

Likes

Comments