Header

För idag är det LILL LÖRDAG!!!! Halva veckan avklarad (Åtminstone om några timmar) Och snart är det helg igen, hur härligt?? Kom även på att det är mars nu vilket innebär att om ca 1,5 månader är det varmt ute. Eller åtminstone värmare än 5grader:)

Idag har jag ett matteprov och även ett informationsmöte om pisa undersökningen. Jag har nämligen blivit uttagen till undersökningen och kommer därför sitta och skriva prov nästa vecka:( Men det är nästa vecka! Nu ska jag strax gå till informationsmötet så vi hörs i eftermiddag!

Xoxo

Likes

Comments

Tror nåt inte en kotte i Sverige har missat att det är fettisdagen idag. Har säkert sätt på alla tänkbara sociala medier bilder på den svenska kända (Mastiga) bakelsen de senaste timmarna.

Jag måste bara skriva av mig utav en sak idag innan jag säger godnatt för mig! Som sagt tidigare idag så skulle jag gå på en handledarkurs som är obligatorisk för få lov att övningsköra. Jag har hört att den verkligen inte är värd sina tre timmar och jag kan helt instämma på detta. Det var det tre långsammaste, tråkigaste och ogörligaste timmarna i mitt liv!!! Även om det var sjukt tråkigt så är det något alla människor kommer göra (gjort) så är jag glad att det nu är över, sjukt skönt! Så någon dag i veckan ska jag och pappa/mamma ut och köra. Så se upp från vägarna när jag kommer;)

Så nu när jag har delat med mig om hur tråkig denna kursen var så säger jag godnatt nu:)

Xoxo

Likes

Comments

Tre utav fem lektioner för dagen avklarad. Nu väntar engelska och hemkunskap innan jag ska hem, fylla på lite energi innan jag, mamma och pappa ska gå på en handledarkurs. Har hört att dessa 4 timmarna på kursen är helt onödiga men tyvärr är det ett måste för få lov att börja övningsköra. Jag kan säga att jag längtar att ta körkortet så det kommer bli väldigt roligt att börja övningsköra. Förhoppningvis kan jag få med mig pappa till helgen och testa att köra.

Idag är det även fettisdagen vilket innebär SEMLOR!!!!!! Hahah det bästa med våren är att äta någon semla då, och då. Tyvärr är jag inte så jätte mycket för "för mycket grädde och mandelmassa". Men det är bara att plocka bort lite och mumsa i sig resten:)

Xoxo

Likes

Comments

Nu har min nervositet lagt sig efter en sak som jag har gjort idag som gick mindre bra. Ibland går det inte alltid som man har tänkt sig och idag var en utav de dagarna.

Direkt efter skolan kom mamma och hämtade upp mig, vi åkte till Hemköp och köpte nötfärs, juice och jordgubbar och åkte hem och fixade hemmagjorda handburgare. vilket var sjukt gott! Han knappt äta upp innan vi var tvungna att åka till ishallen för Alexandra hade träning. Efter hennes pass hade jag träning och just nu gör vi inte så mycket. Så ska ta en dusch och försöka lägga mig så tidigt som möjligt idag!

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!

Måndag idag vilket innebär ny vecka och nya tag som varje måndag. Idag väntar skola fram till 13:30/14:30. Är inte riktigt säker men det är antingen eller. När jag väl har slutat ska jag försöka ta mig hem på något sätt. Förhoppningvis är pappa hemma och kan köra mig men annars får jag ta bussen eftersom moppen är på service fortfarande! När jag väll har kommit hem blir det att nöta in matten innan träningen ikväll!

Förutom dagen så är jag lite nervös inför en sak ikväll men det ska nog gå bra!

Xoxo

Likes

Comments

Min kväll har inte bara bestått utav tråkigt plugg av matten som tur är! Men jag har läst på lite på 4 utav 5 kapitel men när jag kom till det sista kapitlet och verkan jag, pappa eller Jennifer förstod så gav jag upp. Vilket innebär att jag får läsa på mer imorgon...

Under tiden har jag pluggat har jag experimenterat i köket med att göra maränger som gick åt skogen. Men gjorde även creme brule som vi nu ska äta!

Xoxo

Likes

Comments

Efter ha legat i sängen med en snarkande katt bredvid mig och tittat på modern family hela förmiddagen ska jag nu slänga på mig ett par byxor och en hoddie för ta en promenad med de andra. Tror vi ska gå till mormor och köpa med oss något gott på vägen dit!

Så med andra ord har det varit en väldigt skönt att ta det lugnt denna dagen men kvällen kommer inte bli lika lugn....

Xoxo

Likes

Comments

Efter en dag med lite möbel-shopping så har vi kommit hem och ätit tacos. Jag och Caroline ville verkligen äta det idag och vi fick vår vilja igenom;)

Vi har tittat i alla möjliga butiker som Ikea, Mio och Slettvoll och jag hittade massa fina saker! När vi var på Mio så passade vi även på att prata med dem på Marbodal för se deras ritningar på vårt kök. Vi är nämligen väldigt sugna på att göra om här hemma och vi har tröttnat så på köket så vi tänker eventuellt göra om hela nedervåningen. Jag blev väldigt positivt överraskad över ritningarna då det var exakt så jag hade tänkt mig! Så om ni vill ha en sneak peak på ritningarna så får ni kommentera/gilla så fixar jag det<3
Under kvällen var vi även hemma hos Jennifer och monterade ihop lite möbler som hon har köpt så när det är klart ska jag ta lite kort då det blev väldigt fint!

Xoxo

Likes

Comments

Nr:1 HÄR, Nr:2 HÄR, Nr:3 HÄR.

Hej på er! Ovan ser ni några favoriter som jag är extremt sugen på att beställa hem! Får se om jag lyckas övertala pappa eller mamma om att få lov att beställa men alltså, hur snygga???

Bortsett ifrån att jag drömmer atm om klädesplaggen så ska vi nu åka iväg och titta på möbler. Vi beställde lite häromdagen men idag ville Jennifer åka in och titta så tänkte haka på och följa med. Det brukar ju oftast sluta med någon god lunch efteråt så det är värt att åka med;)

Nu måste jag packa i ordning min väska så vi hörs!


Xoxo

Likes

Comments

30 minuter senare och jag har nu hamnat på sängen. Eftersom Caroline är i Göteborg nu (hon kom idag) så kommer jag tyvärr inte få lov att sova själv och bli extra trött imorgon. Men det är alltid lika mysigt:)

Idag har det varit en väldigt blandad dag med både tårar för en personlig sak men även om det var väldigt tråkigt i stunden så är det bättre nu vilket är skönt! Men kvällen avslutades väldigt bra med familjen som sagt! Nu ska jag sova, eller åtminstone försöka så godnatt på er!

Xoxo

Likes

Comments