Idag var jag i Trollhättan med Manda. Kollade i affärer och åt kinamat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag sover inte än, kan inte. Har extremt ont i halsen och stort sett alltid när jag har det så mår jag typ illa och det känns som att jag ska spy.
Tror dessutom att min mens är på g för jag har brutal mensvärk.
Sjukt surt att allt kommer på samma gång.
Hoppas i alla fall att jag lyckas somna snart, ska upp relativt tidigt imorgon (för att va mig), har nämligen telefon tid med min kurator.
Godnatt.

Likes

Comments

Åkte in till stan förut för att äta lite middag med Leo och Manne. Mys.
Angående så många bilder, jag kan liksom inte bestämma mig för några få? Har visserligen ett antal till som jag hade velat lägga upp men dessa får väl duga, haha.

Likes

Comments

Jag har sökt lite olika jobb, i Måndags ringde dom ifrån ett utav dom och jag ska på arbetsintervju imorgon. Men strax efter att jag fick reda på detta har jag haft sån brutal ångest. Jag har gråtit, gråtit och gråtit. Det går inte ens att förklara med ord hur dåligt jag har mått. Vet inte om det beror på själva stället jag ska jobba på eller att jobba överlag.
Leo sa till mig att jag inte behöver gå på arbetsintervjun. Att jag inte behöver jobba. Men ångesten försvann inte riktigt ändå. För vad ska alla säga? Att jag är misslyckad för att jag inte klarar av att jobba? Att jag är patetisk som mer eller mindre lever på Leo?
Jag är så rädd för att göra alla besvikna. Jag känner mig misslyckad.
Vet verkligen inte vad jag ska göra.

Likes

Comments

På min 20 års fest delade jag ut pennor, så att man kunde skriva/rita något på bordet. Hittade dessa nu när jag gick igenom lite gamla bilder. Passade ganska bra att läsa nu när jag mår som jag mår.

Min helg har både varit på topp och på botten. Jag har varit hos pappa, myst med 3 av 4 syskon. Varit på bilträff och träffat kompisar. Hälsat på min moster, ätit god mat och myst med min lillkusin. Men så fort allt det ''roliga'' har tagit slut har jag mått fullkomligt skit. Gråtit, haft världens ångest, mer eller mindre hela tiden bråkat med en röst i mitt huvud som säger ''jag orkar inte mer'' om och om igen..
Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till mer.

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg har jag mått riktigt dåligt dom senaste dagarna. Eller, dom senaste veckorna. Egentligen dom senaste åren men det blir bara värre och värre. Antar att min diagnos kommer ikapp mig, att det dessutom händer massa skit gör ju inte saken lättare. Men jag vet snart inte vart jag ska ta vägen längre.

Vill bli av med mina diagnos, men det är en lång väg att gå. Framförallt eftersom att det fortsätter att hända saker som jag måste bearbeta.
Jag har dessutom lyckats vända på mitt dygn, något extremt också. Lätt att göra det, när ångesten är värst på kvällen och jag är rädd för att sova.

I helgen ska jag försöka umgås så mycket jag bara kan med människor jag tycker om och som får mig att må bra. Och försöka göra grejer som jag tycker är kul, i hopp om att inte tänka så mycket på all skit.

Likes

Comments