Header

Här är min fina studentmössa jag fick med mig hem idag, hur fin är den inte??? Vill bara ha på mig den redan nu haha!
Älskar den!!😍

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er fina.💗
Idag är det måndag igen vilket menas att det inte hänt något roligt. Gått i skolan sen har jag inte gjort något alls typ, tänkte snart åka och träna lite, tycker det är så himla skönt att gymma på kvällen och en fördel är ju att det inte är lika mycket folk där då.
Enda roliga som hänt idag är att jag äntligen fått min studentmössa!!! Kommer bilder på den sen😍
Hoppas denna vecka går snabbt eftersom det är lov nästa vecka, ska bli så skönt!!

Likes

Comments

Outfits, Övrigt

Har börjat brainstormat mycket nu om hur min balklänning och studentklänning ska se ut, har såå mycket idéer, troligtvis har jag en som ska sy två klänningar åt mig. Men för er som inte alls vet lägger jag in lite inspiration här nedan. Så mycket fina grejer visst då??

1.Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här

1. Här / 2. Här / 3.Här 4. Här / 5. Här / 6. Här /

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er, igår var jag och Emma ute på kvällen men det var helt dött ute, jättelite folk, men veckan innan löning brukar ju se ut så... Idag är det söndag och jag har typ inte gjort någonting alls, kört lite bil och bara varit hemma. Nu sitter jag i soffan framför tvn, har precis sköljt bort min ansiktsmask och även smörjt in mig med min favorit-lotion, lady million som jag fick av killen min! Luktar så otroligt gott!!!

XOXO

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er, här sitter jag och fixar mig inför ikväll. Emma kommer strax hit och då ska vi ha lite myskväll med lite drinkar sen drar vi väl ut antar jag. Ha en fin lördag, kramis💗

Likes

Comments

Min vardag

Godmorgon! Testar för typ första gången att blogga från mobilen. Sitter just nu på bussen påväg till jobbet, idag blir det ett pass mellan 10-16. Hoppas ni får en fin dag❤

Likes

Comments

Övrigt

Idag är det sista dagen för denna "love yourself challenge" och idag är det alltså att jag ska berätta vad jag är tacksam för.
Det finns mycket här i livet jag är tacksam för.
Bland annat mina underbara vänner som alltid finns här för mig och som är så underbara! Love you all💗
Även min fina familj och den som stöttat mig mest när ingen annan funnits där min älskade pojkvän, finns inte ord för hur tacksam jag är! En till sak som jag är tacksam för här i livet är sjukvården i Uppsala på akademiska, jag har haft väldigt svårt med läkare för ingen har tagit mig på allvar men äntligen har jag kommit till en specialist på Akademiska och hon är verkligen den första som tar mina problem på allvar så känns så skönt att äntligen ha kommit till rätt person!
Och självklart är jag så tacksam för att jag har mat på bordet, pengar i fickan och vänner och släkt som älskar mig, det borde alla få ha❤

Likes

Comments

Hej på er! Kom precis hem från en mysig kväll med hjärtat mitt. Vi var ute på Church street och åt sedan gick vi ut och tog några drinkar. Nu ligger vi och kollar lite tv, så nu ska jag vara lite social med min pojkis.
Hoppas ni haft en mysig alla hjärtans dag. Kramis ❤

Likes

Comments