Postad i: Beauty


I Måndags när jag var klar hos min psykolog insåg jag att jag, förutom att ha köpt *behövliga* saker, inte gett mig själv något extra speciellt i present för att jag kom in på min utbildning OCH för att jag tagit mig igenom de två första veckorna. Och iom att det ligger en liten galleria i närheten av min psykolog bestämde jag mig för att gå in på Kicks och köpa en palett jag trånat efter sedan den kom. Nämligen Infinity Deep Palette från Linda Hallberg Cosmetics. Har även velat ha den första utgåvan länge men när denna kom blev jag blown away då jag sedan ett gäng år ju dras mer till lite mer varma toner.

Jag tjuvtestade den faktiskt lite inför skolan igår men iom jag inte hade så mycket tid på morgonen att göra en mer massiv look så gjorde jag det idag istället. Och såhär blev det:


Jag körde en mer bronzig höstlook tänkte jag säga, men såhär gillar jag ju att se ut året om lol. Nu kommer jag bara nämna vart jag använt denna palett och inga andra produkter, annars blir detta så långt hehe. Och var bara två skuggor jag inte använde, som inte hade passat som highlighters på mig men med andra slags ögonsminkningar. När det gäller basen så använde jag Umbra som contour-färg, Quasar som bronzer, Polar Star samt en annan highlighter på kindben, haka, lite vid pannan, näsan, under brynbenet och inre ögonvrån. Och för ögonsminkningen tog jag Umbra, Red Shift och Mars vid globlinjen och Quasar och Mars både på ögonlocken och under ögonen. Istället för flytande eyeliner och kajal tog jag en snedställd pensel med Fornax längst in vid övre fransradarna. Men okej, på läpparna ett av mina favoritläppstift Pin-Up Pout Lipstick i färgen "Savage" från NYX. Poängen med Lindas paletter är ju att det är multipaletter som en kan använda till vad en vill. Och jag tycker denna har helt MAGISKA varma färger och är fint pigmenterade samtidigt som en kan bygga upp skuggorna liksom.

Åh, älskar denna palett och kommer nog vara favoriten i höst! Det ironiska är att samma dag som jag köpte denna, så upptäckte jag att min gamla favorit Shade + Light Eye Contour Palette från Kat von D försvunnit?! Kanske är ett tecken på att jag behövde prova lite nytt haha. Nåväl, bra jobbat Linda Hallberg men det var väl ingen överraskning!On Monday when I'd been at my psychologist I realized that, besides I've bought *necessary* things, I hadn't given myself anything extra special as a gift for getting in at school AND because I went through the first two weeks. And because there's a small mall near my psychologist, I decided to go to a store and buy a palette I've been craving since it arrived. Infinity Deep Palette from Linda Hallberg Cosmetics. Try the Google translator in the sidemenu to read about how I was thinking about this look and my thoughts on the palette.
#nouwinfluencer #bestofnouw #lindahallberg

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

Beugre
,
Är så inne på hur du gör dina bryn just nu!! love itnouw.com/beugre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229