//Bilde fra google

Er vel heller en seriøs vurdering fremfor en drøm. Jeg skal investere i nytt kamera. Det ser ut som det står mellom denne og en 7D mark II. Så nytt kamera blir det, min slitne 550D fra 2009 trenger en oppdatering. Jeg vurderer veldig å gå all inn og kjøpe big daddy av et kamera. Jeg har veldig lyst..


Jeg tror kanskje jeg har overtalt meg selv. Beklager på forhånd, lommeboka.

  • 25 lesere

Likes

Comments

...ville jeg gått tilbake hit.


Man skal ikke dvele ved fortiden sier de.

Sant nok, sier jeg.


Men man glemmer den aldri.

  • 26 lesere

Likes

Comments

Mai 2016. Herregud som jeg savner lange dager, sene kvelder, sol og varme, latter og alt som hører med.

  • 29 lesere

Likes

Comments

Hodet mitt er et stort kaos for tiden. Jeg er nødt for å begynne å poste litt igjen. Hvorfor? Jeg vet ikke. Men jeg bare føler det hjelper, på en eller annen meningsløs måte. Det er ingen som klikker seg inn her uansett, så ingen ser, men samtidig har alle mulighet. Gir null mening.
Jeg har snart 40 upubliserte innlegg her, det blir bare fler. Det er så mange tanker som surrer og jeg klarer ikke å sortere de. Har ny time i morgen, så kanskje det hjelper litt på kaoset her.

Nå må jeg virkelig prøve å sove litt. Klokken er kvart over fire, det er fem timer til jeg skal dra herfra. Jeg tar med meg kameraet på gåturen i morgen. Tror jeg trenger det, jeg savner å ta bilder av ingenting.

  • 32 lesere

Likes

Comments

​Resultat av å bo med tre frisører og meg som ikke er så alt for vanskelig å overtale. 

Jeg tror jeg liker det, hvertfall enn så lenge

  • 37 lesere

Likes

Comments

Jeg gleder meg til eksamen er ferdig. Jeg gleder meg til semesteret er over. Jeg gleder meg til sommerferie. Jeg gleder meg til å jobbe. Jeg gleder meg til å nyte solen. Jeg gleder meg til å flytte med bestevenninnen min. Jeg gleder meg til å drikke vin på en tirsdag. Jeg gleder meg til å være glad.

Jeg gleder meg så fryktelig.

  • 93 lesere

Likes

Comments