Header

Bättre sent än aldrig, gott nytt år!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var så fint och dimmigt igår utanför mitt fönster igår! Även fast att det inte är snö så känns det ändå lite vintrigt ute.

Likes

Comments

2⃣Hej! Idag är det första december, vilket betyder att jag och min mamma fick öppna första luckorna i våra julkalendrar. Makeup revolution och Rituals har vi detta året. Vi har tidigare år haft Body Shop's med detta året ville vi testa något nytt. Så kul att få några små julklappar varje dag fram till julafton!

Likes

Comments

Hej!
Veckans tips blir ännu en serie, The Strain. Serien handlar om vampyrer, men inte den stereotypiska vampyren som är som en människa. Denna serien ingår i genren skräck, men även thriller. Vampyrerna framställs inte alls lika eleganta som vi i många fall fått tidigare. Jag är ganska lättskrämd, och jag tycker att den vid vissa tillfällen kan vara läskig men inte överdrivet. Serien har en bra story och varje avsnitt (hitintills) har varit väldigt spännande! Så om du gillar skräck/rysare men inte för mycket så bör du verkligen ge den en chans!

Likes

Comments

Hej! För några timmar sedan kom jag hem från Borås, och fick med mig några saker som jag köpt! I morgon är det ny vecka och skola igen.. helgen går så fort!

Likes

Comments

Hej! Var en kort stund på Överby idag, men det var kaos! Hur mycket folk som helst, så köpte bara en julstjärna att ha i fönstret, haha! Men jag har däremot beställt lite saker från Nelly, längtar tills dom kommer. ☺️

Likes

Comments

Hej! Slutade precis typ och himlen var rosa/orange, så fint! Har helg nu också, för jag har inga lektioner i morgon. På lördag ska jag och mamma till Borås och shoppa och bo på spahotell, mys!

Likes

Comments

Hejsan!
Jag har börjat kolla en ny serie som heter Westworld. Jag vill inte berätta exakt vad den handlar om för då spoilar jag första avsnittet. Eftersom att redan i första avsnittet kom det en twist (som man fick reda på ganska snabbt), men ändå en rolig start av en serie/film. Det är en sci-fi-serie, men inte en "typisk" övernaturlig serie/film. Men om man gillar spänning, sci-fi och där man behöver tänka lite för att förstå, så tror jag att man gillar denna serie!

Jag tänkte förövrigt börja ha "Veckans film-/serietips", där jag helt enkelt tipsar om gamla eller nya serier/filmer som jag ska försöka lägga ut varje onsdag framöver. Med tanke på att jag kollar extremt mycket serier, haha!

Likes

Comments

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hej! Är så sugen på att köpa nya kläder och skor. Var längesen jag gjorde det och jag har tröttnat på mina kläder jag har nu. Antagligen för att jag inte har nya och fina kläder, tycker helt enkelt att det är tråkigt att gå i samma kläder hela tiden!..

Likes

Comments

Hej! Har inte uppdaterat på länge, eftersom att jag har haft mycket i skolan. De två första kurserna har slutat, där jag gjort långa slutinlämningar osv. En annan kurs har börjat i fullfart och har därför haft mycket plugg det senaste. Nu börjar jag vänja mig så det känns bra!
Fotade månen i förra veckan, eftersom att den är större nu vid hösten/vintern, så fint.

Hoppas ni får en bra vecka!

Likes

Comments