Header

Nu när jag äntligen fått min nya kamera (80D) så är det så kul att vara ute och fotografera igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var och "hälsade på" ett föl för en vecka sedan, så söt!

Likes

Comments

Var ute på en liten fotorunda tidigare idag innan regnet kom (typiskt midsommar väder...). Har förövrigt äntligen köpt en ny kamera, Canon eos 80d istället för min Canon eos 550d. Känns bra att ha en kamera som passar mig bättre, då 550d passar bättre för någon som är nybörjare.

Likes

Comments

Det var så fint och dimmigt igår utanför mitt fönster igår! Även fast att det inte är snö så känns det ändå lite vintrigt ute.

Likes

Comments

2⃣Hej! Idag är det första december, vilket betyder att jag och min mamma fick öppna första luckorna i våra julkalendrar. Makeup revolution och Rituals har vi detta året. Vi har tidigare år haft Body Shop's med detta året ville vi testa något nytt. Så kul att få några små julklappar varje dag fram till julafton!

Likes

Comments

Hej!
Veckans tips blir ännu en serie, The Strain. Serien handlar om vampyrer, men inte den stereotypiska vampyren som är som en människa. Denna serien ingår i genren skräck, men även thriller. Vampyrerna framställs inte alls lika eleganta som vi i många fall fått tidigare. Jag är ganska lättskrämd, och jag tycker att den vid vissa tillfällen kan vara läskig men inte överdrivet. Serien har en bra story och varje avsnitt (hitintills) har varit väldigt spännande! Så om du gillar skräck/rysare men inte för mycket så bör du verkligen ge den en chans!

Likes

Comments

Hej! För några timmar sedan kom jag hem från Borås, och fick med mig några saker som jag köpt! I morgon är det ny vecka och skola igen.. helgen går så fort!

Likes

Comments

Hej! Var en kort stund på Överby idag, men det var kaos! Hur mycket folk som helst, så köpte bara en julstjärna att ha i fönstret, haha! Men jag har däremot beställt lite saker från Nelly, längtar tills dom kommer. ☺️

Likes

Comments