Beklager for at det ikke ble lagt ut i går, men dagen var fullbooket med planer så hadde rett og slett ikke tid.
Jeg legger de ut her nå.


Her er alt jeg kjøpte. Protein bites/potetgull, pannekake syrup uten sukker og kalorifri, riskaker, den beste fun saften med eple og pære, Nocco tropical, Mars proteinsjokolade, snus, wasa knekkebrød med ost og paprika og til sist, men ikke minst det beste godteriet PANDY <3 <3 <3

NAMPANDY
PANDY er noe av det beste jeg har smakt. Den er helt sukkerfri, gluten og laktosefri og har masse protein i seg. Det smaker helt likt som godteri og jeg anbefaler alle å smake på denne om de kommer over den. Tror ikke e selger denne i Norge enda, men vet at vi skal få den inn på jobben min.
De selger dette på Bodypower i Sverige.
NAM NAM <3 <3 <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 8 lesere

Likes

Comments

Min mor fyller 50-år denne uken, så til helgen blir det 50årslag. Så i dag var andre Sverige turen på 3 dager for å hamstre det som er å hamstre inn til bursdagen. Har nærmest hatt fylt opp bilen med personer for og få maks ut av kvota.
Jeg fikk handlet litt nødvendig jeg selv "trengte", så hvis det er stemning for det, kan jeg legge ut innkjøpene mine i morgen?

Haha sånn ser maten ut når man glemmer å ta bilde før maten blir spist av!

  • 45 lesere

Likes

Comments

En filmsjanger jeg elsker er skrekk. Jeg elsker skrekkfilmer og det adrenalinet det gir meg! Så i går kveld var jeg og en vennegjeng på kino og så Don´t breathe. Wow, sier jeg bare. Den var etter min smak, veldig bra. Det var spenning gjennom hele filmen og det skjedde noe hele tiden. Så for de av dere som liker skrekkfilmer, se denne!

Det handler om en vennegjeng på 2 gutter og 1 jente som bryter seg inn i forskjellige hus for og få tak i gjenstander verdt mye penger for å flytte vekk. Dette gjør de via den ene gutten Alex som har en far som jobber i et security firma, så han stjeler nøkler av faren, pluss en fjernkontroll som kan skru av alarmer i husene de bryter seg inn i.
De finner ut at det er èn gammel krigsveteran som bor i et dødt borettslag hvor han er den eneste som bor i det strøket. De setter ut et kamera som skal filme bevegelsene hans utenfor huset, i det de ser gjennom filmen finner de ut at denne mannen er blind og at han har minst 300 000 dollar i huset.
En natt bryter de seg inn, med mange hindringer og prøver å forgifte han mens han sover. Noe som ikke funket på han, og de som er blinde har bedre hørsel. Dette får mange konsekvenser og mye som skjer da han får hørt at det er noen i huset. De oppdager noe uventet i kjelleren.

Du kan se trailer HER

Jeg kan ikke røpe for mye, men denne filmen er virkelig til å anbefale!!Bilder tatt fra google, beklager for dårlig kvalitet.

  • 54 lesere

Likes

Comments

I dag har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre eller tørre.
Jeg har vurdert det i noen år, men har aldri egentlig slått seg en mulighet til å gjøre det før nå.
Så jeg ringte 10min før og spurte om de hadde en drop-in time ledig i dag og det hadde dem, før jeg rakk å tenke noe var vi på vei, jeg og kjærsten.
Vi kom inn til studio der jeg skulle ta den og viste han et bilde av hvordan jeg ville ha den, og han tegnet en som ble til og med enda bedre. Etter en kort ventetid, satt jeg i stolen og hørte lyden, av nålen som skulle lage et merke for livet. Nervene kom, han startet og jeg klemte hånda til kjærsten flat om ikke mer, haha! Det tok kanskjen ikke mer enn 10min også var det over. Jeg angrer ikke et sekund!
Her har dere bilde av resultatet:

  • 61 lesere

Likes

Comments

Ja dere klarer vell å se hva jeg har gjort i dag, legger ut bilde og forklaring av resultatet senere når plasten er tatt av

  • 64 lesere

Likes

Comments

Da begynner vinteren å nærme seg, var allerede litt snø i går. Jeg tenkte at da må vi skifte til vinterdekk i tilfelle det er heftig med snø en dag man skal ut å kjøre, så er man på den sikre siden. Tror dere jeg skifter dekk? Haha Nope, det er det min kjærste som gjør for meg, mens jeg vasker og skrubber sommerdekkene før de legges bort, så de er rene og pene til sommeren igjen. Dette har vi stått og gjort i kulden i dag, og ikke minst har vi gjort det med 2 biler.
Ellers er jeg sjåfør for mamma i dag, så hun er kjørt og en sen taco er jeg klar for nå.

Hva gjør/har du gjort denne lørdagen?

  • 86 lesere

Likes

Comments

Endelig fredag. Kattene begynner å komme seg til ro og jeg har ingen store planer i dag, mulig typen kommer en tur senere i dag, enn så lenge er planene å innta sofaen med disse fristelsene under her etter middag.

Hva er dine planer denne fredagskvelden?

  • 96 lesere

Likes

Comments

I går hentet vi endelig pusene våre, litt før enn planlagt.
Da vi var der med reiseburet, kunne vi se at moren skjønte at vi skulle ta dem med oss. Hun hadde fått en flokk på 5 stk, og 2 av de skulle vi ha med oss etter 10 uker venting og vi var de første som kom og hentet kattungene.
Da vi så at moren skjønte det, og la seg i reiseburet dems med alle kattungene rundt seg, fikk jeg så dårlig samvittighet. Hun begynte å mjaue og bare lå der. Hun gikk ut med de andre kattungene sine og vi hadde endelig fått igjen bare de to vi skulle ha med oss i buret, MEN da kom moren og ble så sint, og prøvde å få dem ut derifra og mjauet. Jeg kjente jeg ble skikkelig lei meg, jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet. Til slutt fikk vi distrahert moren med mat og sniker oss ut. Det er utrolig hjerteskjærende og ta fra en mor ungene sine, men i kattefamilien er det normalt og må bare gjøres uansett hvor vondt det gjør.
Nå går det fint fra ungene sin side, de har kommet seg sånn passe til ro i det nye hjemmet sitt. De er helt raptusser når de først er i gang med lekingen. Skal se om jeg får filmet det en dag og lagt ut.
Navnet ble Alice på den hvite og grå, og Sirkeline på den helgrå!

Er dem ikke nydelige? Jeg smelter!

  • 129 lesere

Likes

Comments

For noen uker siden var jeg og noen kollegaer i klatreparken i Sørum "Høyt og lavt".
Jeg var sinnsykt spent og hadde søkt gjennom alt av bilder og videoer fra parken dagen før for og forberede meg litt.
Herlighet for noe sinnsykt morsomt! Du får virkelig testet deg selv både fysisk og psykisk. Det besto av alt fra klatring - zipline - klatre i tau - hoppe fra 23 m osv.
Det består av flere løyper ut i fra vanskelighetsgrad, akkurat som i slalombakken.
Vi hadde ikke en hel evighet der, så vi rakk ikke alle løypene, men da vi hadde tatt den som tok lengst tid som jeg trodde var den vanskeligste, så viste det seg å bare være en "middels vanskelig" løype. Haha guuud!
Jeg må virkelig anbefale alle som ikke har vært der og ta en tur, det er virkelig morro for både store og små, og det er ingen tvil om at jeg skal tilbake dit!

Sjekk hjemmesiden HER for mer informasjon.

Hoppet fra 23 meter, det magesuget du får der er ubeskrivelig, men jeg angrer ikke et sekund!

  • 133 lesere

Likes

Comments

Jeg ELSKER den matte topcoat'n fra H&M. Den tørker så utrolig fort og blir matte med en gang.
Produktene jeg burker, ser du under her.
Først påfører jeg en base coat fra Dior, lar den tørke før jeg påfører en valgfri neglelakk jeg vil ha. Jeg venter rundt 1 min fra jeg har påført neglelakken til jeg tar på top coat fra hm. Og resultatet blir så bra!

Se bort ifra de grusomme neglene og hånda, men se hvor kult det blir med matte!

  • 160 lesere

Likes

Comments