Header

Hej!
Har ätit på pinchos precis för att fira med födelsedag lite. Så mysigt och väldigt gott! Är nöjd med min födelsedag! 👍🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har äntligen fått tag på E.l.f's Acne fighting foundation i färgen porcelain (den ljusaste). Den har länge varit slut överallt, men nu har jag fått tag på den. Den fungerar bra för mig, den är täckande (även fast att man använder ett tunt lager), bra färg och sitter på plats. Trots att jag har extremt oljig hy och blir glansig fort.


Inlägget innehåller annonslänk.

Likes

Comments

​Den första fotouppgiften i skolan var att fotografera triptyk. Här två foton där jag var modell för en i klassen!

Likes

Comments

​Frank Oceans nya album är så chill och skön! Mina favoriter är Ivy och Pink + White.

Likes

Comments

​Hej! Köpte även ett mattifierande puder och ännu ett liquid lipstick i Köpenhamn, från Sephora och deras egna märke. Läppstiftet torkar hyfsat snabbt, har bra pigment och sitter jättebra. Det går att äta/dricka osv, utan att det ska försvinna, perfekt!

Likes

Comments

Asså jag är förälskad i Beyoncé's klädmärke Ivy Park, speciellt deras bodys. Dessa fem sakerna är mina favoriter. Så snygga!

Likes

Comments

I Köpenhamn fanns det en jättestor Sephora och där köpte jag bland annat dessa två från Too Faced. En concealer i färgen fair och ett liquid lipstick, Melted, i färgen Chihuahua!

Likes

Comments

Innehåller annonslänkar.

Hej! Det märks verkligen att det är höst ute nu, det är ju jättekallt. Men då kan man i alla fall använda mysa varma tröjor! Klicka på tröjorna för att komma till hemsidan!

Likes

Comments