Jag hade en jätte rolig kväll igår med några flickor ur klassen. Vi gjorde lite olika maträtter, bland annat sötpotatis med marshmallows? Jag är fortfarande inte säker på vad jag tycker om det hahah men det är tydligen nånting alla i USA äter på thanksgiving.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag kollat på teen wolf hela dagen. Någonting jag är bra på är att spendara dag efter dag att kolla på serier och speciellt när det är en serie jag just har börjat se på. Sen så kollar jag ändå aldrig dem enda till slutet.
Idag har jag också skrivit ett hyresavtal till min nya lägenhet whoo äntligen. Jag kommer troligen flytta dit i början av nästa år. Jag har pendlat i snart 1 1/2 år så det känns skönt att snart få slippa det.

Likes

Comments

Här är massa bilder från vår resa till Stockholm. Vi har ätit god mat på phils burger och vapiano och vi har även varit en sväng till Mall of Scandinavia.

Likes

Comments

Igår tog vi båten över till Stockholm och vi har just kommit fram. Mikael Gabriel uppträdde igår på båten, det var väl kul fastän vi inte förstod ett ord hahah.

Likes

Comments

Everyday


Everyday by maddealgars featuring cap hats

Jag älskar byxor med vida ben, de är så grymt coola. Baker boy hattarna är även en stor favorit.


Likes

Comments

Vår fina marängsviss hahah

Jag har äntligen fått höstlov. Så skönt att inte behöva göra nånting alls.

Likes

Comments

Min fina skola

Likes

Comments

Likes

Comments

Skjorta- weekday / t-shirt- ginatricot / byxor- vero moda

Här är lite halft skitiga bilder av min outfit idag. Skolan har varit uneventful idag men å andra sidan så börjar det närma sig studentskrivningen i finska för mig. Det sker nämligen nu på fredag, nervöst. Jag önskar att jag hade mera tid att öva men jaja det går väl bra.

Tjao

Likes

Comments