Om jag ska vara helt ärlig så är jag verkligen en Game Girl, jag älskar att spela alla slags spel. När jag är med Gustav så är har jag inga problem alls med att han sitter o spelar, jag tycker bara att det är sjukt roligt o det roliga är nog ändå att jag spelar mer än han…


Men nu har jag bestämt mig för att köpa ett Xbox 360 och till det ska jag köpa Assassian´s creed 2 och Battlefield 3 och Grand Theft Auto. Men med Xboxet får jag med FIFA 14.


Så nu kommer dagarna att spenderas i sängen med energi dricka o ligga uppe hela nätterna men det är något jag ser fram emot.

Det ända jag måste köpa till är en till Xbox 360 dosa så vi kan spela 2 iallafall.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Julafton kändes inte precis som någon julafton utan snön. Det är ju vår väder här på öland som det förmodligen är överallt i hela sverige. Vill ba säga at jag är sjukt nöjd ändån över gårdagen.

Likes

Comments

Hade inte alls planerat att köpa något i stan idag då jag bara skulle med mamma o syrran för att göra några ärenden i stan. Men slutade ändån med att jag kom hem med ett par skor som jag är sjukt nöjd över och jag älskar dom så sjukt mycket.

​Dessa skorna påminner sjukt mycket om Nike Air Force 1, men dessa skor ser precis likadana ut bara att dessa skor inte har något nike märke vilket jag inte bryr mig alls om. Dessa skor kostade endast 299:- vilket jag tyckte var ett riktigt bra pris.

Likes

Comments

Måndagen va det bästa o gulligaste någonsin! Åkte först in till stan för att köpa den sista julklappen vilket var Xbox 360 handkontroll. Men älskling va det sötaste igår kväll, kom hem till han o det första vi gjorde var att byta julklappar vilket var så gulligaste. Av min älskling Gustav fick jag ett linne ifrån ginatricot, en Mjukis dress som sitter ihop med byxorna, 3 marabou kakor, en twist påse och sedan fick jag ett body shop kit.

Sedan efter alla julklappar tog han fram massa frukt och nutella. Senare på kvällen drog vi o köpte godis och thai mat.


Tisdagen....

Vaknade ganska tidigt på morgonen och drog upp till Gustavs farfar för att han skulle köra moppe efter det åkte vi till hans farmors jobb o hälsade på lide. Sedan drog vi hem till mig o försökte att bygga ihop min nya säng vilket inte gick som planerat.... Vi råka sätta vissa delar upp o ner o det gick bara inte så pappa fick göra det.

Sedan var det bara att spela lide mario kart äta mat o sen var tyvärr Gustav tvungen att dra hem.


Likes

Comments

​Håller på att flytta eller rättare sagt byta rum. Därför jag inte har haft tid att blogga något idag alls.

Har haft fullt upp hela dagen med att flytta kläder o slänga möbler o få iordning på det mesta men är inte färdig än men ska fortsätta på tisdag då jag kommer hem igen. För imorgon drar jag till stan med Hannah för att inskaffa dom sista julklapparna innan julafton. Efter stan ska jag ta bussen hem o packa mina saker och göra iordning mig inför kvällen eftersom att imorgon är det 2 månader sen jag o Gustav blev tillsammans. 

Så Gustav har planerat något på kvällen så jag är sjukt fundersam över vad han har egentligen hittat på men det kommer bli perfekt det känner jag på mig. Vi ska även ta o byta julklappar vilket jag ser sjukt mycket fram emot.  Sen sover jag hos Gustav så jag slipper att köra hem i mörkret.

På tisdagens eftermiddag bär det hemmåt och då ska jag bygga upp den ny inköpta sängen som är en 160 säng, så det blir skönare med en större säng då jag innan hade 120 säng.  Nu kommer iallafall både Gustav o jag få plats i sängen.


Likes

Comments

Ola!  

Då var vi tillbaka med bloggandet men på en ny sida.  Tänkte börja nu igen med att blogga eftersom att man saknar det lide o fått mycket insperation nu på sista tiden.

Så en liten snabb beskrivning av mig själv för er som inte vet vem jag är:

Madeléne Åhlund är mitt namn o jag bor tillsammans med min familj som består av min mamma o pappa och även av systern, dock har hon redan flyttat ut.  

Jag är inte precis den där personen som tarför sig hela tiden men jag är inte så blyg av mig heller egentligen när jag tänker efter.   Jag är knappast någon stadstjej, jag lever på landet vid min lilla bondgård o här kommer jag nog stanna ett bra tag fram över. Min fritid består av att mecka med min Nissan King Cab även kallad A-traktor 

Men mest av allt går min fritid till min älskade pojkvän Gustav då vi snart har varit ihop i 2 månader.

Jag älskar allt som har med skönhet o mode o inredning.  Och ni kommer att få hänga med på precis allt möjligt här på bloggen 


Likes

Comments