View tracker

Jag tror mig kan se ett mönster redan nu. Jag skriver endast på bloggen när Robert jobbar. Finns nog en enkel förklaring - Jag är ensam och uttråkad.

Helgen har strax passerat och det har varit en bra helg, som alla mina helger är. Jag har hunnit umgås med två av mina favorittjejer i hela världen. Surrat och umgåtts, ger bra med energi. 

Vi har även haft besök av Laleh på Arenan. Fullbokad restaurang. Inte nog med att restaurangen var fullbokad, alla gäster kom samtidigt också. Så nå otroligt hetsigt att en konstant var på gränsen till sammanbrott och ofrivilliga ticks. Det var lite roligt ändå, branschen har sin charm men jag blir nog inte långvarig.. 

Vi slutade för en gångs skull inte i en okristlig tid, så jag följde med grabbarna till Mulligans efteråt. Tittade på medan de drack öl. Strax efter 00.00 åkte jag in till Gävle för att hämta Robert på jobbet. Jag kan inte säga att det var någon direkt fart i grabben för jag fick vänta i ungefär en timme. Kul. Jag hade ändå inget annat bättre för mig. Eller?

Idag sov vi ut som alltid efter kvällspass. Efter frukosten kollade jag på Robert och sa -Du vet vad vi ska göra idag va?. -Ja, jag vet men jag vill inte, svarade han. Klassisk Mor och Son - relation. Som alla andra mödrar så använde jag utpressning till min fördel. "Följer du inte med får du heller ingen skjuts till jobbet!". 

Det vi skulle göra var att åka till ÖB för att handla massa tråkigheter. Sköljmedel, tvål, tandkräm, vanish, toapapper och dylikt. Fick även mycket handlat till mina två kalas i december. 


Nej, nu får det vara bra. Imorgon är vi lediga tillsammans. Yey!


Ha det fint.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Imorse ställde vi ett alarm för ovanligheternas skull. Klockan 08.00 ringde larmet men vi tog oss nog inte upp ur sängen förrän strax efter 10. Det viktiga är att man vaknar och håller sig vaken, inte att man kliver upp ur sängen. Roberts ord.

Sedan drack vi kaffe och stirrade tomt.

När vi samlat ihop oss så blev det lunch på American Pizza Place och vi tog sedan en tur i "skräpbutikerna" för att planera julattiraljer så som gran och belysning. Dagens utflykt slutade som så många gånger förr med ett besök hos Robin och Ellie. Somliga spelade tvspel och andra gosade och sprang runt runt och runt i huset.


När vi gick hem så lekte vi kull HELA vägen hem. Ah, jag kan bara tänka mig vad folk irriteras. Väsnas, springer och drar i varandra. Robert la till regler mitt i leken och det vet vi alla inte är rent spel. Jag skrattade tills benen vek sig och magen krampade. Låt folk irritera sig. Vi irriterar nog många oftare än vi förstår, om inte minst grannarna när Robert kittlar mig till jag skriker att jag ska ringa mamma med skrattårarna rinnande ner för kinderna.


Han gör mig lycklig. Det känns sällsynt. Bara en blick från honom kan få mig att skratta hysteriskt. Han vet hur han ska provocera mig när jag är som mest stressad och irriterad. Att få flamsa med honom älskar jag lika mycket som jag älskar att bara sitta knäpptyst bredvid honom i soffan och spela mobilspel. Om han är närvarande resten av mitt liv så kommer jag för evigt att vara tillfreds och mitt lyckoindex på max.

Att jag är en manisk människa har väl få missat. Nu när någon berättat mig att 80% av alla par går skilda vägar någon gång (NEJ, ingen källa finns och det är antagligen inte ens sant!), så kan jag inte sluta mala på och maniskt prata med Robert om hur sorgligt det vore om vi gjorde slut. Han orkar inte ens höra på mig. Oavsett, det kan onekligen inte finnas något sorgligare än när kärlek dör. På tal om grispalt liksom..


Vilken kärleksberättelse jag drog av här. Eller hur, Robert?

Jaja, skit i det nu. Robert är på jobbet och slutar sent. Jag börjar tidigt av bara FAN imorgon. 6.30 börjar jag i Gävle. Usch. Vill inte ens tänka på det. Ska äta upp mina pepparkakor sen är det mars pannkaka sängen.


Nej nu vet jag inget mer.

Vi hörs!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla!


Vet inte vad jag ska skriva. 

Vi får höras av, ha de gött!

Likes

Comments