​Resultat av å bo med tre frisører og meg som ikke er så alt for vanskelig å overtale. 

Jeg tror jeg liker det, hvertfall enn så lenge

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 3 lesere

Likes

Comments

Jeg gleder meg til eksamen er ferdig. Jeg gleder meg til semesteret er over. Jeg gleder meg til sommerferie. Jeg gleder meg til å jobbe. Jeg gleder meg til å nyte solen. Jeg gleder meg til å flytte med bestevenninnen min. Jeg gleder meg til å drikke vin på en tirsdag. Jeg gleder meg til å være glad.

Jeg gleder meg så fryktelig.

  • 60 lesere

Likes

Comments

Må si typen har gjort en utrolig god jobb når han skulle handle med for meg når han var i USA. Et lite materialistisk plaster på såret når jeg ikke fikk vært med likevel. 
Alt passer og alt er skikkelig min smak. Verdens diggeste genser, kule sneakers og fineste vesken fra Calvin Klein som blir perfekt til sommeren!

  • 79 lesere

Likes

Comments

tanker

Jeg hater å være alene og hater å sove alene. Jeg blir bare liggende og tenke på alt, mimre og tenke litt mer. Har sett gjennom masse gamle innlegg på bloggen jeg skrev på i 2011. Herregud, for et fantastisk år. Jeg skulle så gjerne ha gått tilbake dit og opplevd det på nytt. Det er siste gangen jeg kan huske å ha vært oppriktig og ærlig lykkelig i en lang periode og ikke bare hatt lykkelige øyeblikk. Skulle gitt mye for å få det tilbake.

Nå bare ligger jeg her og tenker på alt det vonde og klarer ikke slutte. Klarer ikke lukke øynene og slapp av. Klarer ikke sove. Jeg hater virkelig å være alene.


Måtte i morgen bli en bra dag. Da skal jeg på jobb, det gleder jeg meg veldig til!​

Likes

Comments

tanker

Jeg har spurt meg selv mange ganger nå om det var en dårlig ide å begynne på skolen igjen. Det går frem og tilbake i hodet mitt hele tiden. Skal jeg fortsette eller skal jeg utsette det? Jeg klarer ikke å trives på skolen, ikke i det hele tatt. Samme om det var videregående den gang da eller høyskole nå, gruer jeg meg alltid til å dra og vurderer bestandig å bli hjemme. Det frister veldig å slutte for å slippe å utsette meg for det når jeg vet hvor ubehagelig det er. For nå gruer jeg meg til neste semester, jeg gruer meg veldig. Det er ikke fordi jeg ikke liker de andre i klassen. Tvert imot, jeg syns de i klassen virker som fantastiske mennesker. Og jeg skulle så gjerne ønske at jeg klarte å være meg selv med de. Turte å være sosial, bli med når de samles og le når de ler. Men jeg er livredd for at de ikke skal like meg, så jeg tørr ikke snakke med dem. Tørr ikke gjøre noe ut av meg eller ta plass. Livredd for å gjøre noe feil og at folk skal snakke. Så jeg ender opp med å bare være tilstede, holde kjeft og håpe på at jeg forsvinner i mengden. Jeg er så tragisk klisje, men det er sånn det har blitt. Og jeg hater det!


Jobbe derimot, det elsker jeg. Jeg trives skikkelig på jobben min og har lyst til å være der hele tiden. Arbeidslivet med kollegaer er så mye lettere enn å passe inn på skolen. Så lenge du gjør det du skal er det cool, da er du akseptert. Og jeg er god i jobben min, så da er alt greit. Det er så enkelt. Men selvom du er flink på skolen er det ikke garantert at folk liker deg. Jeg har alltid bare ønsket å passe inn. Men jeg blir gang etter gang minnet på at det gjør jeg ikke. Derfor skulle jeg skulle ønske jeg kunne bare jobbe. Det er det jeg vil aller helst akkurat nå, sånn egentlig. Jeg vil ikke gå på skolen.


Men jeg har begynt på bacherlor og jeg vil fullføre. Det er ingen tvil om at arbeidsgivere ønsker ansatte med utdannelse, og jeg ønsker å jobbe i bransjen i fremtiden. Så jeg får bare bite tennene sammen. To år til, så aldri mer skole.

...håper jeg.

Likes

Comments

outfits

Åh, det er så ufattelig deilig at sommerværet endelig har kommet til Norge. Dette har jeg ventet på siden i høst!

Likes

Comments