​God søndag! I går fikk jeg nemlig besøk, så jeg måtte stå for maten. Da ble det pasta med kylling og pesto!! Det er så godt, og ikke minst enkelt. Alt du trenger er pasta, kylling, pesto, sitron, og Philadelphia naturell kremost. 
Stek kyllingen, kok pasten, ta pesto og Philadelphia i kjelen, og deretter litt sitronsaft. Pleier å ha roccola på toppen.. Mmmmm. 

Likes

Comments

​Hei fine!
​Beklager litt dårlig oppdatering her de siste dagene. Men har jobbet veldig mye, og da strekker dessverre ikke tiden til. Men skal bli bedre fremover. Kom akkurat inn døren her hjemme. Har vært en tur i Lillestrøm med min søster og kjæresten min, noe som var veldig hyggelig. Fikk handlet inn litt, de har nemlig 50% avslag på alle lykter og lys på Kid! De har så mye fint om dagen, så ble litt handling der... 

Håper alle har en super fin lørdag så langt, så snakkes vi senere i dag!


Likes

Comments

Hei!
Beklager for null oppdatering i går. Jobbet nemlig til 00:30, så rakk ikke noe blogging! Men sånn er det
💛


Jeg har også fått farget håret litt mørkere, hva syntes dere? Nå er det straks jobb igjen, så vi snakkes senere!

Likes

Comments

Kåpen er fra Floyd By Smith, Bukse fra Boohoo.com, Genser og sko fra Zara💛

Likes

Comments

Positano er en liten by på Amalfikysten i provinsen Salerno i Campania i Italia. Husene ligger i de bratte klippeveggene. Utsikten over byen og det blå Middelhavet er fantastisk. Bilder sier mer enn tusen ord er et ordtak, og det gjelder virkelig for Positano. Har du sett noe vakere? Når jeg var her i sommer så var det nesten uvirkelig å sitte å ha denne utsikten foran seg. Det hele var nesten helt surrealistisk. Dette er en by med så masse historie, og koselig gater.

Raskeste måten å komme seg hit på er å ta flyet til Napoli, og buss, tog eller sjåfør derfra. Fra napoli tar det ca 2 timer til Positano. Det vi gjorde når vi var der, var at vi tok flyet til Roma, tog til Napoli og fikk en sjåfør til å kjøre oss derfra. Jeg anbefaler dere å få en sjåfør, for da kan du stoppe innom Sorrento på veien også. Noe som en flott opplevelse for meg.

Vi var på hotellet Le Serinuse. Et 5-stjerners hotell i hjerte av byen. Dette hotellet er det beste, og mest kjente i Positano. (Mange bilder på Instagram som er fra Positano stammer her i fra) Maten på hotellet var helt fantastisk. Ord kan ikke beskrive atmosfæren på det hotellet. Her blir du fulgt til toalettet, noe i min mening av litt for mye, men litt stas også. Viner fra hele verden, og maten ble laget av ferske råvarer som smeltet i munnen. Hotellet etter min mening hadde den fineste utsikten i hele Positano. Restauranten heter La Sponda og har 1 Michelin stjerne. Begge kan jeg anbefale på det sterkeste, men husk å bestille i god tid!

 Du kan booke dette hotellet via hotellets nettsider eller booking.com. 
Likes

Comments

Disse herlighetene koster kun 399,- hos Zara, og er virkelig et kupp. Veldig behagelig på, og gir litt det lille ekstra til antrekket. De har forsatt flere igjen på Zara.com, så løp og kjøp💛

Likes

Comments