Header

Imorgon förmiddag åker jag till min favoritstad tillsammans med en favorit människa, min bästa vän Moa! Är så otroligt taggad på att få uppleva denna stad med henne! Har packat hela kvällen men är äntligen klar, och nu ligger jag nedbäddad i sängen. Så himla skönt!

Likes

Comments

När går du upp?
Mitt arbete är ofta förlagt på eftermiddagar så jag kliver upp omkring nio, halv tio normalt (med vissa undantag såklart). Vilket jag är väldigt nöjd med. Är en kvällsmänniska ända in i själen.

Kliver du upp direkt när klockan ringer eller snoozar du?
Jag älskar att snooza. Ställer jag klockan så ställer jag den så jag kan snooza i minst en halvtimme! Jag kan verkligen inte kliva upp direkt när klockan ringer. Omöjligt!

Vad är det första du gör när du vaknar?
Kollar telefonen tyvärr. Scrollar igenom diverse flöden, läser lokala nyheter. Men älskar att ligga kvar i sängen en bra stund efter jag vaknat om tiden tillåter.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Inte många minuter alls. Jag sminkar mig sittandes i sängen haha!! Inte borstar jag tänderna inne i badrummet heller, gör alltid massa andra saker samtidigt. Men jag gör mig i ordning på ungefär 30 minuter.

Är frukost viktigt?
Nej! Jag avskyr att äta frukost. Dels är jag inte speciellt hungrig på morgonen, det krävs någon timme innan jag kan äta. Och dels tycker jag inte om själva frukostmaten. Då väntar jag hellre ett par timmar och äter lunch. Eller varm mat till frukost. Bacon och ägg till exempel.

Är du morgontrött?
Jag har aldrig haft problem med att kliva upp när jag måste, men jag föredrar att få sova till omkring nio. Men jag är absolut ingen sämre människa när jag vaknar tidigt. Jag går till och med upp och börjar jobba 06 på morgonen på mina jobbhelger. Så allt går. Men då är jag bra trött!!

Hur ser en perfekt morgon ut?
Får sova tills jag vaknar av mig själv, utan ett alarm som ringer. Sen vill jag ligga kvar i sängen en bra stund efter jag vaknat och bara gosa och uppdatera mig om omvärlden. Kanske tittar på ett avsnitt av någon serie. Sedan är det plötsligt dags för lunch!

Vad är det bästa med morgonen?
Att få vakna upp med ny energi och få ligga och dra sig i sängen när man inte har bråttom.

Hur går du helst klädd på morgonen?
Iklädd en mysig pyjamas och mysiga sockor. Älskar myskläder!!

Likes

Comments

Så mycket som jag saknar att ha katten boendes hos mig. Får åka hem till mamma flera gånger i veckan för att gosa med honom. Min favorit.

Likes

Comments

Pinterest är min favoritsyssla när jag inte har något att göra. Kan sitta och pinna hur länge som helst. Dessa bilder ovan är det lite av det senaste jag pinnat. Drömmar om hur jag önskar mitt hem såg ut. Nu bor jag bara i en etta och det är hyreslägenhet, så jag har inte möjligheten att göra så mycket med den. Men drömma kan man alltid göra.

Likes

Comments

Igår gick jag hem från jobbet med feber, så idag spenderar jag hela dagen i sängen och kurerar. Mitt immunförsvar är verkligen uruselt. Försöker få i mig så mycket vitaminer jag vara kan, men aptiten är icke-existerande, så det tar emot. Hoppas på att vara frisk tills på torsdag när nästa jobbdag infaller sig.

Nu ska jag fortsätta titta på serier, och kanske sova en stund. Sova är den bästa medicinen!

Likes

Comments

I lördags var jag på "julturné" med bästis, vilket innebar att vi åkte runt till alla butiker som börjat med sina jultorg för att titta, inspireras och kanske handla något fint. För min del blev det saker för att göra detta ljusfat ovan. Jag skulle vänta med att pyssla ihop det till senare, för jag tycker att det är lite tidigt än att börja. Men innan jag visste ordet av det så satt jag där på golvet och sprayade kottar med julsnö. Och jag blev så nöjd med slutresultatet. Så mysigt. Men har bestämt att jag inte ska tända ljusen förrän det närmar sig advent. Får se om jag kan hålla mig.

Likes

Comments

När ens lediga dagar från jobbet infaller sig perfekt med höstlovet och en kan ta med sin lillasyster till Gröna Lund, då gör man också det! Det var kallt och ruggigt ute men trots det blev den en sån himla mysig dag tillsammans med henne i torsdags. Min finaste syster. Vi åkte karuseller, gick spökhus (inte de allra läskigaste för det vågade vi inte) och avslutade det hela med en middag på Jensens innan vi begav oss hem igen. Skulle kunna göra om den dagen igen och igen. Uppskattar dessa stunder med henne så mycket.

Likes

Comments

Att tankar och känslor alltid blir så mycket starkare om kvällarna. Att slungas tillbaka år i tiden. För där och då befann jag mig i ett ständigt mörker. Där det som jag tidigare njutit och känt mig genuint lycklig av, endast tyngde ner hela min kropp och själ. Där det mesta bara kändes mörkt och kallt. Jag var mörk och kall. Jag ville inte känna. Eller jag orkade inte känna. Min kropp var så orklös.

Och jag vet att jag utåt sett egentligen hade allt jag behövde, hur kunde jag ens må så för jävligt. De runt omkring förstod inte. Jag vet inte ens om någon såg. Den enda som faktiskt såg och visste var hon. Min bästa vän. För hon mådde lika jävligt hon. Och där, mitt i mörket, stod vi tillsammans. Hand i hand. Hon som aldrig någonsin sa att hon förstod, men som alltid lät mig spy ut allt jag hade inom mig när jag behövde. Hon som aldrig förminskade mina känslor.

Och sen en dag började hon ett nytt liv där jag inte längre passade in. Jag hörde inte till. Jag kände mig otillräcklig, fastän jag gav allt jag hade och allt jag var. Hon var ju min bästa vän. Den jag spenderat varenda lediga stund tillsammans med. Delat allt det mörka och det lilla ljusa med. Plötsligt stod vi där i en giftig relation som krävde varenda liten kraft inom mig som jag hade. Tillslut kände jag att jag inte hade några krafter kvar att ge. Vilket ledde till att jag medvetet tog avstånd. För om jag inte ens hade krafterna att hålla mig själv ovanför ytan, hur skulle jag då klara av att ge delar av mig själv till någon som inte gav någonting tillbaka?

Vi gled isär hon och jag. Och under den tiden så hittade jag tillbaka till mig själv. Jag fann krafterna jag behövde för att bygga upp mig själv igen. Till den glada, positiva människa jag egentligen är. Den människa jag vill vara.

Och till slut så fann även vi vägen tillbaka till varandra. Samtidigt som vi spenderat månader ifrån varandra och blivit andra människor, så var det som att komma hem igen. Hon är min bästa vän. Och snart kommer jag stå bredvid hennes sida när hon gifter sig med sin stora kärlek.

Likes

Comments

I lördags följde jag med min bästa vän när hon skulle prova bröllopsklänningar. Alltså jag var i himmelriket. Hur vackra kan klänningar ens vara?? Och hur vacker kan ens bästa vän vara?? Längtar så tills dagen väl är här. Men tiden går fort och snart är vi där.

Efter vi var färdiga för dagen gick vi och åt lunch och drack bubbel. För det kände vi att man ju måste göra efter en sådan dag. Så fin dag.

Likes

Comments

I lördags hade jag kräftis med mina finaste tjejer. Och åh så himla mysigt det är att hänga med dessa. Tröttnar aldrig. Vi sjöng snapsvisor, dom åt kräftor, vi spelade spel. Så fin kväll.

Idag är det tisdag och jag ska jobba ikväll. Är såå trött idag så det tar emot att ens kliva upp ur sängen men ska göra det strax. Det brukar gå snabbt när jag väl är där. Men imorgon får jag vara ledig. Halleluja!!

Likes

Comments