Några bilder av hur jag inrett med allt jag fick med mig från Ikea. Man blir verkligen så mycket mer inspirerad, rent allmänt av att ha det fint omkring sig. Tänkt att det inte är någon idé alls att satsa på mitt rum för vill egentligen bara flytta men köpte trots det en del saker ändå, men som jag då senare kommer kunna ta med till en lägenhet.

Rummet fick sig ett litet lyft! Är underbart att inte bara se samma gamla saker över allt utan att ha lite nya dekorationer och en ny mysig matta. Välbehövligt för mitt välmående om inte annat haha.

Köpte även denna svarta, runda lampa som jag har i fönstret och ljuset från den är verkligen supermysigt!

Gillar

Kommentarer

Här ser ni lite bilder från fredagen i Stockholm! Var ju några veckor sen vi var där men har helt glömt att blogga om det, så här kommer det.

Vi kom dit tidigt på morgonen då vi bokade resan rätt sent och fanns inte många flyg att välja bland. Men vi satte oss på Starbucks och åt frukost i någon timma innan butikerna öppna. Sen gick vi runt i butiker tills vi letade upp Sthlm Breakfast club och åt en brunch där. Så god avokado sandwich och kul att ha testat det stället då man hört så mycket om det!

Efter det gick vi till hotellet där vi fick checka in på vårt rum. Bodde på Urban Deli with hotel, väldigt bra hotell! Sen samlade vi energi för att gå till Vapiano för middag. Åt en svamprisotto vilket är bland det godaste jag vet! Efteråt köpte vi godis och däckade, hade gått upp 03:30 haha för att hinna med flyget på morgonen... Så trött var man.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

POLOTRÖJA

STICKAT

BYXOR

JACKOR

SKOR

Här har jag samlat plaggen jag tycker man behöver i garderoben för att ha en perfekt bas till i höst! Tänker inte på pricken t.ex. just den jackan, mer som; en päls, en filtkappa och en skinnjacka! 

Polotröjor är bland det finaste jag vet och går i det ca 90% av tiden så länge det inte är sommar. Just nu är jag ute efter en vit/naturvit (har en som börjar bli väldigt överanvänd, måste alltså hitta en ny) och en beige eller brun. Har verkligen börjat gilla brunt! Börjar se den färgen lite överallt och den blir bara finare och finare på kläder. Även stickade tröjor är ju hur fint som helst! Är dock väldigt varm av mig så går därför nästan aldrig i det, men ser mysigt ut och hade velat hitta några tunnare varianter att ha under en kappa i höst. En ljusgrå och beige tror jag!

Gillar

Kommentarer