View tracker

Leonie har knappt sovit inatt. Thomas gick upp med henne första gången vid 00.30. Vid 05.30 (tror jag) gick dom upp för dagen. Leonie var så missnöjd och jag hörde hur trött Thomas var så jag gick upp och avlöste honom. Leonie blev nöjd och hon somnade nyss i min famn i soffan. Skönt med lite vila för henne, men hon sover oroligt, rycker till och något stör henne. Hoppas hon lyckas sova på mig en stund så hon är på okej humör idag.

Vi måste hämta ut Leonies medicin. Vi har ju varit hos barnläkare och undersökt hennes tillstånd. Där fick vi en medicin som ska hjälpa henne när hon inte kan sova och vi också kan få hinna smala några timmar sammanhängande sömn. Läkaren sa också att försöka ta emot/be om mer hjälp av mor och farföräldrar. Någon natt här och var så att jag och Thomas får ladda batterierna.

Tror inte någon förstår/förstått hur tufft vi har det. Vi går upp mellan 5-10ggr per natt och tro mig vi har provat ALLT. Provat ge ersättning/välling, provat lägga henne tidigare/senare, provat justera sömnen på dagen men tro mig när jag säger INGET funkar. Jag klockade natten igår och då sov hon 7,5 timmar men vaknade varannan timme hela natten och ibland var hon vaken längre och ibland räckte det med nappen/vatten.

Nog om det nu.

Ha en fin fredag!
Vi ska hem till moster och kusinerna för lek och bus!
L O V E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det är så jävla tråkigt att diska. Vi är ju bortskämda med diskmaskin men nu när det gått sönder har det blivit ett berg av disk på typ 2 dagar och jag har verkligen dragit mig för att ta tag i det (Thomas har diskat första omgången). Så imorse när Alba & Leonie kollade julkalendern och åt frukost så passade jag på. Det tog sin lilla tid men nu är ALLT diskat och det känns rent här hemma igen! Avskyr disk på diskbänken, speciellt för vi har ett öppet kök/vardagsrum.

Idag ska Ida & Izak komma hit och fika vid 10, ska bli jättekul då vi inte setts på typ, vad kan det vara ? 5år? Ska bli kul och träffa henne och hennes son, och Alba kommer vara så nöjd över någon att leka med. Haha!

Senare ska vi till Michelle och kusinerna. Får se om vi kanske tar bussen dit, Alba har tjatat om att åka kommunalt. Så vi kanske tar och gör det :)

Häromkvällen byggde vi tågbana. Eller tunnelbana som Alba hellre ville :)

Juste, tror ni vi fick pengarna igår? Svar nej.
Jag vill hämta soffan NU, igår helst men nu har Thomas gett dom till fredag (deras önskemål, igen). Hade jag kunnat bära soffan själv hade jag åkt dit. Igår.

L O V E

Likes

Comments

Ahapp, förskolan vi besökte imorse tackade vi nej till. Den ska nämligen flytta om ett år och Alba har redan varit med om en förskoleflytt med sin andra förskola + att det skulle ske när Leonie fortfarande är ganska ny på förskolan vilket inte alls känns roligt. Så, vi letar vidare. Hittat två stycken både jag och Thomas fastnat för inne vid villorna så vi ska försöka boka in besök där snart. Dock är kön längre där (på plats 82 & 99) men verkar de bra är de helt klart värda väntan. Vi sitter inte i sjön!

När Thomas åkt till jobbet åt vi tidig lunch sedan somnade tjejerna en timme. Johanna kom över och hängde med oss, så himla mysigt och vi pratade ikapp om allt möjligt och sa att det faktiskt inte får gå såhär långtid innan vi ses igen! Alba gillade Johanna som vara den, det märktes.

Snart slutar Thomas (19.15) och sedan ska han möta mannen som ska ge pengar för soffan. Han ville inte swisha utan mötas. Jag anar ugglor i mossen. Det lustiga är att när Thomas pratade med honom häromdagen var han bortrest till den 20e, tydligen kom han hem när vi sa att vi hämtar soffan...

Ikväll kommer en tävling upp på instagram i samarbete med Twistshake! Håll koll 😊

L O V E

Likes

Comments

There's a story behind every person. Think about that before you judge someone.

L O V E

Likes

Comments

Häromdagen beställde jag nya vinterskor till Alba. Dethär året blev det Kavat Voxna, tycker de passar oss bäst i år då vi ville prova något nytt. Vi har haft Kavat yxhult tidigare år som vi gillat. Så nu slipper hon frysa om fötterna, gissa om hon gillade dom 😊👏🏼

Jag tycker det är så svårt med storlek men tror nog dessa ska bli toppen för i år :)

L O V E

Likes

Comments

I måndags fick jag och Thomas sms + mail med ett besked vi väntat på. Nämligen förskola till Alba. Drt lustiga var att jag var inne på morgonen och kollade läget men det var fortfarande många före på alla förskolor men så ungefär en timme senare fick vi sms om att hon erbjöds plats. Loggade snabbt in och kollade, vi har inte tackat ja eller nej ännu men ska dit på onsdag morgon och kolla vad vi tycker. Spännande!

L O V E

  • Filed under: Alba 3-4år

Likes

Comments

Fan, nu har vår diskmaskin gått sönder och de som köpte vår bäddsoffa är skyldiga oss pengar som vi aldrig verkar få (vad är det för fel på folk?).

Idag tänkte jag dra med barnen till öppna förskolan iallafall och leka mellan 9-12. Hoppas det uppskattad och att de är helt slut och somnar på vägen hem (som visserligen bara tar typ 3 minuter att gå, haha). Om vädret tillåter kanske jag går en långpromenad :)

Alba igår när hon satte på sig Leonies pyjamas i storlek 74/80 och tyckte den passade 😂

L O V E

  • Filed under: Alba 3-4år

Likes

Comments

Michelle Colin & Paula har varit här idag, gissa hur glad Alba blev, Paula är liksom en sv Albas favoriter helt klart. Vi åt lunch, fikade och snackade - supermysigt!

Leonie sov 20 min och 30 min på eftermiddag, hon är helt övertrött och skulle verkligen behöva sova ett par timmar. Det lär ju ske om hundra år, haha.

En bättre måndag med mysigt sällskap helt enkelt!

L O V E

Likes

Comments