Header

Ibland önskar jag att man räckte till mer. Känslorna jag tampas med just nu har jag aldrig någonsin behövt göra tidigare. De senaste dygnen har varit bland de jobbigaste på väldigt väldigt länge. Och att känna sig hjälplös är en otroligt frustrerande känsla. Allt som har med sociala medier att göra får vara ett tag, jag behöver hitta fokus igen, reda ut alla tankar och spendera tid med dem som står mig nära. Jag är glad att ingen av oss är ensam i det här men det är ändå så konstigt hur man kan känna sig så förbannat jäkla vilsen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag hunnit gosa lite med godingen på bilden. Charmigare kille får man leta efter. Jag och Kaisa har även pluggat matte inför högskoleprovet. Tror det gick helt okej förutom att vi blev lite irriterade över några svar som vi tydligen hade fel på men var helt övertygade om var rätt. Började fundera på om det var fel i facit med tanke på att vi nu helt plötsligt blivit sådana mattesnillen (?) eller typ inte. Undrar vem som kommit på alla dessa jäkla regler. Ibland känns det som att det bara ska vara så och man undrar varför. Nej men det bara är så, så är reglerna. Jahapp. Nu har i alla fall min hjärna arbetat tillräckligt för idag, tror helt ärligt att den är i något slags chocktillstånd för det enda jag har i huvudet nu är massa siffror. Hur som, nu när jag vart så duktig så förtjänar jag att bli bjuden på rödvin och tacos så det var ju tur för mig att jag ska bli det också. Ha en trevlig fredagskväll gott folk!

Likes

Comments

Hej torsdag! En rätt bra sådan för min del. Känner mig på bra humör och sånt är ju alltid härligt. Vill också säga att det gör mig jäkligt glad att få sådan positiv respons ang. bloggen. Det värmer. Ni är bra fina ni! Så nu är det väl bara att köra på, finns liksom ingen återvändo. So far so good. Nog för att jag känner mig bekväm med skrivandet men det här med blogg är väldigt blottande och jag är i vanliga fall en person som värnar högt om min integritet och mitt privatliv men äsch lite exposing har väl ingen dött av. Vet ni annat hojta gärna. Nu ska jag återgå till en annan oerhört intressant, rolig och peppande syssla; matematik. Högskoleprovet närmar sig och något mattesnille blev man inte riktigt (tack mamma och pappa) eller kan man skylla det på gener? Önskar att jag hade ett mattegeni till pojkvän nu. Tänk vad han hade hjälpt mig då. Livet som singel har inte många fördelar inte. Jaja, pojkvän eller inte matten måste fräschas upp så jag säger adios så länge!

Likes

Comments

Tänkte berätta lite vad tanken är med flytten och hur det kommer sig att vi valde just Milano. Folk har frågat mig: "Varför just Italien?". Then I wonder om ni aldrig har sett en italienare? Men det finns många anledningar till varför vi valde just det förutom männen då såklart. Italien måste nog helt klart vara ett av de finaste länderna i världen. Finns så många ställen jag vill besöka att jag inte vet hur i helsike jag ska hinna med det. Listan är längre än önskelistan jag trodde jag gav tomten som sjuåring. Några andra anledningar som är för viktiga för att inte nämna är maten (herregud jag längtar redan efter den), vinet (kommer dricka mer vin än vatten) och språket. Världens vackraste språk som vi för övrigt hade tänkt försöka bemästra. Från början valde vi faktiskt mellan Frankrike och Italien men Italien klingade liksom mer rätt för oss båda. Det roliga är att detta var något vi kom fram till en utekväll på krogen. Vi skakade hand på det och sagt och gjort nu är vi snart där. Idéer som dyker upp i samband med den där alkoholhaltiga drycken brukar sällan fullföljas. Jag tror man oftast till och med glömmer bort dem eller kanske förtränger dem beroende på hur dåliga dem var. Men inte denna inte. Hur som, den här andra personen jag nämner är min vän Sofia. En ganska nyfunnen sådan men det känns som att jag känt henne sen vinterkriget. Hon har liksom kommit att bli lite av min bättre hälft och en dag utan henne finns inte så vilken tur att jag får packa med henne. Vi ska hur som läsa en kurs på distans från Sverige och lära oss Italienska. Förutom de två seriösa sakerna ska vi leva livet som aldrig förr. Detta är faktiskt en dröm som går i uppfyllelse för mig. Har på riktigt drömt att någon gång få flytta till Italien sen jag var liten. Jag har nog inte riktigt förstått det men 7 januari bär det av och jag tror att Milano, Sofia och jag kommer få ett riktigt äventyr.

Likes

Comments

Okej då var jag alltså här igen. Cirka sex år senare (om jag inte är helt ute och cyklar) med en ny blogg. Om sanningen ska fram så har denna blogg legat ”under konstruktion” ett tag och den är ännu inte helt färdig. Det måste erkännas att det känns lite främmande men ändå bekant på samma gång. Men eftersom tankarna har funnits ett tag så kändes det ganska lägligt att börja blogga nu när flytten till Italien närmar sig. Denna blogg är väl tänkt att huvudsakligen fungera som en dagbok, det är väl det främsta syftet men även för att kunna uppdatera nära där hemma om vad som händer. Har lovat att försöka blogga ganska frekvent så jag ska göra mitt bästa. För övrigt blev jag totalt överraskad av mina fina föräldrar för några veckor sedan med en ny kamera som jag hade nämnt att jag ville ha. Bäst är dem! Så förhoppningsvis kommer jag kunna bidra med lite trevliga bilder på snygga italienare. Lite annat ska vi nog få med också ska ni se. Nu är det nedräkning på riktigt, kan ni förstå att det inte ens är tre månader kvar? Det kan inte jag. A dream come true! Så what the heck, let's do this.

Likes

Comments