Header

Vilken mysig helg jag har haft! Har spenderat varenda liten sekund med familj och släkt. Kalasat för min farbror, spelkväll och vin med familjen på lördagkvällen, och bara gosat runt hemma hos mamma hela dagen idag. Perfekt om man frågar mig. Nu har jag precis krupit ner i sängen hemma med en bra bok, så ska läsa en stund innan jag tänker att jag ska sova.

Från och med imorgon har jag bestämt mig för att i fyra veckor framåt alltid ställa klockan på 8, oavsett om jag börjar jobba sent på eftermiddagen eller är ledig. Just för att jag känner att jag nog skulle må bra med lite fasta rutiner och tider i livet. Annars sover jag tills jag vaknar av mig själv vanligtvis, och då börjar inte dagen förrän runt lunch, vilket inte känns hållbart längre. Så om fyra veckor ska jag utvärdera hur jag mår och känner mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkt så mycket man kan uppskatta lediga dagar mitt i veckan. Ingen annan är ledig, så jag behöver inte känna att jag måste träffa någon, så hela dagen kan jag ägna åt mig själv. Min dag har hittills bestått av frukost i sängen och att läsa denna bok som jag fick i julklapp. Precis vad jag behöver!

Likes

Comments

Vilken mysig första advent jag har haft. Mina tjejer från jobbet kom över på adventsmys, vi dekorerade pepparkakor, åt saffransbullar, drack julmust i mängder och tittade på julfilmer. Så himla bra dag. Jag älskar att hänga med dom. Så fina. Efter att de hade åkt hem så åkte jag hem till mormor och morfar tillsammans med mamma på spontanbesök! Väl där så trillade även moster med kusiner också in. Så en kväll med släkten blev det. Även det så himla mysigt! Nu börjar julkänslan infinna sig.

Likes

Comments

Detta mysset kan vara det bästa jag köpte i London. Jag lever i det. Så mjukt och gosigt.
Idag är jag ledig, så jag strosar bara runt här hemma och skjuter upp alla måsten. Jag måste packa upp väskorna (är det bara jag som inte orkar packa upp på typ en vecka eller två när jag kommit hem??) städa, tvätta, laga mat. Istället ligger jag i sängen och tittar på serier. Har verkligen ingen lust till att göra någonting alls. Blir alltid så omotiverad på mina lediga dagar inför jobbhelg. Men jag ska försöka ta tag i åtminstone ett av mina måsten idag!

Likes

Comments

I söndags kom vi hem ifrån London och oj vilken fantastisk resa det har varit. Men samtidigt så visste jag ju att staden aldrig gör mig besviken. Har varit så skönt att få komma iväg tillsammans med bästis. Bara hon och jag. Extra mysigt att hela staden var fylld med juldekorationer, varenda hörn lös så vackert! Ja detta kommer jag kunna leva länge på.

Likes

Comments

Imorgon förmiddag åker jag till min favoritstad tillsammans med en favorit människa, min bästa vän Moa! Är så otroligt taggad på att få uppleva denna stad med henne! Har packat hela kvällen men är äntligen klar, och nu ligger jag nedbäddad i sängen. Så himla skönt!

Likes

Comments

När går du upp?
Mitt arbete är ofta förlagt på eftermiddagar så jag kliver upp omkring nio, halv tio normalt (med vissa undantag såklart). Vilket jag är väldigt nöjd med. Är en kvällsmänniska ända in i själen.

Kliver du upp direkt när klockan ringer eller snoozar du?
Jag älskar att snooza. Ställer jag klockan så ställer jag den så jag kan snooza i minst en halvtimme! Jag kan verkligen inte kliva upp direkt när klockan ringer. Omöjligt!

Vad är det första du gör när du vaknar?
Kollar telefonen tyvärr. Scrollar igenom diverse flöden, läser lokala nyheter. Men älskar att ligga kvar i sängen en bra stund efter jag vaknat om tiden tillåter.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Inte många minuter alls. Jag sminkar mig sittandes i sängen haha!! Inte borstar jag tänderna inne i badrummet heller, gör alltid massa andra saker samtidigt. Men jag gör mig i ordning på ungefär 30 minuter.

Är frukost viktigt?
Nej! Jag avskyr att äta frukost. Dels är jag inte speciellt hungrig på morgonen, det krävs någon timme innan jag kan äta. Och dels tycker jag inte om själva frukostmaten. Då väntar jag hellre ett par timmar och äter lunch. Eller varm mat till frukost. Bacon och ägg till exempel.

Är du morgontrött?
Jag har aldrig haft problem med att kliva upp när jag måste, men jag föredrar att få sova till omkring nio. Men jag är absolut ingen sämre människa när jag vaknar tidigt. Jag går till och med upp och börjar jobba 06 på morgonen på mina jobbhelger. Så allt går. Men då är jag bra trött!!

Hur ser en perfekt morgon ut?
Får sova tills jag vaknar av mig själv, utan ett alarm som ringer. Sen vill jag ligga kvar i sängen en bra stund efter jag vaknat och bara gosa och uppdatera mig om omvärlden. Kanske tittar på ett avsnitt av någon serie. Sedan är det plötsligt dags för lunch!

Vad är det bästa med morgonen?
Att få vakna upp med ny energi och få ligga och dra sig i sängen när man inte har bråttom.

Hur går du helst klädd på morgonen?
Iklädd en mysig pyjamas och mysiga sockor. Älskar myskläder!!

Likes

Comments

Så mycket som jag saknar att ha katten boendes hos mig. Får åka hem till mamma flera gånger i veckan för att gosa med honom. Min favorit.

Likes

Comments

Pinterest är min favoritsyssla när jag inte har något att göra. Kan sitta och pinna hur länge som helst. Dessa bilder ovan är det lite av det senaste jag pinnat. Drömmar om hur jag önskar mitt hem såg ut. Nu bor jag bara i en etta och det är hyreslägenhet, så jag har inte möjligheten att göra så mycket med den. Men drömma kan man alltid göra.

Likes

Comments

Igår gick jag hem från jobbet med feber, så idag spenderar jag hela dagen i sängen och kurerar. Mitt immunförsvar är verkligen uruselt. Försöker få i mig så mycket vitaminer jag vara kan, men aptiten är icke-existerande, så det tar emot. Hoppas på att vara frisk tills på torsdag när nästa jobbdag infaller sig.

Nu ska jag fortsätta titta på serier, och kanske sova en stund. Sova är den bästa medicinen!

Likes

Comments