^ mitt rum ^

Hej allesammans!
Jag bor som sagt i Svärtinge med min familj, och av flera anledningar ska vi nu flytta här ifrån. Starta ett nytt liv inne i stan efter årsskiftet. På tisdag kommer fotografen och fotar huset så nu är det storstädning på gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 16 Readers

Likes

Comments

För några dagar sedan kom jag hem från jobbet och då stod mamma och bakade. Jag hjälpte henne lite grann med pensling och garnering, såklart fick jag provsmaka den första Bullen ;p

Likes

Comments

För tillfället har jag brunt tråkigt hår som jag haft ett väldigt bra tag. I vår sen är jag nyfiken på en fräschare look.

Likes

Comments

Jag är djupt beroende i denna serie. Det är en familjekrönika om kärlek, konflikter och framtidshopp som sträcker sig från fredsdagen 1945 och många år framåt. Jag som är ett historiefreak älskar ju såklart det. "Vår tid är nu" handlar om familjen Löwander – syskonen Gustaf, Peter och Nina samt mamma Helga som driver en av Stockholms populäraste restauranger när andra världskriget är påväg mot sitt slut. Äldste sonen Gustaf har tagit krogen genom de tuffa krigsåren och vill driva verksamheten som den alltid sett ut, medan systern Nina förälskar sig i kökspojken Calle och välkomnar den nya tidsandan. Mellansonen Peter återvänder till huvudstaden och inser snart att familjeföretaget har problem.

TRYCK! https://www.svtplay.se/var-tid-ar-nu TRYCK!

Jag säger bara.. se den förf"n! Du kommer inte ångra dig!

Likes

Comments

Igår den 22/11 fyllde min pappa 50 år och såklart skulle det firas. Vi åkte till Himmelstalundshallen och fick en lounge gratis, eller man kan säga att Vita Hästen bjöd hela kalaset eftersom pappa sponsrar föreningen. Vi blev bra mottagna och hade en underbar tid med god mat och härlig dessert.

Likes

Comments

Idag beslöt jag mig att åka till gymmet så jag var där klockan 10 när de öppnade. Har inte varit på gymmet sedan 4-5 månader tillbaka. Fick bli ben och cardio idag. Nu är jag hemma och är helt sliten och mör i benen. Ska käka lite lunch nu medan jag tittar på solsidan.

Likes

Comments

Vaknade 05.40 idag.. orkar inte att jag är så van att gå upp så tidigt att jag vaknar självmant klockan 5. Min dag idag är en ganska fullspäckad dag. Jag ska träna, göra matlådor och städa lite grann.

  • 82 Readers

Likes

Comments

Igår tog jag och mamma en sväng förbi Ingelsta efter hennes jobb, såklart var det ju ett måste att stanna på Espresso House för att ta en fika, deras ekologiska mudcake är ju bara för god!

Likes

Comments