​Här kommer en "This or that tag"!

​Jordgubbar/Hallon

Sjunga/Dansa

Frukost/Lunch

Födelsedag/Julafton

Ögonskugga/Maskara

Skola/Lov

Matte/Engelska

Banddräkt/Bikini

Ute kväll/Inne kväll

Havet/Pool

Tårta/Glass

Marabou/Magnum

Sova/vaken

Kött/Fisk

Brunett/Blondin

Osminkad/Sminkad

Singel/Förhållande

Mörk choklad/Ljus choklad

Silver/Guld

Långa naglar/Korta naglar

Fanta/Cola

Godis/Chips

Gult/rosa

Hallonsoda/Sockerdricka

Hotell/Tälta

Mobilskal/Mobilfördral

Höst/Sommar

Data/TV

Facebook/Instagram

Natt/Dag

xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

From today's shopping whit my sister:)

Hej!
Nu väntar jag på att dansen ska börja, börjar klockan 18.30 så är en liten stund kvar!

Men efter skolan åkte jag med mamma ner till stan då hon skulle köra ner Alexandra till hennes is pass. Jag blev upphämtad utav min syster Jennifer utanför ishallen och åkte efter det till kungsmässan. Gick runt där i någon timme inan vi satte oss på sushi baren och åt liten tidig middag.

Xoxo

Likes

Comments

Nu är halva skolveckan avklarad! Och Gud va skönt att det är lov om mindre än 2veckor! Det är vi väll förtjänta!!

Men inan lovet är det kvar lite saker i skolan.. har dels matte prov imorgon men även no förhör då jag missade det i fredags! Och nästa vecka har jag lie olika arbeten som måste vara klara men även ett svenska prov!
Men det tar vi nästa vecka då jag nu ska fortsätta att plugga no och läsa igenom matten en sista gång inan jag ska lägga mig! Måste även fixa naglarna så blir en snabb manikyr imellan läxläsningen;)

Xoxo

Likes

Comments

Något jag verkligen gillar är detaljer till vardags! Lite små smycken och en väska kan göra så mycket! Och det piffar inte bara upp en outfit det gör den mer lyxig och Classic tillsammans! Så något jag verkligen rekommenderar är smycken!

Några smycken som jag har varje dag är ett guldhalsband, silver armband, örhängen och klocka. Detta är smycken som jag använder varje dag. Till detta brukar jag även ta min ring och ett Pandora armband som piffar till det lilla extra i lyxen till vardags!

Likes

Comments

It's time for dinner:)

Ååå vad jag är hungrig! Och nu är det dax för thai mat:) det var så längesedan så det kommer verkligen bli väldigt gott!

Är hemma hos min äldre syster Jennifer då vi följde med henne hem efter vi var klara hos Ingela. Slutade med att jag beställde en klänning och hoppas att den kommer snart!

Xoxo

Likes

Comments

Hej!

Just nu är jag, mamma & Alexandra påväg till pappa som vi ska hämta upp för sedan åka in till Göteborg till Ingela på k-skate då en klänning vi har beställt kom idag! Är tävling till helgen så perfekt att den kom nu!

Efter vi har varit där antar jag att vi åker hem och jag antar att jag kommer plugga matte när jag kommer hem. Men får se!

Xoxo

Likes

Comments

Finns det något värre att komma hem och man har fixat lite saker som man ska fotografera och så är kameran borta!?!?! Jag använde den förut idag när jag var hemma under hålltimmen och jag vet att jag la den på min byrå inan jag åkte tillbaka till skolan. Och nu när man kommer hem efter 3h träning så finns den inte där...!

Ringde min äldre syster och självklart hade hon tagit den.. så tillsvidare blir det upprepande bilder tyvärr eller dåliga mobilbilder men jag hopps att det får bra ändå:) ska försöka byta den mot en annan kamera så jag får tillbaka den så fort som möjligt!

Men nu säger jag godnatt ifrån mig!

Xoxo

Likes

Comments

Hej!

Har precis kommit hem, gjort lite te och skurit upp en kiwi som jag ska äta under tiden jag ska skriva klart en so uppsats..! Uppsatsen ska in idag men eftersom jag inte han tillbaka till skolan i fredags har mina anteckningar legat i skåpet under helgen så har inte kunnat skriva klart!! Men jag fick extra tid på mig utav min lärare så har egentligen till nästa lektion på mig men har ganska mycket denna veckan så vill få klart den!

Men nu har jag håltimme så ska bara skriva och äta lunch senare inan jag drar tillbaka till skolan! Idag ska vi ha bip test så håller tummarna att det går bra!

Xoxo

Likes

Comments

Just nu går dessa låtar på repet i mina lurar dagligen!
Vad gillar du för låtar?

Xoxo

Likes

Comments

​Godmorgon på er! Har nu precis satt mig tillrätta i sängen för att börja plugga lite. Har en del att göra idag så tänkte dela upp dagen lite gran vad jag ska ha tunit göra fram till ett klockslag och så vidare. vid 14 tiden ska jag in till ishallen för att vara tränare mellan 14:30-16:05 och efter har jag 2h dötid innan jag ska själv träna vid 18 tiden! 

Så detta är dagens planer, plugga och sitta i ishallen så hoppas att jag nu hinner med allt!

xoxo

Likes

Comments