Jag träffade en psykolog för någon vecka sen som skulle utreda mig. Hon kom iallafall fram till att jag "lider" av posttraumatiskt stressyndrom, efter att jag kände igen mig på stort sett alla påståenden hon sa.
Skönt att äntligen ha fått en "diagnos". Mindre skönt att det kommer ta lång tid innan jag kan börja behandling, på grund av väntetider och sånt. Även mindre skönt att jag är rädd för behandlingen, rädd för att behöva gå igenom alla dessa jobbiga händelser igen.
Och även mindre skönt att behandlingen förmodligen kommer ta fruktansvärt lång tid.

Men nu har jag svar på alla frågor jag hade, även förklaringar på saker jag inte ens hade tänkt på.

Skönt att veta vad det är för "fel" på mig.
Skönt att jag kommer få genomgå en behandling och förhoppnings bli/må bättre.

Ville bara skriva av mig. Kommer kanske komma en del deppiga inlägg. Kanske lite gladare inlägg ibland också.
Men vi är fortfarande rädda sen mordhoten och vågar fortfarande inte vara hemma så mycket.

Ta hand om er och varandra.
P&K.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej, så vi har alltså blivit mordhotade. Därav har jag inte uppdaterat på ett tag. Vi håller oss hemifrån så mycket vi kan. Inte kul alls att gå runt och vara rädd hela tiden och aldrig våga va själv. Menmen.

Min depression har blivit fruktansvärd. Känner att jag varken vill eller orka leva mer. Men som jag skrev en annan gång, så känner jag mig tvungen att leva. För att jag aldrig skulle kunna göra så mot mina nära och kära.

Vet inte när mitt liv kommer bli normalt igen.

Hoppas att allt är bra med er i alla fall.
P&K.

Likes

Comments

Kom precis in efter att ha suttit ute och rökt vattenpipa, älskar såna här kvällar. Nu ska jag duscha, sen sätta på en film och försöka sova.

Vi åkte till pappa igår, har solat, badat och varit på sommarland. Så jag har lyckats bränna mig i ansiktet, mindre kul. Menmen.

Mer bilder kommer! Jag vloggade även i Torsdags, igår och idag. Nu ska dom bara redigerar. Hoppas att ni är taggade på att se dom.

P&K.

Likes

Comments

Hej! Hoppas att ni har haft en bra dag. Det har i alla fall jag haft. Sov sjukt dåligt inatt, men var tvungen att gå upp tidigt ändå för vi skulle in till stan och hämta utemöbler, när vi kom hem fick vi stressa med att fixa oss för att sedan åka vidare till min sysslings student. Kollade när han "sprang ut", åkte flak och sen åt vi middag, men vi åkte ganska tidigt för Leo hade inte sovit något efter hans jobb natt. Han somnade direkt när vi kom hem. Jag har bara kollat på youtube sen dess.

Önskar er en bra kväll!
P&K.

Likes

Comments

Vädret idag har varit på topp. Vi åkte in till stan en sväng, träffade en kompis, tjötade och hjälpte han med hans bil. När vi kom hem åt vi, jag slängde i en tvätt och Leo har nu åkt till jobbet.
Jag ska snart börja städa och hänga upp tvätten när det är klar, samt slänga i lite nytt.

P&K.

Likes

Comments

Våran kvällsmat igår.

Godmorgon alla underbara! Eller morgon och morgon, klockan är halv 3. Men jag gick upp precis.
Hade fruktansvärd ångest igår så kunde inte somna, somnade runt 4 men sen har jag vaknat en miljon gånger under natten och inte kunnat somna om. Ajha, nu är jag vaken i alla fall och ska äta lite frukost.
Har ingen aning om vad vi ska göra idag.

Önskar er en fortsatt bra dag.
P&K.
<3

Likes

Comments

Blommor på bordet lär ju vara bland det finaste som finns. Blir dock lite dyrt att köpa äkta snittblommor varje vecka, men tanke på att dom dör så fort. Så just nu på vårat vardagsrumsbord finns dessa rosa fake blommor. Tror att det ska föreställa pioner? Ajha, dom är fina i alla fall.

Tänkte föresten ta tag i min blogg och youtube kanal på riktigt nu. Hur många gånger har jag inte sagt det? Men verkligen på riktigt nu.
Hoppas att ni är med mig!

P&K.

Likes

Comments

Hej alla underbara!
Igår kom vi hem ifrån Borås, åkte dit i Söndagskväll. Så när vi hade kommit hem myste vi med katterna, kollade på film, åt våfflor och bara tog det lugnt.
Idag har vi gjort ungefär samma sak, förutom att äta våfflor. Ska snart göra lite mat. Sen ska Leo åka o jobba.
P&K.

Likes

Comments

Lagom sent bara. Menmen... Nu är den uppe i alla fall!
Hoppas att ni tycker om den.
P&K.

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg. Strögat, 25års fest, crusingar, mys hos papp, mys hos mamma, osv.

Nu ligger jag i soffan, fryser ihjäl och kollar ikapp lite videos på youtube.

Hoppas att ni har haft en bra helg oavsett om ni var varit långlediga eller inte!
P&K.

Likes

Comments