...För mig Göteborg!

På tal om Göteborg så var jag och min kille, R där och övernatta en natt på hotellet Nordic Choice. Anledningen till att vi åkte upp var för att köpa fälgar strax utanför Göteborg, och tanken var att vi sen skulle köra tillbaka till Karlskrona, en bilresa på 8h. När vi ändå var så nära Göteborg bestämde vi oss för att åka in då jag inte pallar sitta 8h och riskera att få en platt rumpa. Skämt och sido. Vi ville iallafall hitta någon restaurang och äta lite, men istället blev det att vi spenderade fem timmar på Liseberg. Det var supermysigt! De har världens godaste köttbullar med mos, mums!

Hotellet vi bokade blev också lyckat! Här utnyttjar man studenterbjudande till fullo och det bästa var att hotellet erbjöd oss ett större rum pga. att vår TV inte fungerade. Den koreanska maten vi beställde på kvällen från Yammy Kitchen var delicious. Soppa med skivat entrecote och tofu, rekommenderar!

Förutom det så bjöd R mig så jag kunde vara på VIP-loungen på en hockeymatch mellan KHK och Mora. Där serverades en trerätters meny. Det uppskattades! Tack BAEHär är vi på väg till Skene för att hämta fälgar

På Liseberg och äter köttbullar sååå gott!

Hmmmm... Balder eller Colorado...?

Bästa utsikten från Lisebergshjulet!

Gothia Towers *pekar

Vi bad om att få bo på högsta våningen...

... Med utsikt ut mot stan

På morgonen gick vi ner till restaurangen och ska äta frukost

Kan inte äta annat än äggröra och bacon till frukost! Mums

Utsikt från bordet, haha

Lampor jag bara var tvungen att fota. Häftiga eller hur!?

Sängen såg ut såhär på hotellet!

På hockeymatch hemma i Karlskrona

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello gorgeous!

Har gjort lite shopping i veckorna som gått. Har bland annat köpt mig en eltandborste, vit Oral B Pro 9000. Kostade mig cirka 1400 kronor och det kommer att vara en bra investering för munhälsan. Det finns fördelar med att ha eltandborste versus manuell tandborste.

Har köpt ett par svarta utsvängda byxor från Gina Tricot, skitsnygga!

Och det BÄSTA: parfymer från Clean. Mina var slut så nu finns de på hyllan igen- love it! Min favorit är helt klart Rain. Den har sån mysig doft att man känner mig lite extra mysig när man har på sig den! Luktar regn och känns så jordnära. Mys


Likes

Comments

Då var det dags för mig att klippa håret så igår gick jag och bokade tid hos frisören. På torsdag kommer jag äntligen få bort allt det slitna, äntligen! Bleker aldrig håret hemma igen för det bara förstör. Så satt jag också och kollade på massa hårfrisyrer och fastnade för uppklippt hår. Jag brukade ha uppklippt hår när jag var mindre, haha. Så det kanske blir den frisyren again.

Mina fyra favoriter


Likes

Comments