• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Farmor kom över på middag så jag stod för middagen. Jag lagade risotto, sallad och stekte grönsaker till alla och det verkade uppskattat. Bästa risotton jag gjort hittills, perfekt krämig och så god med tryffel och persilja!!!! Hon hade köpt med en chokladask och lite blommor, så söt. Nu ska jag sätta mig och plugga lite framför datorn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Härom dagen blandade jag och mamma ihop någon banan brödmix till frukost, var helt ok, inte jättemycket för bröd men om ni gillar banan eller typ mjukpepparkaka kommer ni älska detta! Vi toppade med lite banan och jordnötssmör, gott och väldigt mättandeee!

Likes

Comments

Izabel och jag för några dagar sen.

Likes

Comments

Gud vad jag saknar sommaren. Förra sommaren åkte jag på en weekend till Åland, lite spontant men vi hade det riktigt mysigt. Så underskattat att umgås med familjen bara och hänga i hotellloungen och njuta av god hotellfrukost. Sitter och kollar resor, vill så gärna ut och resa en massa i sommar, vi får se...

Likes

Comments

Fjordlaxen med forellrom, yum

Hummertacosen var lätt favoriten!!!

Jag mötte upp Elsa efter jobbet igår och hon bjöd mig på middag på Miss Voon eftersom jag fyllt år nyligen. Hur gulligt? Vi beställde Edamame, Fjordlax tartar, Hummertacos och Tempura Vildräka. Sen kom Filippa förbi lagom till efterätten, dessvärre var jag för mätt men de andra tog varsin glass som också skulle smaka fantastiskt. Vi hade iallafall supermysigt och vi har alltid så mycket att prata om. Restaurangen rekommenderar starkt, supermysig lokal och på menyn finns något för alla, nästa gång jag går dit vill jag prova deras Sashimis.

Likes

Comments

Skulle så gärna vara utomlands nu, hittade lite bilder från Grekland, ENJOY!!

Likes

Comments