View tracker

Hej på er!

Nu sitter vi och fikar, äter värdens godaste pepparkakor ifrån Göteborg, dricker julmust och glögg och olika ostar och clementiner till, väldigt mysigt!

Idag åkte vi upp till Falköping vid ca 9 tiden och åkte direkt till mösseberg för att träffa de anställda och äta julbord. Dagens tema var lax och det var verkligen jätte gott! Efter mycket prat åkte vi till falebygdens ost och köpte raclett ost och hittade lite inredning i deras present shop. Åkte sedan till alla husen och tittade runt, satte upp julgransbelysningen i flaggstängerna. Åkte och köpte lite saker som fattades och började sedan julpynt i skylltfönstrerna. Under tiden fixade mamma lite fika som vi precis har ätit upp. Antar att vi snart ska bege oss hemåt men ska först dyka undan!

Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu har vi precis inhandlat de första julklapparna (åtminstone vad jag vet;)) och jag blev riktigt nöjd med mina ider så ska bli roligt på julafton att se reaktionerna. Vi var på kungsmässan då vi skulle till vår bank som ligger i närheten då jag ville installera swish då det känns som alla går runt och swishar utan jag;)) men nu har jag det så förhoppningsvis kommer detta att underlätta i framtiden och hänga på i trenden.

Vi tog en fika på Espresso house och nu väntar jag på att åka till ishallen för 2h träning mellan 19.45-21.45 så kommer nog vara helt borta sista timmen med tanke på hur kvälls trött jag är!

Xoxo

Likes

Comments

View tracker

Kan knappt tro att det är 23 dagar kvar till julafton. Känns så overkligt på något vis då det inte alls var längesedan man satt framför granen med familjen och öppnade julklappar tillsammans sist. Men snart är det dax igen, men helt ärligt har jag ingen direkt julkänsla, men tror det blir ändring på det snart förhoppningsvis.

Imorgon ska vi till Falköping då vi har studie dag, planerna är att julpynta i skyltfönster, advents fika med de anställda och även julbord på något ställe där uppe. vi har en liten tradition att vi barnen följer med och julpyntar där uppe varje åt så det ska bli roligt i år igen!

Xoxo

Likes

Comments

Nu är jag lycklig då jag precis har fått reda på att jag inte behöver gå till skolan imorgon!! Och på fredag är det studie dag så nu har jag en långhelg framför mig!

Egentligen skulle hela skolan in på euroskill mässan imorgon och efteråt skulle alla elever gå runt ensamma i Göteborg för att göra olika uppgifter och utav olika anledningar vill inte mina föräldrar det så vi har fått ledigt. Var även väldigt många som jag vet skulle skolka imorgon så hade gått ensam typ om jag följde med. Och självklart vill jag inte göra det!

Xoxo

Likes

Comments

Finns det något värre än att sitta på en buss där det är helt kvavt, varmt och massor utav människor som pratar och försöker överösta varandra!?!? Detta är nog bland de värsta sakerna jag vet och just i denna stund är det så. Är påväg hem med skolbussen men snart är jag vis min hållplats så jag kan gå av.

När jag kommer hem blir det plugg och te och sedan får jag se vad som händer!

Xoxo

Likes

Comments

Nu blev det inte som planerat igen.. vet inte hur många gånger som jag har sagt till mig själv "imorgon/idag ska jag gå och lägga mig tidigt" och så går dagen och helt plötsligt är klockan nästan 23! Tanken var att jag skulle gå och lägga mig vid åtta för att kunna sova ut men tiden går så fort på kvällen så jag hinner inte med!! Haha lite smått irriterande varje gång men imorgon ska jag lägga mig i tid!

Sov gott nu så hörs vi imorgon:)

Xoxo

Likes

Comments

En vanlig och tråkig dag i skolan och jag längtar hem, just nu vill jag inget annat än att gosa ner mig i en massvis utav filtar med en bra film på datorn och en stor kopp te i handen. och bara koppla bort alla skol- tankar om gymnasium. Vet inte exakt när men väldigt snart är det dax att söka in och jag är jätte kluven vad jag ska välja, det står mellan två helt olika linjer som är ekonomi och resturang. Jag tänker att om jag har gått i skolan i typ 10 år kan jag lika gärna fortsätta och kämpa i tre år till och ekonomiprogrammet är en väldigt bred linje som är högskoleförberedande som är bra inför framtiden men. De flesta i min omgivning säger till mig att jag ska ha roligt och jag gillar att laga mat men, jag vill inte hålla på inom kockbranschen i framtiden. Får se vart detta leder..

xoxo

Likes

Comments

Gokväll på er!
Hoppas att ni har haft en bra dag, själv har jag haft en väldigt blandad dag. Började med skola och på idrotten hade vi styrketest, gick väldigt bra då jag låg högt över medel för tjejer så det var roligt! Sedan var det snabbt hem, äta lite och då han jag även gå ner till havet och fotade lite på solnedgången. När jag kom in igen och skulle ladda över dagens bilder var datorn full utav bilder så det gick inte att få över något. Måste börja lägga bilderna på hårddisken nu!!!
Åkte lite smått irriterad och nervös till ishallen då jag skulle ha 1h träning inan det var test. Träningen gick blandat då jag var väldigt nervös inför testet som var direkt efter. Var bland de första på testet, åkte jätte bra tyckte jag men enligt domarna var jag lite, lite för rak på mina inneskärs bågar så jag fick testa och göra om dem. Men nervös som jag var så gick bågarna åt skogen och jag blev inte godkänd på dem. Bland de absolut enklaste men jag tar det nästa gång!

Så nu sitter jag kall som en isbit på läktarn och väntar på Alexandra som precis gick på isen.

Xoxo

Likes

Comments

Igår var det en fantastisk fin soluppgång när jag vaknade så gick ut på balkongen och tog några kort medan solan var påväg upp. Finns det något bättre än att vakna upp till at solen lyser in mellan gardinerna?

Men idag vaknade jag utav att klockan ringde på 6:30 och det var kolsvart ute.. Inte det roligaste sättet att vakna upp på men det är hur en vanlig morgon ser ut för mig under en skolvecka. Hoppas att ni har en trevlig måndag:)

xoxo

Likes

Comments

Känns så härligt hemma nu med alla juldekorationer, Vi använder oss inte utav så mycket men vi byter ut det vanliga mot mer glitter och ljus så det ger en väldigt härlig känsla. Så ovan ser ni lite hur det blev från i förmiddags. Men något jag forfarande inte riktigt har smält är att det är jul om 3 veckor...!! Känns så overkligt, vet inte varför man har ännu inte fått någon riktig julkänsla än, men det kommer förhoppningsvis nu i dagarna så man hinner njuta lite av julen innan det är över.

xoxo

Likes

Comments