Good Morning Thursday

Godmorgon på er! Här ovan ser ni min lunch jag åt sista dagen i Hawaii. En Acaibowl från Lanikai Juice som vi hittade inne på ett hotellområde väldigt nära stranden, vilket var perfekt! Synd bara att vi hittade det i slutet av resan haha.

Min lediga helg som egentligen skulle börja idag skjuts fram en dag då jag råkade tacka ja till extra jobb idag. Känner verkligen inte för det, men som tur är får jag ju pengar för det haha. Så ska jobba 11-20 idag, men bloggen kommer hållas uppdaterad trots det. So I'll see ya later today!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Waimano Falls Hikingtrail

En dag i Hawaii satte jag och Victoria oss på bussen till Pearl City där Waimano Falls Hiking Trail fanns. Åkte dit rätt tidigt för att det inte skulle vara allt för varmt ute och för att vi hade skola 14:30 senare den dagen. Var en riktigt riktigt lerig hike, väldigt brant också! Men vi klarade det och tog oss till vattenfallet där det även fanns swingropes (vad det nu heter på svenska haha??). Tog lite fina bilder där innan vi begav oss tillbaka. Var nerförs hela vägen dit så vägen tillbaka var verkligen rump- och benträning, hade till och med träningsvärk dagen efter haha! Fick skjuts tillbaka till Waikiki av ett par som vi träffade längs hike:n. Så vi slapp åka buss i 2h tillbaka och fick istället skjuts som tog 20 min, så gulligt av dom!

Likes

Comments

Lip Injection - Ultimate Lip Plumper

Hade denna lip plumper på min inköpslista när jag åkte till Hawaii. Hade inte testat den innan men det blev verkligen en favorit. Den luktar så gott och den ger så fin glans på läpparna. Att den även plumpar läpparna så dom ser lite fylligare ut är bara en bonus! Gillar den verkligen.

Likes

Comments

Good Morning Wednesday

Hellooo! Min onsdag består, som varje annan dag av mitt liv, av jobb 9-16 idag. Sen är jag faktiskt ledig hela helgen, wihoo! Igår hade jag migrän och sov pretty much hela dagen, for hem tidigare från jobbet också. När jag vaknade och det kändes bättre hade jag ju sovit ett tag och med energin på topp så har jag fått mitt rum helt städat, sängen renbäddad, registrerat mig som ambassadör för EF, fixat med lite samarbeten och hunnit redigare en heeel del bilder från Hawaii! Har med andra ord hunnit med mer grejer än jag vanligtvis gör på ca 3 veckor haha. 

Min bloggmotivation som försvann ett tag, känner jag är nu tillbaka! Känner inte att det är värt att blogga när jag inte känner för det, inläggen blir inte bra då och jag vill blogga för att jag tycker det är kul! Vilket jag inte skulle göra om jag tvingar mig själv att blogga när jag inte har någon motivation för det haha. Så har fått bli pauser några dagar fram och tillbaka.

Likes

Comments

Throwback to good times in Hawaii

När jag kollade igenom mina bilder jag tagit med kameran i Hawaii så såg jag att det är en hel del bilder jag inte visat därifrån. Måste ta och visa er dom! Här över är några fina bilder därifrån. Att jag for på denna EF-resa var på riktigt bästa beslutet jag någonsin gjort, helt ärligt. Borde bara stannat längre haha.

Om ni vill beställa en gratis katalog kan ni klicka er in HÄR och där kan ni se alla destinationer man kan åka till.

Likes

Comments

Defined & Refined Brows Kit - Benefit
High Brow Pencil
Precisely, my brow pencil
Browvo! Conditioning Primer
Brow Mapping Tool
Shape 'em up like a pro with this precision brow kit!

Hur fotovänligt är inte dessa bryn produkter från Benefit!? Har velat testa Benefit's bryn produkter men inte vetat riktigt vad jag ska köpa men så hittade jag detta kit inne på Sephora i Hawaii. Fanns tre stycken man kunde välja bland. Soft & Natural Brows, Bigger & Bolder Brows och den som jag har som heter Defined & Refined Brows. Tog den som verkade ha de bästa bryn produkterna. Har faktiskt inte hunnit testa den ännu. Men tror faktiskt allt kommer vara riktigt bra! Hade ni velat ha en recension på det senare, efter jag testat det?

Likes

Comments

tuesDAYYYY

Hellloo! Min tisdag har börjat redan 04:30 då jag vaknade för att börja jobba 06:00. Alltid kul att ha sådana jobbpass när man vänt på dygnet och somnat 02:00 de senaste dagarna. Tröttheten känns av liksom. Hatar att börja 06:00.

Men slutar ju redan 13:00 så förhoppningsvis hinner jag med en hel del grejer idag. Såsom att städa mitt rum, blogga, fota och bara få lite ordning på livet allmänt haha. Hoppas ni har en bra tisdag!

Likes

Comments

Vill resa igen, men vet inte riktigt vad jag vill göra. Resa och jobba, plugga eller semester. Beslutsångest. Kan ju liksom göra vad som helst, var som helst. Vill göra allt.

Likes

Comments

Surfing in Hawaii

En dag i Hawaii tog jag med min Go Pro när vi hyrde surfbrädor. Vädret var inte det bästa, men det var ju riktigt varmt i luften och vattnet trots det såklart. Var typ inga vågor heller, men klagade inte, att flyta runt på en surfbräda och se in över Waikiki och Diamond Head är inte direkt speciellt fel trots att varken sol eller vågor syntes till.

Saknar Hawaii som vanligt. Vill boka en ny resa. Vill utomlands igen nuuu.

Likes

Comments