Tänkte att jag skulle presentera mig och berätta om mig lite kort


Det är jag som är Madelejn! Jag är 20 år och bor i en liten stad i Svealand med min kille och mina två råttor. Jag är en typisk tjej som älskar djur, sötsaker, smink och är just nu i den där 20 års krisen som vi flesta hamnar i och undrar vad man ska göra med sitt liv. Så därför tänkte jag, varför inte börja blogga? Få ut mina tankar och dela med mig om det vi alla har, kommer eller går igenom just nu. Alla tankar om relationer, vänner, vad vill jag jobba med, ska jag börja plugga, ska jag flytta, bo utomlands, vill jag resa och ja, ni vet säkert!

Mina hobbys, intressen och det jag älskar är...
... djur, mina råttor, min hund
... fotografera
... smink, att bry sig om sitt utseende är inte viktigt, det är kul!

Det får nog räcka just nu, har ni några frågor så ställ de gärna i kommentarerna! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej, så det här är första inlägget! Yey!

Jag tänkte att jag börjar berätta om bloggen, vad jag har tänkt med den och vad ni kommer kunna läsa om här... Sedan kommer jag göra ett kort inlägg om vem jag är och ett inlägg där NI får tipsa mig om era bloggar då jag är heelt ny med allt som har med bloggar att göra, hehe.


Bloggens namn kommer såklart från mitt eget, Madeleine. Jag ville inte ha hela mitt namn och efternamn då jag känner att alla gör det just nu och jag är inte riktigt den som känner att jag måste hänga på vad allt och alla är och gör.

I alla fall! Det jag har tänkt nu är att blogga om mitt liv och mina tankar och idéer. Äh, jag vet inte hur personliga inläggen kommer bli än utan det får vi mer eller mindre se. Jag kommer även blogga om smink/skönhet då jag älskar smink och börjar bli mer och mer intresserad av kläder, hår och allt som har med skönhet att göra. Och ja! Då menar jag även inre skönhet! Jag kommer att skriva mycket om hur man ska älska sig själv, vara sig själv och vara stolt över den man är. Det kommer dock inte hamna under kategorin "skönhet"... Jag har inte riktigt kommit på vad kategorin ska heta men det kommer!

Så kort och gott, bloggen kommer handla om smink och skönhet, min vardag och tankar/idéer om att leva, basically!

Så... Hoppas ni stannar för att se vad jag har att komma med! :D

Likes

Comments