View tracker

Då var det fredag! Lampan är hämtad, Erik har åkt till Malmköping och jag slog mig ner i soffan nu. Ska dricka upp min celsius och traska iväg vid 12. Ser inte fram emot att tvätta på eftermiddagen, jag har supertrötta axlar efter gårdagens pass 😅


När man hittar kameran på datorn 

Likes

Comments

Vad det är tråkigt att inte kunna fota vardagen längre. Kan inte ens fota kalendern som ska pryda mitt 2017 liksom. Eller lyssna på spotify. Eller lyssna på poddar. Inte hänga på instagram eller snapchat. Osv. #rastlösbrud

Passet gick bra ikväll och det var 4 stycken av dem som kom på gratis träningen förra veckan + i måndags. Askul!! Nu under kvällen har jag duschat, fyllt i kalendern för den här veckan + nästa vecka. Planering är grejer det! Imorgon kommer en kompis hit vid 10, och jag ska sen iväg vid 12, och klockan 16 är det dags för tvättstuga.

Likes

Comments

På vägen hem stannade jag vid coop för att hämta ut ett paket, och när jag kom hem så fick jag besök av @Bollirull ​ och hennes äldsta flicka. När dem åkte hem så plockade jag lite och lämnade sen paket på tre olika ställen, heh. Kom nyss hem och Erik likaså, han hade med sig mat som jag nu ska trycka i mig innan de är dags att åka iväg till Malmköping. Ikväll är de äntligen tafatta! Jag är fett tagga, de är ett pass med fokus på mage och flås. LOVE!

Snart är de lördag, vilket betyder att jag ska få ha min älskade myra! Inte bara några timmar, utan även heeeeela lördagnatt! Och söndag. Well, vi får se om dem får tillbaka honom. Just nu - tveksamt!

Likes

Comments

Igår kväll blev de en tur ner till Norrköping för att lämna in mobilen så har en lånemobil nu. Därav så kommer mitt bloggande bli lite drabbat, heh. Telia-snubben trodde att jag kunde hämta den om 5 dagar, så hoppas de! Nu ska jag kliva up ur sängen och ta tag i den här torsdagen.

Likes

Comments

Har inte alls gått bra idag så sket i att ta blodproverna. Gick hem direkt och satte mig i soffan med fötterna på skivan under bordet - som vanligt. OCH PANG så brakade skivan ner i golvet. Inte nog med de så vill inte mobilen ladda. Satte den på laddning igårkväll med 10% batteri. När jag vaknade imorse så var batterinivån på 4%. Sätter i laddaren igen och ser att den laddar upp 1%, och går ner 2% osv.

Stängde av mobilen när den kom till 50% och satte igång den efter ett par timmar och då har batteri% minskat. Nu har jag fått den att ladda i datorn så vågar inte röra mobilen. Måste hitta något ställe att byta batteri + laddkontakten.. Åååååh!!

Om jag inte hade fått upp batteri% så hade jag inte kunnat åka iväg nu för att hämta ut paket eftersom avin är i sms. Sen vet jag inte hur jag ska lyckas komma upp på morgonen utan alarm? Jag äger ingen "vanlig" väckarklocka liksom. Nej. De här suger och gör mig på ännu sämre humör.

Likes

Comments

Nej, idag är jag inte motiverad för fem öre. 10:30-10:40 ska jag bege mig hemifrån och bilen får stanna kvar ute på gatan. Bara de gör de svårare att sticka iväg, haha. I eftermiddag ska jag ta blodprover, vilket jag inte tänkte på när jag tog mina Levaxin imorse. Så 1177 kan vänta sig ett samtal från mig, och hoppas på att de går bra att ta proverna ändå.

Har inga andra direkta planer för idag, så promenad gånger 2 ska jag försöka få till och sen sitta med en kopp örtdryck och en hälsotidning innan de är dags för sängen. Imorgon måste jag upp kl 7:00. OPEPP.

Likes

Comments

Har inte kommit ut på promenad, utan hoppade in i duschen istället. Nu sitter jag med en kopp te och är sjukt trött! 😴 Ska sova så fort jag fått i mig tet.

Likes

Comments

Hämtade min bil ungefär vid 11:15, och på vägen hem hämtade jag ut en leverans från Herbalife. Tyvärr inget till mig däri, haha. Satt hemma och chillade en stund, letade efter en jacka på nätet och sen var de bara att sätta sig i bilen igen vid 13:00. Hade turen att hitta en parkeringslucka på en full parkering, och nu har jag åkt vidare till ett möte.

När jag kommer hem blir de full fokus, och sen ikväll kommer Jenny. Ska hinna med en promenad ikväll också, lär behövas 😅

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Mekonomen och lämnat bilen för lite ompyssling. Hoppas den hinner bli klar innan 13 😅 Eller att jag kan hämta den efter kl 16 🙈

Likes

Comments

Sanna la ut bilden på naglarna så ni får se hennes bild 😍

Likes

Comments