Det var inte igår... Passar ju därför perfekt att bjuda på några bilder ifrån nyår, som för övrigt var bästa nyåret någonsin.

Så, vad händer annars då? Jobbar, även fast att det inte är ofta. Har umgåtts en hel del med vänner, myst med mina älskade katter osv.

Hoppas att ni har det bra!
P&K.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, jag har i några dagar haft min blogg ''låst'' då jag har funderat på om jag vill ta bort bloggen eller inte. Men har känt att jag har saknat att blogga, så nu är den öppen igen och jag ska försöka ta tag i detta.

Gårdagen spenderades i Göteborg och jag hade en jätte bra dag. Handlade nästan ingenting dock, hittade inte speciellt mycket på rean. Men det var mysigt att bara gå runt på Göteborgs gator och kika.

P&K.

Likes

Comments

Jag kör just nu vlogmas på min youtube kanal, så klicka HÄÄÄÄÄR för att inte missa några videos. Ovan ser ni dom som jag har lagt upp hittills.
P&K.

Likes

Comments

Min ångest dom senaste dagarna, framförallt kvällarna, har varit brutal.
Igår kom jag till den gränsen när jag inte brydde mig om något längre, hade jag inte varit för feg vet jag inte hur det hade slutat. Jag är till och med rädd för mig själv.
Slutade gårdagen gråtandes i sängen och började denna dagen likadant.
Nu har jag kollat på gossip girl i flera timmar.
Vet inte om jag kommer orka göra något idag. Vill bara ligga och gömma mig under täcket...

Hoppas att ni har det bra i alla fall.
P&K.

Likes

Comments

Jag har fått frågan flera gånger i år vad jag önskar mig i julklapp och jag har verkligen ingen aning. Skulle vilja allt möjligt, ovan ser ni lite utav sakerna. Även badbomber, badgrejer i övrigt. Doftljus, inredning, myskläder, få åka på jul på Liseberg, presentkort, pengar, osv osv.
Vad önskar ni er i julklapp?

Likes

Comments

Hej! Jag vaknade för en stund sen. Har precis ätit frukost, sitter även och kollar på youtube.
Funderar på om jag ska klä granen innan jobbet idag, hade ju velat göra det för några dagar sen men har inte orkat på grund av hur jag har mått...
Mer än så kommer det inte hända idag, jobbar ju hela kvällen.
P&K.

Likes

Comments

Ja, det var ju inte igår direkt. Men jag har mått fullkomligt skit dom senaste dagarna. Har vloggat idag och berättat om vad som har hänt, så den kommer komma upp i veckan. Kan lägga in den här då, så ni som vill kan kolla på den.
Idag har jag i alla fall jobbat, slutade strax efter 22:00. Nu ska jag snart sova. Jobbar imorgon igen, skönt dock för jag börjar inte förens 17:00.
P&K.

Likes

Comments

Min ångest just nu är fan inte att leka med. Vet inte vart jag ska ta vägen.
Vill bara sova, men kan inte. Så egentligen vill jag ta en ångestdämpande, så jag slipper känna något och äntligen kan sova. Men jag vet om att hela morgondagen kommer bli förstörd då. Och det vill jag inte. För imorgon är det tacomys hos pappa som gäller med 3 av 4 syskon. Jag ska bara klara mig tills dess.
P&K.

Likes

Comments

Vad händer med mitt liv ens?
Jag har vänt mitt dygn, eller egentligen inte. Jag sover bara fruktansvärt länge. Kan somna vid 1 på natten och sova till 3 på eftermiddagen, sen kan jag sova flera timmar mitt på dagen också. Vad händer med min kropp? Varför är jag så trött?

Våran lägenhet är fullkomligt kaos och det känns som att vi aldrig kommer bli klara. Vi har i alla fall fått hit alla grejer ifrån gamla lägenheten nu.

Mina humörsvängningar är extrema, ena sekunden kan jag gråta och inte vilja leva mer, nästa sekund kan jag vara super glad och taggad på allt, sen är jag helt plötsligt jätte arg...

Sjukt rörigt inlägg, som vanligt. Men men, kände att jag behövde uppdatera lite. Tror att jag uppdaterar flitigare på youtube än här! Även instagram, men där är det mest outfit bilder. Följ mig där ''madeleiineweber''.

P&K.

Likes

Comments