Efter en helg med en del nöjen så förbereder jag mig inför en tuff vecka i skolan, ni vet självklart vad jag pratar om - snart dags för lärarna att sätta betyg. Så min fritid efter skolan kommer spenderas mycket framför iPaden där jag kämpar med de sista inlämningarna.

Förutom plugg och annat tråkigt, så fick jag ett mail inatt ifrån Miss Jetset Magazine där jag är med och tävlar. Det är alltså så att jag är med bland de topp 75!!! Det innebär alltså att jag gått vidare till nästa avrundning, så nu är det bara att satsa på den fronten med så kanske ni ser mig på deras omslag i framtiden 😉 visst är det kul?

Likes

Comments

Hej. Har vart borta men jag har haft en hög med skoluppgifter att ta hand om och sköta. Fastän att jag kommer och går så vill jag dela med mig av att i helgen så var jag hos en super grym tjej som fixat med naglar i ca 6 års tid. Jag och hon beslöt oss för att samarbeta och se vad vi båda kunde göra ihop.

Och helt ärligt, jag är såååååååå nöjd med mina flawlessss nails. Finns nog inget jag vill fixa till eller som jag ångrar. I love them!! Jag sitter utan att skoja varje dag och beundrar vad hon åstadkommit med mina naglar som såg ut som hejkomochhjälpmig.

För att enklast ta kontakt med henne så hittar ni henne på instagram under namnet
@ AMELAGK @ AMELAGK @ AMELAGK

Hurryyyyy.

Likes

Comments

Dessa fina fransar införskaffade jag mig igår och kan säga att de sitter som en smäck och är nu mina go to's. Verkligen sådana fransar som man kan ha till vardags, du kan hur enkelt som helst ha de naturliga eller göra de fylliga och få en cat-look. Du kan köpa dessa på kicks för endast 69kr!

Likes

Comments

CHA CHA BLOGGEN 😁 haft ett litet uppehåll, då jag suttit och funderat lite över vad denna bloggen ska uppdateras med varje dag.
I onsdags förra veckan fick jag en tid hos en go vän för att få fina fransar. Hon ville även att jag skulle ge er rabatt om ni säger att ni bokar genom 'Madeleine'
Nytt set kostar egentligen 600kr, men med min hjälp får ni 200kr rabatt och betalar endast 400kr för ett nytt set.

Ni kan kontakta henne på instagram @kim.kaffashpour
Och Facebook Kim Kaffashpour

Likes

Comments

Tänkte starta upp bloggen med ett litet åsiktsinlägg si sådär mitt i natten. Jo vi alla har sett hur mycket smink är en del av vår tjejers vardag och hur duktig man kan bli kring skönhetskategorin. Och vet ni vad? I fucking love IT.

Att ha en frihet, en frihet till att göra vad man vill med det vi idag kallar för 'för mycket' - 'spackel' det är oerhört kul att se på. Medan jag dag in och dag ut får höra tjejer trycka ner varann på grund utav hur mycket smink man väljer att använda och även killar som anser att det är falsk marknadsföring.

Så let me get this straight with you all. Jag talar inte för alla tjejer, men jag kan garantera att jag talar för väldigt många just nu.
VI sätter inte alarmet tidigare än vanligt på en skoldag för att klä oss och sminka oss för att se bra ut för er, oavsett kön. Vi gör oss fina från morgon till kväll för oss SJÄLVA.
Att ha en go egoboost är härligt, trust me! Jag spenderar inte 300kr+ på en foundation för att jag anser att du antagligen kommer tycka att den ser 'bomb' ut och täcker det du inte har en aning om som finns under ytan.

Jag spenderar tusentals kronor på smink för att jag ÄLSKAR det, I love to beat that face up in the morning. Så nej, tro inte att jag tömmer min plånbok för att unna dig på något form av vis. Sure, jag vet att min eyeliner blev on point och att min contour killed it, den synen hade jag faktiskt inte klagat på... Gillar du inte smink? Använd de inte, låt de som vill använda det göra de and shut the hell up.

Likes

Comments

Hej. Invigde min första skoldag med en Starbucks, vilket jag verkligen behövde. Att komma till skolan utan att någon är där som man vanligtvis spenderar rasterna med osv så fick jag helt enkelt göra något med min ensamhet, så jag drog iväg till Centralstationen och köpte mig en varm choklad - ett måste nu i denna hemska kylan. När jag är hemma senare så kommer jag att uppdatera er med mina senaste köp som jag rå älskar verkligen... Och kan glatt säga att de är något som ni borde köpa med.

Likes

Comments