Hej alla! Har nu tänkt fortsätta mitt bloggande igen. Är sjukt usel på att skriva hit varje dag så därför blev det en lång paus. Därför har jag nu bestämt att det är onödigt att jag med våld försöker klämma ut et nytt inlägg varje dag om jag faktist inte har något att skriva om. Härifrån framåt tänker jag bara skriva då jag faktist har något intressant eller bara något jag vill berätta eller visa. Det gör bloggandet mycket roligare för mig.

Sitter just nu på praktik platsen, sista dagen jippii, så börjar skolan igen på måndagen, blä. Men vi hörs senare. Kram!

Bild från sommaren när vi var till Vasa.​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag inte mått så bra, det började tidigt på morgonen och bestämde att nej fan, till skolan far jag inte. Troligen har jag nån slags spysjuka, IGEN. Syrran smittade mig på onsdag då jag var och fotade hennes gymnastik timmar. Som tur har jag ändå sluppit lätt undan, har bara spytt en gång, men mår pyton fortfarande. Hoppas bara på att jag hinner bli frisk tills imorgon, ska och kolla på humorgruppen KAJ som är på turné och kommer till Borgå. Vill verkligen inte missa det så håller tummarna upp att jag är frisk.

Ska fortsätta vila nu och så skriver jag senare igen. Kram!

Likes

Comments

Har idag varit på jobb hela dagen så därför har jag inte riktigt någon inspiration att skriva nåt just nu. Jag är ganska trött just nu och vill bara lägga mig i sängen och kolla på någon serie på netflix. Men tänkte att jag i alla fall kan visa en av photoshoot bilderna som jag tog på torsdag.

Fixade en tydligare eyeliner och fylligare ögonfransar. (Modell: Lilian W)

Vi hörs snart igen, puss & kram!​

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka. Har haft en liten paus nu i nästan 3 veckor. Skolan har tagit mycket av min energi och fritid, dessutom har jag varit på jobb en hel del också, så därför har det varit lite dött här på bloggen. Men nu ska jag fortsätta blogga. Har en massa bilder att visa och just nu sitter jag och går igenom bilder från en photoshoot som vi hade idag. Tänker nu fortsätta med det och så hörs vi imorgon! :)

Likes

Comments

Cheerleader - Felix Jaehn Remix Radio Edit​

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Önskar er alla en glad vändag/alla hjärtans dag!

Likes

Comments

Har varit tyst här på bloggen i ett par dagar. Håller på att läsa en bok så all min fritid har gått till det haha. Har dessutom inte haft något att skriva om. Måndag och tisdag var jag "ledig", måndagen spenderades på hoplop i Vanda med Kira och Nette. Tisdagen läste jag bara boken hela dagen så det har inte hänt så mycket. På söndag var jag på jobb, som vanligt. Nästa veckar är det sportlov, äntligen. Har typ inte alls haft ordentliga skoldagar och är redan trött på hela skitet. Men nu ska jag fortsätta läsa min bok, ska försöka få den läst före fredagen. Bara 200 sidor kvar, I can do this!

Likes

Comments

På onsdag fick jag min nya kamera. Är så glad att jag köpte den. Här ser ni några oediterade test bilder jag snabbt tog på torsdagen. Själv märker jag stora skillnader mellan min gamla och den nya, även om det inte syns så bra just i dessa bilder :)

Likes

Comments

Slutade tidigt idag, orkade inte bli i skolan och vänta på att lärarn skulle dyka upp så typ alla bara stack hem istället. Har bara suttit i mitt rum och lyssnat på musik hela dagen, tänkte gå ut och fota men var för lat. Imorgon har jag lång dag på jobbet så blir kanske inget inlägg då. Har massor skoluppgifter nu också som jag redan stressar över fast jag har sex veckor på mig att göra allt... Tiden går för snabbt. Har inget intressant att skriva om just nu så vi hörs! kram

Likes

Comments