Header

Photography

Canon EOS 6D + Sigma 24-70/2.8.


Äntligen har utomhuskonsert-säsongen börjat! Vill nästan grina av glädje varje år pga det känns som att krypa ut ur ett ide efter flera flera månader av oberäkneligt inomhus-ljus. De fotografer som vet de vet. Och min säsong började med Little Jinder, kanske bästa starten? Fotade henne på Popaganda förra året och hon är så himla bra live alltså, skapar sådan magi med publiken. Jag fotade i alla fall för Rockfoto och Liseberg (bilder ovan för Rockfoto) och måste säga att Liseberg hade ett väldigt trevligt bemötande igår. De är så fruktansvärt trevliga, tydliga och härliga! Ser fram emot att fota mer för dem denna sommar!


Klicka här för att se fler bilder!
I shot Swedish artist Little Jinder at Liseberg yesterday for Rockfoto and Liseberg (pics above for Rockfoto). It was my first outdoor concert this year which felt amazing and Little Jinder was fantastic! You can see more pics here

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Thoughts/opinions

Fredag innebär nytt avsnitt med HBTQAI-podden! Och i vårt tionde avsnitt gästas vi av ingen mindre än Linda som är kurator hos RFSL Göteborg! Vad står RFSL för? Vad gör de för HBTQAI-personer? Vilka är Sexperterna och hur kan en ta kontakt med RFSL eller engagera sig ideellt? I ett kul, avslappnat informativt och ovanligt kort avsnitt svarar Linda på detta och mycket mer! Vi lärde oss sjukt mycket och hoppas ni gör det också! Mer info om RFSL Göteborg hittar ni här eller här. Ni kan även kontakta Linda på kurator@goteborg.rfsl.se och 0317882512. Fett ju! Och för att lyssna på detta avsnitt klickar ni här!

Likes

Comments

Photography

Canon EOS 6D + Canon 70-200/2.8 + Canon 50/1.4 + Sigma 24-70/2.8.


En annan plåtning, förutom den här , som jag fått klart bilder från är en med Noel som vi hade början av Maj. Ovan är några av bilderna. Vi plåtade i närheten av Vasaplatsen och Noel hade stor och tjock fuskpälskappa typ månadens första riktigt varma dag, vilket folk på vagnen tyckte var märkligt haha. Tycker mycket om de här bilderna, de skiftar verkligen mellan b0ssiga och fina. Och jag tycker han är en väldigt bra modell! Vi har lite planer på fler plåtningar att göra i sommar, det blir fett!
Another shoot, except from this, that I finished editing lately are one with Noel from beginning of May. Above is some of the pics. I like these a lot and they really shift between bossy and beautiful. He's such a great model! We're planning more shoots for this summer and that will be so awesome!

Likes

Comments

Daily adventures

Senaste veckan har varit ganska omtumlande för mig. Beslut och insikter som gör att jag behövt gräva och gräva i gammal mörk sörja som alltför länge legat och puttra någonstans där inne. Men så jäkla skönt nu. Bl.a var jag på bedömningssamtal hos en psykolog förra veckan. Äntligen.

Och det är så märkligt nu. Samtidigt som allt ligger lite som en dimma runt omkring mig är jag så otroligt pepp och känner enorm stolthet över mig själv. Är så himla redo att ta tag i saker och kunna se klarare, trots ett slags fritt fall. Läskigt och nervöst, men gör det ändå med självsäkerhet. Och med ett gäng personer jag vet hejar på och finns där. Det känns SÅ bra och prevvat liksom. Allt det här gör ju även att jag känner mig ÄNNU gladare över allt jag tar för mig. Gör ju så himla mycket kul nuförtiden! T.ex. har jag och Noel precis spelat in nytt podcastavsnitt och det med Linda som är kurator hos RFSL som gäst. Det blev fruktansvärt bra och kul! Och i skrivande stund sitter jag på ett café i Majorna innan jag ska på ett möte. Har nämligen gått med i ett politiskt parti's kommunikationsutskott som har hand om sociala medier. Hur fett?! Sedan en himla massa andra saker överlag såklart.

Okej, det var den långa uppdateringen haha. Nu har ni fått en liten update om hur jag har det just nu. Skakigt, nervöst, lite jobbigt men samtidigt väldigt bra och pepp! Det var det. Hoppas ni mår fint!
An update about how I'm feeling atm and why it's been a lot lately. Try the Google translator in the sidemenu!

Likes

Comments

Photography

Canon EOS 6D + Canon 70-200/2.8 + Sigma 24-70/2.8.


För några månader sedan fotade jag min favoritmodell Hanna på Hagabadet här i Göteborg och ovan är några av de färdiga bilderna. Shit pommes vad svårt det var att göra de femtioelva urvalen, med detta blogginlägg inräknat. Vi hade SÅ kul på detta magiska ställe och har nog aldrig kört på med såhär många olika poser och vinklar tidigare. Stackarn hade träningsvärk och blåmärken dagen efter :))) Idéen till denna plåtning fick jag när min favoritfotograf Ren Hang tragiskt gick bort i Februari och detta är väl som en slags hyllning till honom.


Jag är väldigt stolt över detta. Är sjukt nöjd och Hanna är så fantastisk grym. Är så glad att ha hen som vän och modell whenever jag får idéer <3 Och tack snälla Hagabadet för att vi fick tillåtelse att göra denna plåtning!A few months ago I had a photoshoot with my favorite model Hanna at Hagabadet here in Gothenburg and above are some of the finished pictures. Damn how difficult it was to make all the million selections, with this blog post included. We had SO much fun at this magic place and have never ever worked this hard with different poses and angles before. That poor person felt soreness and had bruises the day after :))) I got the idea for this shoot when my favorite photographer Ren Hang tragically passed away in February and this is kind of a homage to him.


I'm so happy with the pics and Hanna is so amazing. I'm so happy to have they as a friend and model whenever I get ideas <3 And thanks to Hagabadet that we got permission to do this shoot!

Likes

Comments

Thoughts/opinions

From my Manchester trip '15 .


Fan alltså. Fina, kära Manchester, det är så fullkomligt bedrövligt. All kärlek går till alla Manchester-bor, de drabbade och deras anhöriga <3
Damn. Dear Manchester, this is totally terrible and sad. All the love goes to all in Manchester, those who are affected and their relatives <3

Likes

Comments

Outfits & look

Pics from Pinterest.


Lite såhär hade jag tänkt se ut i sommar. Skira material blandat med jeans och bomull typ. Och såklart i gråskala. Goth möter minimalistiskt, lol.This is how I want to look like this summer. Sheer materials in a mix with like jeans and cotton. And of course in grayscale. Goth meets minimalistic, lol.

Likes

Comments

Ok, inte ätit frukost exakt just nu men blev en sen en idag då jag påväg från jobbet behövde handla samt en närstående behövde prata. Då får en liksom släppa allt och vänta. Nåväl, idag blev det ciabatta med Pastejkökets veganpastej, sallad, avokado och tomat. Smoothie på banan, kakao, kokosflingor och vaniljpulver med kiwi och jordgubbar som topping. Och så blev det årets första islatte idag! Intogs klyschigt nog på balkongen med poddar i lurarna. Tänk förresten att en som vegan fortfarande kan få höra "men vaaaaad kan ni äta egentligen?!" Ska framöver enbart svara med att visa bilder från mina frukostar.


Ska vara typ 24 grader i Göteborg idag, men måste städa och tvätta :))) Ändå gött att stanna hemma när det är det himla Göteborgsvarvet idag, så ändå ingen mening att vara i stan. Hoppas ni mår bra!!

My very late breakfast today. Ciabatta with vegan pasty, salad, avocado and tomatoes. Smoothie by banana, cocoa, coconut flakes, vanilla powder with kiwi and strawberries as topping. And then this years first ice latte! Such a cliché but had the breakfast on the balcony with podcasts in my ears. Hope you're feeling good today!

Likes

Comments

Daily adventures

Igår hade jag verkligen världens bästa dag när jag var i stan i ca 8h!


Caroline fyllde år i måndags och även att hon redan fått present så ville jag fira henne lite mer! Vi möttes upp och gick till uteserveringen precis utanför Konstmuséet högst upp på Avenyn för bubbel. Dör vad fin btw ^


Att vi gick till uteserveringen var mest för att jag överraskade henne med att vi skulle på Tove Jansson-utställningen! Vi har pratat om det sedan den kom hit i Februari och nu när hon fyllt år sista veckan var det ju perfekt.


Och jäklar vilken fin och intressant utställning alltså! Hade verkligen noll koll på hur kontroversiell hon var när hon var ung. Älskade det och vill läsa på mer om Tove! Ofc fick en inte fota där inne förutom från en liten ruta i en dörröppning.


Sedan skyndade vi iväg och poddade med Noel och efter det promenerade vi till Crippas Café vid Chapmans Torg i Majorna för öl och mat. Jag tog en rödbetsburgare som var supergod men hade varit bättre (läs: mer mättande) med typ potatis bredvid istället för chips. Oh well, väl godkänt annars och kul med helvegansk restaurang där!


Efter ett tag flyttade vi in och deltog i ett svårt musikquiz och sedan behövde jag åka hem för att klippa podd!


Shit vilken dag och shit vad jag tycker om Caroline. Sjukt bra bästa vän!
I had the most amazing day yesterday. Prosecco at a terrace, Tove Jansson exhibition, podcast recording (didnt take any pics from the studio though), and beer, food and music quiz at Crippas Café. Everything bc Caroline turned 27 yrs last Monday and I wanted to celebrate it a lot :))

Likes

Comments

Thoughts/opinions

Poddfredag, woho! Idag kom ett nytt avsnitt av HBTQAI-podden vilken blev extra flummigt denna gång då vi skiftar mellan gapskratt och allvarsamhet på ca 1 sek när vi fastställer att vita kändismän kan vara vidriga trots normbrytare, hur Noel kommer tackla sin roll som sociala medier-ansvarig under West Pride när han vill kuppa med kattklipp och Madeleine tar sig friheter mest hela tiden även om hon bara nämner SKAM på rekordkorta 1 sekund.

Veckans gäst är grymma HBTQAI- och funkis-aktivisten Caroline Eriksson (@jagheterlin på Instagram) som vi tillsammans med ger HBTQAI-rörelsen och samhället i stort en rejäl käftsmäll när det kommer till tillgänglighet, funkofobi och allmän himla respekt gentemot andra människor. Det blev ett riktigt bra och kul avsnitt alltså! Podden finns där poddar finns, alternativt kan ni klicka här för att lyssna!


Glöm inte att gilla oss på Facebook förresten, där vi länkar till diverse saker vi tar upp i våra avsnitt. Denna gång var det dessa sidor som nämns under Carolines medverkan:

-Unga Rörelsehindrade

-Crip Reactions

-Fuck Funkofobi

-Programpunkt West Pride "HBTQ Crippar"

Likes

Comments