• Höga knän
  • Kissande hunden 4/4
  • Utfall 4/4
  • Donkeykick 4/4
  • Benlyft 4/4
  • Vader

Tog de rätt lugnt men känns skönt och inget i ryggen än 😉
Får se när promenaden sker, om de blir ute eller på gymmet...

Likes

Comments

Gick ner runt 12.00 för att boka nya tid och såg att 12-16 tiden var obokad! Snabbt som attans stack jag upp och hämtade tvätten och nu är den klar tre maskiner senare. Så skönt! Bara hoppas att tumlaren är på min sida nu och gör sitt jobb korrekt.

Har fått lite mer saker sålt på köp & sälj vilket är otroligt skönt. Men de tar sån tid! Vill bli av med allt nu på en gång! Idag fick jag hem de där kuddfodralet så nu är de två lika i sängen. Just nu 🤣

Så dagen blev nästan som planerad ändå. Tvätten är fixad och Nyberg träffar jag senare.
​Så de är bara håret kvar att fixa.

Likes

Comments

Tvättstugan fick hoppas över - ryggen prioriteras.
Nyberg & barnen fick hoppas över - ryggen prioriteras.

Om Jessica ska få klippa mig återstår att se.
Hoppas hon kanske kan göra de ikväll i så fall.
Jävla rygg.

Jag ska koka lite te, och sen försöka läsa lite innan de är dags för morfindos nr 2 kl 14.00. Inte lätt när man blir illamående och yr utav de. Men imorgon är sista dagen tror jag. Måste läsa i utskrivningspapprena!

Skämde bort Erik med 20 tulpaner igår, han har ju varit sjuk i en vecka. Jag hatar tulpaner, dem är superfina såhär i "knoppar", men när dem slår ut. Usch!! Min bästa vän gillar dem, så fick bli ett gäng då jag saknar min BFF! Men i helgen ses vi äntligen ❤️

Likes

Comments

Men hallå där! Nu när jag söker nya bloggar så tänkte jag babbla lite om mig själv, vem är jag egentligen? Så häng med!

✨ 27 år, sambo, förlovad, har två katter; russian blue & en sibirisk katt. Men bla bla.. Mitt nya fantastiska liv startade faktiskt i juni år 2015 om jag minns rätt.

Det började med att jag blev äcklad av mig själv när jag såg mig i kroppen, när jag skulle ta på mig mina kläder och speciellt när kläderna blev för små. Jag såg en annons på köp & sälj Katrineholm där en tjej erbjöd kostnadsfri hälsoanalys och vad nu allt de innebar. Så jag skickade iväg ett desperat meddelande till henne där det typ stod att jag jojo bantat, gått upp 20 kg på 2-3 månader, deprimerad, cancer osv.

Sen fick jag ju svar - ren ångest och panik. "VARFÖR var jag tvungen och ha skickat ett pinsamt meddelande??", var min tanke då och vågade nästan inte läsa hennes svar. Vi bokade tid för en träff. Tiden ändrades. Bokade en ny tid. Tiden ändrades. Bokade en ny tid och vi genomförde träffen.

Hon, som idag är en nära vän till mig, scannade mig - kroppen var 40 år (chocken!!!) Och de blev kostschema samt produkter från Herbalife som skulle underlätta för extremt lata mig.

✨ Mina resultat då? Ja strax över - 30 cm på kroppen är bortblåsta. Och - 12 kg på totalvikten är bortsvettade. Mina problem (IBS) med magen existerar inte nästan idag. Jag är typ hög på livet, har fått helt underbara vänner, är piggare, med fokuserad och anti-depression tabletterna har jag slutat med.

Nu då? Ja nu jobbar jag själv som hälsocoach och de är de roligaste jag gjort på länge! Alla utbildningar, event, kickoffer, och kollegor. Helt fantastiska! Sen driver jag ju också Tabata i både Malmköping och Vingåker.

En idé som jag fick på en kickoff utbildning 2016, så firar faktiskt ett år med träningen 29/2-17 (fast 28/2 nu då). Superkul!

Annars då? Ja jag har väl inte gått ut med de så offentligt än men pluggar lite diverse kurser för att för de första ha något att göra rutinmässigt. Samt för att kunna komma in på min drömutbildning lite längre fram. Har två stycken utbildningar planerade så vi får se vart de bär av.

Innan jobb & den biten så pluggade jag foto i Uppsala i gymnasiet tre år och flyttade sen till Oslo för att jobba där ca ett år. Del två av mig kommer senare. Som ni märker gillar jag att skriva.

Vem är du? ✨

Likes

Comments

Nu har Erik åkt iväg till jobbet och vi vaknade upp till ett vinterland ☺️ Så min plan på att promenera (lugnt) känns inte så motiverande 😅 Igår testade jag några övningar på tabatan, vilket gick bra med ryggen så idag blir de två stycken - som jag längtar! Kanske de jag ska göra nu fram tills klockan är 7 & de är tvättstuga 😂

- Idag blev de iallafall sovmorgon om vi räknar med igår när han vaknade en timme tidigare än alarmet. Alltså 2:22. Men jag var snäll och gav honom kill i håret 😂 Att jag ens höll mig vaken är ett under.

Likes

Comments

Kvällens Tabata gick som vanligt bra och de är så sjukt tråkigt att inte kunna träna! Jag fick stå där och va snygg med mina ögonbryn istället.

De är typ sovdags, har tvättstuga kl 7 imorgon och är så fett otaggad inför de. Får ju liksom inte bära! & blöta kläder är tunga. Får se om jag hoppar över de eller inte.

Ska hinna med en sväng till Jessica också, hon ska kapa håret på mig. Spännande vaaaaa? Japp, de blir min tisdag det.

Kvällens pass:

👟 Jogga/indianhopp

👟 Flaska med fötterna brevid flaskan som ska lyftas upp över flaskan samtidigt som du gör en crunch

👟 Mountain climber

👟 Fallskärm

👟 Utfall/höftlyft

👟 Kissande hunden


Likes

Comments

Efter att den sista köparen kommit lite väl sent så packade jag ihop en rusta kasse och åkte till @Bollirull så får hon kolla om de är något som passar i deras lägenhet. Lämnade papper, köpte min första sminkborste (😂) och åkte sen hemåt. Nu ligger jag i soffan och vilar ryggen.. Erik hinner inte hit till kl 18 så jag måste köra till Malmköping ikväll 😴


Likes

Comments