God søndag!
Dagen i går var utrolig morsom, og gleder meg allerede til neste gang de kommer til Norge. Kan vel trygt si at jeg har ligget planet i sofaen i hele dag. Men det er vel det vi har søndager til? :-) I dag er det farsdag, og min fine pappa har fått litt ekstra oppmerksomhet! Straks skal jeg og Martin til onkelen hans, og spise middag. Utrolig koselig.

Hva er planene deres i dag?

Masse klemmer fra meg og Mille.

Likes

Comments

God morgen!
Straks får jeg frokostgjester, så blir det vors her! Vi skal nemlig på Bubbles and Brunch

Vi tenkte at vi måtte gjøre litt ut av det når vi først får frokost gjester. Karl Henrik og Iselin er her vært øyeblikk! Dagen frokost består av pannekaker, med tilbehør. Nam nam! Jeg tenker det er greit at vi får en god og kraftig frokost fordi vi skal drikke en god del alkohol. De kommer også flere gjester klokken 11.

Bubbles & Brunch er et utrolig kult party konsept! De drar rundt til diverse storbyer, og holder fester på ulike utesteder. Dette er tredje gangen jeg skal ditt, og v gleder oss!

Håper alle får en strålende dag, kanskje vi ses der?

Likes

Comments

For noen dager siden var jeg på Grünerløkka, og fikk kjøpt med meg noen roser hjem. Jeg pleier som regel alltid å kjøpe der, nettopp fordi det er så billig, og de holder seg så lenge! Disse har stått noen dager nå, og de er ikke like fine som de var nye. Men de holder seg bra etter min mening :-)

Jeg syntes det er så koselig med masse blomster i leiligheten, og prøver alltid å ha noen. Syntes stemningen blir så mye bedre med noen roser på bordet. I dette øyeblikket sitter jeg hjemme, og leser til eksamen. Ikke så veldig spennende, men sånn er det i eksamensperioden. Flere som har eksamen nå til jul?

Ha en fin dag videre. Klem fra meg.

Likes

Comments

Hei!
Nå sitter jeg ferdig på kledd, og skal en tur til Oslo med Iselin. Men jeg må bare dele disse bildene fra dag tidlig av Mille. Er ikke hun så søt? Mange som har spurt hvilken rase henne er, og hun er en blanding av Shin Zhu og Malteser. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg og Martin kjøpte Mille! Hun gir meg så mye glede i hverdagen.

Har masse hvit pels på genseren min, og det kommer fra en hvit pelsjakke som jeg hadde på meg i stad.. Ikke fra Mille. Hun røyter nesten ingenting, og er allergivennlig. Noe som er et stort pluss, etter som min pappa er allergisk mot hunder :-)

Likes

Comments

God morgen!
Jeg tenkte å dele forsidene fra bøkene Seterliv, som jeg er på forsiden på! Fine ikke sant? Det er Elin Myklebust Madsen som har tatt bildene, og gjort de om til maleri. Hun er så dyktig, og det er utrolig morsomt å jobbe med henne. Det har kommet 9 bøker av serien, og det er Ingebjørg(Meg) som er hovedpersonen i boken.

Året er 1905. Mye skjer i Norge, men for Ingebjørg fra Svartlia går livet sin vante gang. Så skjer det en tragedie som forandrer alt, og tilværelsen blir ikke lettere da hun oppdager at moren har holdt ting skjult for familien.

Bøkene får du kjøpt på Narvesen, dagligvarebutikker og bensinstasjoner.. Og sikkert enda flere steder. Håper dere likte innlegget.

- Madeleine Skjevik


Likes

Comments

Jeg må bare skrive et innlegg om denne filmen, flere som har sett den? Jeg leide med engang jeg så den var lagt ut på Appel, og da har man vel 48 timer på seg å se den? Jeg rakk å se den hele to ganger, og øynene mine ble like våte hver gang. Jeg anbefaler virkelig alle å se denne filmen, og jeg vurderer å leie den i dag også..


Da Lou mister plutselig jobben sin som servitør, må hun finne seg en ny jobb. Hun blir ansatt som personlig assistent for Will Trayno. Will var en fremgangsrik investor og en eventyrlysten mann, men de dagene er dessverre forbi. Etter en tragisk ulykke blir han lam i hele kroppen og mistet lysten til å leve. Han har blitt bitter og innesluttet og slipper ingen mennesker inn. Men i motsetning til familien hans, nekter Lou å gå på tå rundt ham. Og hennes sprudlende personlighet blir vanskelig for Will å ignorere. Etterhvert som tiden går knytter de et sterkt bånd og finner ut at de kanskje var akkurat det de begge trengte. Men hva Will har bestemt seg for og løftet han har gitt foreldrene sine, virker umulig å forandre på...

Du kan se traileren HER

Likes

Comments

God dag!
Istad gikk jeg igjennom bildene på telefonen min, og fant bilder fra årets sommerferie i Italia. Så tenkte like godt å dele de med dere. Vi var innom Napoli, Sorrento, Positano, Rome, Tivoli, Capri, Ravello og Amalfi. Og den byen jeg forelsket meg i var helt klart Positano. Kan ikke vente med å reise ditt igjen, og håper det ikke blir altfor lenge til. Jeg har skrevet et innlegg om den byen tidligere, og du kan lese om den HER.
Likes

Comments

Hei fra heimen!
Tenk at vi allerede er i November!. Og det er måneden før jul og desember! Dette gjør meg så glad, og jeg kjenner at julestemningen begynner å snike seg innpå. Det har til og med kommet snø, noe som er så koselig. Nesten så jeg får litt sommerfugler i magen :-) Jeg tenkte å skrive et innlegg om 10 ting jeg vil gjør i November. Innlegget kommer litt senere enn planlagt, men bedre seint en aldri.

1. Ake! Nå som snøen har kommet, så har jeg så utrolig lyst til å kjøpe meg et akebrett og ake! Det vekker så mange barndomsminner. Og ikke minst er det morsomt, så dette skal jeg få til.

2. Filmkvelder! November er generelt mørkt og trist, og da er det ekstra koselig å snike seg under teppe med en god film. Så fremover blir det filmmaraton her i heimen. Har dere noen filmer å anbefale?

3. Roma! Jeg og Martin skal få bestilt flybilletter til Roma. Vi tenker nemlig å reise ned ditt i April, og som jeg gleder meg. Billettene var ikke så dyre nå heller, så det er bare et pluss.

4. Julepynt. Jeg eier seriøst ikke en eneste julenisse, eller noe julepynt. Så tenker å få kjøpt inn noe. Min søster har kjøpt de fineste julekrusene, og det MÅ jeg bare ha.

5. Gå lange turer med Mille i det fine vinterværet.

6. Lage årets første kopp med kakao og krem! Om det er noe jeg er glad i, så er det kakao med krem! Det gir meg også en sikkerlig vinterfølelse. Sette seg under teppe med en varmkopp, slår aldri feil.

7. Jeg er til tider det største rotehuet, og det gjør meg mer stresset.. Jeg vil bli mer organisert og strukturert når det kommer til både skole og jobb.

8. Lage en god hjemmelaget middag. Jeg vil bli så mye bedre på matfronten, og bli flinkere til å lage mat fra bunnen av.

9. Få ryddet i garderoben. Jeg har litt for mye klær som ikke blir brukt, og disse tar bare mer plass en nytte.

10. Dra på kino! Jeg er utrolig glad i å dra på kino. Syntes det er så hyggelig, og fremover kommer det så mange bra filmer. Gleder meg :-)

Likes

Comments

Hei fra leiligheten!
Jeg må starte dette innlegget med å beklage dårlig oppdatering her inne.. Men er så koselig å se at dere fortsatt klikker dere innom. De siste dagene har gått til eksamenslesing, og jobb. Og noe annet spennende, som jeg dessverre ikke kan nevne på bloggen! Men dere kommer til å få vite det senere💛

Men over til noe annet. I dag har jeg sittet på kontoret nesten hele dagen,og lest til eksamen. Senere på dagen dro jeg til Råh på Metro senteret, for å ta en ansiktsbehandling. Jeg har virkelig slitet med tørr og rødheter i huden de siste mnd, og har prøvd nesten alt for å få det bort, uten noe nytte. Så da gikk jeg på neste utvei som var dyp rens, og huden min er så mye bedre allerede. Helt utrolig faktisk.

Nå sitter jeg i sofaen stappa mett på sushi, og noe godt i glasset. Kjæresten min driver en side Instagram som heter Champangeworldwide (En av verdens største sider for Champagne med over 50.000 følgere), og vi fikk derfor tilsendt en god flaske fra merket Angel Champagne, for å ta smaking med følgerne.. Det er ikke sånn at jeg tar med friheten til å drikke champagne i uke dagene, men noen dager er det vel lov..

Jeg håper dagen deres har vært helt super, så snakkes vi senere.

- Madeleine Skjevik


Likes

Comments