View tracker

Amaryllis utställningen på Mobackes i Bollnäs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Så här gör du din egna ansiktsmask. Blanda ett glas naturell yoghurt med en tesked fänkålsfrön tillsammans men din favorit ört. Massan du tillreder måste vara homogen för att du ska kunna applicera den på ditt ansikte. Låt den ligga på under 20 minuter och skölj därefter av med ljummet vatten.
Vet ej riktigt om de blir någon skillnad har bara testat det en gång, så det är svårt att avgöra. Men det är något jag kommer göra fler gånger. För nu är min hud kaos, den är så torr och tråkig😐

Likes

Comments

Myss på Waynes med lite förmiddags fika☕️

Likes

Comments

Likes

Comments

I helgen har jag vart på min kusins bröllop, gud vad fina de är och deras dotter. Bröllopet var på lilla k i Bollnäs. Det var så fint ordnat och de har världens underbaraste vänner.💕

Likes

Comments

Igår var jag på Pinchos som är Sveriges första app restaurang. Vi var på restaurangen i Gävle det var jätte mysigt och väldigt annorlunda. Enligt oss tycker vi maten var sådär, det är inte den typ av mat vi är vana att äta när du ute. Vi tyckte köttet vad dåligt kryddat och kebaben var kall, så det är inte rätt matval för oss tror jag. Men det hade varit ett häftigt ställe att gå till med brudarna!

http://www.pinchos.se/#hej

Likes

Comments

Idag var jag till Månses design och kaffe som ligger i Stugsund. Där köpte jag en present till min mamma, en stor fin serveringsskål. Gå in på hemsidan och kika på alla fina grejer. Jag älskar de stora tekopparna perfekt att ge i present.

http://www.mansesdesign.se/fw_lang/sv/

Likes

Comments

Hur märker man att hösten verkligen är påväg. Då åker stövlarna fram och en massa fika och mat ute🌂

Likes

Comments

Idag blide de lite mys med tjejerna. Idag tänkte vi testa något annat vegetarisk färs. De var ganska så gott men vi jämförde med vanlig köttfärs och ja tycker mer om den vanliga. Så ingen vegetarian av mig som inte tycker om grönsaker och sådant.

Likes

Comments