Jag gjorde det igen, jag kopplade bort min blogg från FB. Jag raderade även alla mina delade blogginlägg på FB. Ibland får jag sånna här flipp, tänker att läser du så läser du eller så får du väl googla.

Idag är det 3 dagar kvar tills jag åker, nej jag har fortfarande inte börjat packa. Måste! Blir stressad av mig själv.

Imorgon är det gympa för Albas del, ska träffa Michelle och så vill jag få tid till att fixa mina naglar. Nu när jag inte har fransar längre vill jag ha ’något’, och jag har sagt att när jag börjar jobba ska jag unna mig något skönhetsrelaterat. Tänkte eventuellt testa en salong här i närheten.

Snart kommer Thomas då ska vi kolla klart vår serie.
L O V E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Alba 3-4år

Likes

Comments

Idag efter Alba blev lämnad på förskolan tog jag och Leonie bussen till mitt jobb. Vi hälsade på, lämnade gosedjur, fixade några saker och hängde lite innan vi rörde oss. Handlade med oss lunch och tog oss hemåt.

Nu sover Leonie och jag ligger i soffan och chillar, när hon vaknar hämtar vi Alba och går till parken. Kallt ute idag så man får klä på sig ordentligt.

Ikväll måste jag börja packa! Har lagt fram kläder men inte sorterat och lagt ner ännu, haha.

L O V E

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

VAB igår och idag. Leonies ögoninflammation hade inte gett med sig så vi gick till läkaren igår och fick ögondroppar med antibiotika, idag ser det redan bättre ut. Skönt!

Så, alltså jag som vabbat idag och igår då Thomas varit själv på jobbet osv. Tänkte dock gå förbi jobbet en sväng idag för att lämna lite grejer och snacka lite iom att jag är borta nästa vecka på semester.

Idag har Alba börjat lämna ut inbjudningar till sitt kalas, så roligt och hon är så peppad!

Hoppas ni får en fin fredag.

L O V E

Likes

Comments

Första jobbdagen igår på en vecka pga sjukdom och vab. Kändes skönt att vara tillbaka men också lite konstigt, jag tycker visserligen alltid det känns annorlunda när man varit borta. Ni vet som man kände när man var yngre och vad borta från skolan, sedan när man kom tillbaka kändes det som ett annat klimat. Typ så. Fast i vuxenvärlden. Kanske bara jag som tänker så. Över analyserar.

Jobbdagen gick bra, Leonie blev dock hem ringd pga hennes öga blivit värre så Thomas fick vabba halvdag ish. När jag kom hem från jobbet åkte han till sitt jobb och jobbade kväll.

Onsdag idag redan, har mycket på jobbet (kul men lite stressigt just denna vecka). Mycket hemma också med att Leonie är sjuk, Thomas jobbar kväll och jag ska börja packa inför resan nästa vecka. Pirrigt!

L O V E

Likes

Comments

#metoo | Det är både hemskt och härligt att se alla kvinnor som sliter upp just nu. Hemskt för att det är så många, jag tror faktiskt att jag kan säga att alla jag känner blivit utsatta på ett eller annat sätt. Härligt för att alla stöttar varandra i detta. Jag tänker inte ens rabbla upp alla olika tillfällen eller vad som hänt i mitt liv. MÄN måste börja ta sitt ansvar för sina handlingar. Nej, jag hatar inte alla män men jag misstänker alla män. Varför? För att livet har lärt mig det. Tyvärr står inte förövaren med en liten flagga och viftar med texten ”Hej hej! Jag utsätter kvinnor för sexuella övergrepp / sexuella trakasserier”. Jag är livrädd för att mina barn ska växa upp och utsättas för detta också, denna machokultur som råder.

L O V E

Likes

Comments

Idag har jag VAB med denhär lilla tjejen. Hon har åkt på ögoninflammation, hon har dock världens energi trots det. Alba är på förskolan, Leonie har kollat på Vaiana och jag har tvättat rent barnes sängkläder. Sedan har jag sorterat tvätt och vikt in i allas hyllor, städat i Albas rum och nu äntligen satt mig ner med en kopp kaffe.

Imorgon blir det jobb för min del, längtat faktiskt!

Ha en fin måndag allihop.
L O V E

Likes

Comments

Älskar dagar med min familj. Det absolut bästa jag vet i hela livet. Idag var en riktig fullträff till dag. Alla är lite små sjuka/förkylda här hemma men vi ville ändå ta tillvara på denhär fantastiska dagen. Vi bestämde oss för att ta oss till skogen, så vi packade in oss i bilen och drog iväg.

Vi åkte till Lida och gick i skogen nästan två timmar. Hittade massor av blåbär och svamp. Barnen älskade att vara i skogen, vi sa att vi definitivt måste bli bättre på det och åka iväg oftare. Så lugnt och skönt.

När vi åkte hemåt sprang jag snabbt upp och hämtade en väska med lite duschgrejer, sedan åkte vi hem till min mamma och pappa. Där badade barnen och jag duschade. Vi har ju fortfarande inget JÄVLA varmvatten, så... Jag förstår faktiskt inte hur svårt det kan vara att lösa problemet.

Imorgon har vi måndag och NY VECKA, sista veckan innan en veckas semester. Ska bli så najs!

Ha en fin söndagskväll!

L O V E

Likes

Comments

Hur fin är inte denhär grå flaskan från Twistshake? Passar sig perfekt till höstlöven och solens höstiga strålar.

| I samarbete med TWISTSHAKE kan jag erbjuda 20% när du använder koden "madeleinesotare20" |

L O V E

Likes

Comments

Vi har fortfarande inget varmvatten. SUCK. Jag hade verkligen velat duscha och barnen bada. Jag mår jätte dåligt, kände att jag gjorde för mycket nu i eftermiddag.

Jag hämtade barnen vid 15, Leonie satt och lekte - så roligt att smyga på henne. Alba höll på att städa på avdelningen för de skulle gå ut, hon ville dock inte gå hem. Haha såklart. Jag mutade med kinderchoklad, då ville hon gå 😝.

När Thomas kom hem hoppade vi in i bilen och åkte förbi Mio för att hämta lite grejer, handlade bröd till middagen annars har vi bara varit hemma. Grinigt och gnälligt här hemma ikväll, nu sover Leonie och Alba ligger i sängen och ska sova. Thomas ska dra till gymmet och jag ska nog faktiskt gå och lägga mig snart.

👸🏼💖👸🏼 | Hjärtat svämmar över av kärlek till mina tjejer, älskar ihjäl mig!

L O V E

Likes

Comments

Vi har inte haft något varmvatten sedan vi kom hem från föris igår eftermiddag, alltså runt 16.00. Så irriterande för igår skulle barnen bada, sen ville Thomas duscha och jag tänkte att jag duschar idag men icke. Tänker absolut inte duscha i kallvatten.

Så, något piggare idag men fortfarande dålig. Lämnade barnen på föris, Alba var hysterisk och började säga att hon var sjuk. Hon visste att jag skulle vara hemma så det var förmodligen det som utlöste allt. Och nej, jag orkar faktiskt inte ha båda barnen hemma med mig när jag är sjuk. Hade någon utav barnen blivit sjuka hade Thomas fått vabba. Jag har varit så himla dålig.

Äntligen fredag, känns som jag varit sjuk hur länge som helst. Nu hoppas jag att dehär sista dagarna hemma gör susen så jag orkar gå på måndag. Vår helg kommer bli lugn, Alba har sin gympa men annars har vi inga planer mer än att mysa och kurera mig.

Rotade fram denhär bilden igår, ifrån 2012 på mig och Thomas. Älskar den och Thomas gillar den inte, haha. Jag tycker den är fin iallafall 😌

L O V E

Likes

Comments