När jag kom hem till Motala så möttes jag av en massa paket. Dels ett från Boozt som ni ser lite grejer ifrån ovan. De övriga var fransgrejer och skönhetsprodukter (eftersom jag har så lite av sånt........).
Är så himla nöjd med allt, väskan från Malene Birger har jag spanat på i över ett år, den blå kavajen är från United colors of Benetton och lite av ett impulsköp, men ett bra sådant. Skorna från Tommy Hilfiger satt som en smäck.. de är köpta till ett bröllop som jag ska på i Kumla nästa månad. Det är 50/60-tals-tema på bröllopet, och jag vill gärna klä upp mig passande, samtidigt som jag köper klänning och skor som jag även kan ha nytta av flera gånger.
Skorna går i rött, vitt och blått och jag tänker att det kommer bli väldigt bra ihop med en mörkblå prickig klänning med volanger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Motala igen efter över två veckor i Mora. Det kändes roligt att komma hem måste jag säga, gå runt i min stora lägenhet och bara studera alla doftljus och guldfärgade inredningsdetaljer, och hoppa i kläder som jag glömt att jag äger - efter 2 veckor med ett väldigt begränsat utbud i en resväska på golvet!

Ikväll pratade jag och Tommy i telefon i två timmar. Vi har varit ifrån varandra i knappt två dygn men ändå har vi hur mycket som helst att prata om. Det är ett gott tecken.. Har verkligen aldrig varit med om det tidigare. Jag saknar honom och Lennart (kissen), men ska försöka få ut så mycket som möjligt nu av de återstående fyra dagarna utan chefen (Tommy) :D

Har haft en fantastisk tisdag idag med flera vänner på besök. Det känns skönt att återgå lite till det som jag är van vid. Det som har varit min vardag i ca. två år. Jag får njuta till fullo av det sociala och av att ha tusen grejer att göra om dagarna, för om tio dagar bär det av till Mora igen.

Mysigt att komma hem till detta :)

Likes

Comments

För första gången på över två år kan jag på riktigt fylla min kalender med liv och inte bara tidsbokningar, jag är evigt tacksam för denna sjukskrivning som har fått mig att vakna upp och inse att livet är så mycket mer än att jobba konstant; även om mitt arbete är min stora passion. Jag längtar så enormt mycket till allt som framtiden har att bjuda på! Något som inte framkommer bland bilderna ovan är att jag har satt ett nytt mål; minus 10kg på 50 dagar!

Likes

Comments

Imorse gjorde jag någonting löjligt drastiskt. Efter att ha legat vaken under natten och känt mig arg, ledsen, upprörd och nedstämd, vaknade jag upp och kände mig uppfriskande klar i huvudet; så jag raderade de killar som jag träffat under senaste året/åren (facebook, telefonnummer etc.). Jag vill inte känna en massa negativa känslor när jag har fått äran att träffa den bästa killen någonsin, jag vill inte att de tidigare killarnas sviniga beteenden ska trycka ner mig i framtiden och vara som ett störande förkylningsvirus i det nya som jag vill bygga med min älskade pojkvän. Även om det inte fanns några som helst känslor inblandade så tror jag inte på att ha kvar sådant som har en negativ inverkan på humör eller psyke. Man måste våga rensa upp, även bland gamla vänner, om man känner att åsynen av deras namn får en att må dåligt på något sätt.

Placerar detta inlägg under kategorin Viktnedgång, eftersom man känner sig 10 kg lättare bara man rensar upp bland all negativ skit från det förflutna ;)

Likes

Comments

Jag har efter mycket om och men tagit beslutet att återuppta bloggandet. Efter att ha jobbat och slitit konstant i två år så är jag nu sjukskriven fram till den 15:e augusti pga utmattningssyndrom, och då märkte jag att det helt plötsligt fanns tid till det. Ni är många som har bett mig att börja blogga igen efter att jag för X antal år sedan var väldigt aktiv inom "branschen". Det finns gamla bilder från bloggträffar med Blondinbella, msn-konversationer med Kenza osv. och idag när jag tänker tillbaka på den tiden så känns det mest surrealistiskt. Mycket har hänt sedan dess och mycket kommer att hända framöver; en flytt planeras under vintern, fler utbildningar ska planeras in, resor ska göras m.m. och allt detta vill jag härmed dela med er. Håll med om att Instagram inte alltid räcker till text-mässigt med allt man vill dela med sig av ;)

Likes

Comments