Igår mådde jag väldigt dåligt så jag åkte till Victor, han får mig alltid att må bra när jag mår som värst! Smärtan som jag var försvann ett tag men kom senare tillbaka.. vad ska jag göra?

  • 10 readers

Likes

Comments

Att det endast är en termin kvar till studenten är svårt att tro. Det var inte längesedan jag började på gymnasiet, det har helt enkelt gått för fort. Men jag har haft en bra tid på skolan och jag hoppas att den sista tiden som är kvar nu blir den allra bästa!!

Likes

Comments

WHHAAAAAA, i morgon är det julafton? Vänta vaaa? Var det inte sommarlov förra månaden? Jag hinner inte med att leva haha. Allt går för fort! I dag var jag på stan för att fixa de sista julklapparna, åhh så mycket folk det var! Jag kommer att uppdatera mer i morgon på självaste julafton. God Jul på er och ha en bra fortsättning!

Likes

Comments

Då var man en tjej med ett körtkort! Världens härligaste känsla.

Likes

Comments

YEEEEEES! Jag klarade det! Jag som verkligen trodde att det skulle gå åt skogen. Men att jag ändå klarade provet med en god marginal visste jag inte, 59/65. Då är det bara väntan på uppkörningen, nerverna går i hela kroppen just nu :p

Likes

Comments

  • 253 readers

Likes

Comments

I lördags träffades jag, Hedda och Nellie på Trädgårn, vi tre har inte träffats på väldigt länge, så det var verkligen på tiden. Vi hade dessutom väldigt, väldigt trevligt. Vi pratade om allt möjligt, livet och skolan hehhe. Efter ett tag så ankom ett par gamla vänner till oss, vi tog några drinkar och begav oss vidare till Puls Nattklubb vid tolvslaget. Det var min första utgång på Puls, och åhhhh så himla roligt jag hade! Mycket dans och skratt.


Likes

Comments

SOLNEDGÅNG

Här är bilder från den 31 juli, alltså sista kvällen i Visby. Det var en sådan vacker solnedgång så jag sprang från gästhamnen med kameran till vattnet, ungefär 200 meter, inte så farligt ehhe. Men åh så vackert det var! Saknar det ganska mycket!

Likes

Comments