Header

Nå er det under 1 uke til første forestilling av teaterstykket "Tre nøtter til Askepott" som jeg er med i. Hjelpes, tiden går fort fremover nå og vi har øvelser nesten hver dag, denne uken har vi øvelser mandag-lørdag hver eneste dag. Tirsdag neste uke er første forestilling dag og jeg er så spent, det kommer til å bli så morsomt og spennende.

Nå skal jeg straks ut døren for å handle kattemat til pusene mine også videre til teaterøvelse.
Lag dere en fin onsdag, folkens!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går gikk dagen i ett!
Helt fra 08:30-00:00 i natt. Det var slitsomt, men gøy også.
For noen dager siden, fikk jeg nemlig en melding fra The Stream på Facebook hvor de sa jeg vant en konkurranse jeg hadde deltatt på ved å kommentere et innlegg.
Haha jeg vinner jo aldri noe som helst, så dette var jo ekstra stas. Jeg vant fire billetter til Golden Circle, så tok med meg typen, en venninne og mamma. Da vi kom frem, fant vi ut at Golden circle var ståplasser, haha og det var vi ikke forberedt på, så vi spurte de som jobbet i crewet der om det var mulighet for å sitte i stedet. Så heldige som vi var, fikk vi sitteplasser. Ikke sammen alle fire, men to og to fikk sitte sammen på forskjellige steder.
Det hele varte fra 19:00-22:15 ca.
Det var jo kjempe gøy og koselig å være der og se hvordan det faktisk fungerer i virkeligheten. Når det er reklame på TV, er det også pause i salen.
De jeg heier mest på er: ThoseBricks, Emilie Hollow og Ylva! Heiaheia

Ble bilder med mobilen, da jeg ikke drasset med meg speilrefleksen. Sorry for dårlig kvalitet!

Likes

Comments

Halloen
Da har jeg akkurat kommet hjem, og lager meg en rask middag før jeg skal videre på teaterøvelse til "Tre nøtter til Askepott" på lillestrøm kultursenter.

For en forestilling det skal bli, og det er kun en og en halv uke til premieren!!! æææ, spennende!
Kom og se for en uforglemmelig forestilling.
Billetter kan bestilles HER, fort fort, 3 forestillinger er utsolgt allerede.


Likes

Comments

Er egentlig ikke så veldig interessert i politikk som kanskje mange andre er, men når det kommer til president valg, så er det litt spennende. Spesielt denne valgkampen, den var over gjennomsnittet spennende. Det var ganske jevnt en liten periode og jeg hadde faktisk trua på Clinton. Krysset alt jeg eide og har. 
​Jeg fulgte litt med på valgkampen i natt før jeg sovnet. Da jeg våknet så jeg den helt forferdelige nyheten om at TRUMP vant??? Jeg har virkelig ikke ord!
​Hvordan kan de virkelig stemme på en person til å bli en president som både er rasistisk og ikke minst er kvinne diskriminerende? Ikke vil han samarbeide med NATO heller, så Norge vil jo ligge i faresonen for krig, om vi faktisk skal tenke så langt også.
​Går fra Obama til Trump, kontraster ja.​​
​Plis forklar meg hvordan hvordan hvordan??
​Det gjenstår bare å se hvordan verden blir fremover. Jeg er jævlig spent.

Likes

Comments

I dag ble det en sen frokost/lunsj, smekket sammen noen ingredienser og lagde meg amerikanske pannekaker for å teste ut den nye sirupen jeg kjøpte i Sverige.

Den smakte helt fantastisk, skulle tro den var proppa med masse kalorier og sukker, men det er den da altså ikke! Helt kalorifri og smakte nydelig! Anbefales sterkt.Mmmm, digg!

Likes

Comments

Har lenge tenkt på å klippe meg kort, men kan vell være ærlig og si jeg ikke helt har turt det. På fredag bet jeg tennene sammen og tok en drop-in time og gjorde det. Jeg farget også etterveksten litt mørkere som skulle dra seg litt ut i håret så det ikke så så veldig ut som en ettervekst. Hun la fargen i håret og dro det ut, etter å ha vasket det ut av håret, ville ikke fargen sette seg lenger enn selve etterveksten og dette mest sannsynlig fordi håret mitt er så hardt bleket fra før. Hun la i farge en gang til for og se om det ville sette seg da, men det gjorde det ikke. Så etter 4 timer hos frisøren fikk jeg en ny time lørdag morgen klokken 09:00 for at jeg skulle rekke og ordne ferdig til bursdagen til mamma som skulle være senere samme dag. Hun la i fargen først på litt av håret mitt under for og se om det virket før vi tok hele håret. Jeg har noe som de kaller glasshår som gjør at der håret er bleket ikke vil trekke til seg fargen. De prøvde en farge med mer natur og det satt seg litt bedre.
Her har dere før og etter bilde av håret:

På det bilde til venstre av de nederste ser dere hvor langt håret var og det til høyre hvor kort det ble. Jeg angrer ikke et sekund, er så deilig med kort hår! Føles 2 kilo lettere.

Likes

Comments

I dag stakk jeg innom senteret en liten tur, og det er sjeldent jeg kommer ut døra tomhendt! Haha.

Nå som vinteren er godt på vei, handlet jeg inn litt interiør og stæsj som passer godt med.

Jeg legger ved noen bilder av innkjøpene under.


Hva syntes du? Ble det fint?

Likes

Comments

Beklager for at det ikke ble lagt ut i går, men dagen var fullbooket med planer så hadde rett og slett ikke tid.
Jeg legger de ut her nå.


Her er alt jeg kjøpte. Protein bites/potetgull, pannekake syrup uten sukker og kalorifri, riskaker, den beste fun saften med eple og pære, Nocco tropical, Mars proteinsjokolade, snus, wasa knekkebrød med ost og paprika og til sist, men ikke minst det beste godteriet PANDY <3 <3 <3

NAMPANDY
PANDY er noe av det beste jeg har smakt. Den er helt sukkerfri, gluten og laktosefri og har masse protein i seg. Det smaker helt likt som godteri og jeg anbefaler alle å smake på denne om de kommer over den. Tror ikke e selger denne i Norge enda, men vet at vi skal få den inn på jobben min.
De selger dette på Bodypower i Sverige.
NAM NAM <3 <3 <3

Likes

Comments

Min mor fyller 50-år denne uken, så til helgen blir det 50årslag. Så i dag var andre Sverige turen på 3 dager for å hamstre det som er å hamstre inn til bursdagen. Har nærmest hatt fylt opp bilen med personer for og få maks ut av kvota.
Jeg fikk handlet litt nødvendig jeg selv "trengte", så hvis det er stemning for det, kan jeg legge ut innkjøpene mine i morgen?

Haha sånn ser maten ut når man glemmer å ta bilde før maten blir spist av!

Likes

Comments

En filmsjanger jeg elsker er skrekk. Jeg elsker skrekkfilmer og det adrenalinet det gir meg! Så i går kveld var jeg og en vennegjeng på kino og så Don´t breathe. Wow, sier jeg bare. Den var etter min smak, veldig bra. Det var spenning gjennom hele filmen og det skjedde noe hele tiden. Så for de av dere som liker skrekkfilmer, se denne!

Det handler om en vennegjeng på 2 gutter og 1 jente som bryter seg inn i forskjellige hus for og få tak i gjenstander verdt mye penger for å flytte vekk. Dette gjør de via den ene gutten Alex som har en far som jobber i et security firma, så han stjeler nøkler av faren, pluss en fjernkontroll som kan skru av alarmer i husene de bryter seg inn i.
De finner ut at det er èn gammel krigsveteran som bor i et dødt borettslag hvor han er den eneste som bor i det strøket. De setter ut et kamera som skal filme bevegelsene hans utenfor huset, i det de ser gjennom filmen finner de ut at denne mannen er blind og at han har minst 300 000 dollar i huset.
En natt bryter de seg inn, med mange hindringer og prøver å forgifte han mens han sover. Noe som ikke funket på han, og de som er blinde har bedre hørsel. Dette får mange konsekvenser og mye som skjer da han får hørt at det er noen i huset. De oppdager noe uventet i kjelleren.

Du kan se trailer HER

Jeg kan ikke røpe for mye, men denne filmen er virkelig til å anbefale!!Bilder tatt fra google, beklager for dårlig kvalitet.

Likes

Comments