Ett paket från @mambaby_nordic med @bambino_nordic vårnyheter låg i brevlådan idag 🌸 Tusen tack, tjejerna kommer älska dessa, det gör jag!

L O V E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte uppdatera redan nu hur det gått med första blöjtestet. Jag var ju, som jag skrev tidigare i veckan, och köpte "minstingen" byxblöjor. Nu har vi testat sedan i tisdags och mitt utlåtande är följande;

+ Billig, lätt, skön, luktar inte och känns inte "plastig".

- läcker som F*N på natten eller såfort den blir full. Tycker den blir full/känns väldigt kissig efter bara en kort stund oavsett mängd. På morgonen har jag nu, två mornar fått tvätta hela Leonies säng för det är som att hon sovit utan blöja = blött i HELA sängen. Inatt (22.00 😅) fick jag byta hennes blöja pga så kissig (fick ny blöja 18.30 innan läggis).

Såhär var det inte alls med libero up&go. Så, i helgen blir det att testa Pampers som jag blev tipsad om så får vi se hur det går.

L O V E

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Idag packar vi bilen och åker ut till landet, Ljusterö när Thomas slutar jobbet. Ska bli så himla mysigt att komma bort och byta miljö. Barnen älskar att vara där också, likaså vi. Hoppas på ett riktigt dunder väder 👌🏼☀️

L O V E

Likes

Comments

Imorse efter lämning kom Ellinore & Melanie hit. Tanken var att vi skulle ta en liten promenad, det slutade med att vi gick i närmare 2 timmar och sammanlagt 9 km. Haha, stackars Ellinore som födde barn för 5 veckor sedan 😅 men det gick bra, vi gick från Älvsjö - Örby - Hagsätra - Rågsved - Örby - Älvsjö. Kommer absolut gå den rundan igen 👌🏼

När vi kom in igen blev det kaffe och fika, tiden går alltid så snabbt när vi umgås och vid 14 var hon tvungen att röra sig hemåt.

Hämtade Alba och när vi kom upp tog jag fram vattenbordet på balkongen som tjejerna ÄLSKAR. Perfekt varma dagar!

L O V E

Likes

Comments

I vintras tappade jag min telefon i mammas och pappas marmor golv så den sprack. Jag hade skyddsplast på men den träffade i kanten så allt sprack ändå. Skit. Häromdagen tappade jag den igen, utan plast, i badrumsgolvet. Nu MÅSTE jag laga den, så imorgon ska jag ta mig till någon butik som kan laga den. Ser knappt något på skärmen och ibland tar inte touchen pga så trasig.

L O V E

Likes

Comments

Efter lämning gick jag & Leonie direkt till bilen och åkte till Ellinore & deras lilla bebis. Hon är bara 5 veckor och precis sådär pytteliten som Leonie var när hon föddes, så himla fin liten tjej!

Ellinores äldsta (William) och Alba skiljer det bara 2 dagar emellan, vi lärde känna varann genom instagram när barnen var små. Så himla kul att vi hängt ihop sedan dess, snart 4år 😱

Vi var iallafall hemma hos dom, tog en promenad i regnet ovh köpte lunch. Tiden gick så himla snabbt verkligen och när klockan närmade sig 14.30 började vi åka hemåt.

L O V E

Likes

Comments

Alba 18 månader (tv) & Leonie 14 månader (th)

Så himla kul att se dom i ungefär samma ålder & så himla bra att Leonie kan ärva Albas kläder ❤️
L O V E

Likes

Comments

Idag är det två år sedan vi fick missfall. Jag vill egentligen bara lyfta hela missfalls ämnet, för ingen pratar om det. När jag berättade för närstående eller utomstående att vi fått missfall kom det fram att fler och fler varit med om exakt samma sak. Själv trodde jag att jag ensam, att det var något fel på min kropp. Att den inte kunde producera friska barn, typ. Tills jag förstod. Missfall är jätte vanligt, men vi säger inget. Det enda vi hör är alla som blir gravid på första försöket. Även där blir jag lite "stött". För oss tog det ungefär 9 månader innan jag blev gravid med Alba. Efter Alba använde vi inget preventivmedel men försökte hålla oss till säkra perioder första året, blev gravid med det som slutade i missfall i maj 2015 och hade turen att bli gravid med Leonie ca en månad efteråt.

Jag vill egentligen bara säga 1. Det är många som får missfall, inte för att det gör det lättare men det kan vara skönt att veta att man inte är så ensam som man kan känna sig. 2. Alla blir inte gravida efter att ha haft sex en gång, vissa behöver kämpa som fan. Vissa behöver ta hjälp av ex ivf eller liknande. Tänk på det, oavsett vilken situation du befinner dig i.

Om någon vill läsa om i lägget jag skrev efter missfallen kan ni läsa det HÄR.

L O V E

Likes

Comments

Igår kom Nathalie och Noelia hit strax efter 9, barnen lekte vi snackade. När barnen sov pluggade Nathalie och jag målade (projektet i Albas rum). När vi hämtat Alba blev det fika och film, innan de rörde sig hemåt. Alltid mysiga dagar tillsammans 💗

Häromdagen sålde jag vår mountain buggy (syskonvagnen) och köpte igår en ny 😅 en 2me syskonvagn. Den är MYCKET smidigare och bättre än MB, så nu är vi nog nöjda ett tag med buffalon, 2me & Elodie 🤗 = barnvagnsnörd.

Ha en fortsatt fin dag!
L O V E

Likes

Comments

Jag lydde mångas råd och promenerade efter lämning till Willys där jag köpte blöjor, testar "minstingen" denhär gången. Får komma med en liten recension om ett par dagar! Tusen tack för alla tips ni har skickat här och privat 👏🏼

Dagens outfit.
Jeans - oklart märke. Tröja från Lindex.

Leonie har i två dagar vaknat 07.30-07.45 det har aldrig hänt att hon sover så länge tidigare. Detta resulterar i att hon endast sover en gång om dagen runt 11.30-12. Så nu ligger hon i sängen och sover, jag har bakat kladdkaka och muffins - ni kan ju gissa vilken vecka det är 😅👋🏼. Idag efter föris tänkte jag att vi fikar på balkongen i solen, kanske plockar fram barnens vattenbord så de får leka med vatten också.

L O V E

Likes

Comments