HejHej! I Lördags fyllde jag 13. Så jag har haft en jättebra fördelsedag! Jag fick nyaste sims, The Sims 4, hörlurar från Urbanista, pengar, fejk blommor, parfym, ett par bruna kängor, och ett spel. Och så får man ju inte glömma presenterna man gick utav Nicole & Ella. Två st Milka, en choklad ask, och en blomma😍.

Dagen efter blev jag magsjuk.. Jag hade jätteont så vi var nära att åka till sjukhuset :/. Det har gått två dagar och jag har fortfarande lite ont. Så i två dagar har jag bara spelat Sims..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas alla haft en bra jul och en rolig nyårsafton! Själv hade jag en riktigt kul nyårsafton. Jag va med mina två Amigos Ella och Nicole! 👌 Nu har man lov, har inte gjort så mycket än att åkt och handlar kläder och varit med kompisar. Jag och några kompisar hade julklapps byte. Och jag fick en jättesnygg tröja från BikBok! Annars har det bara varit chill och väntande tills skolan börjar.. 2 dagar kvar!!

Likes

Comments

Nu är det bara 1 dag kvar till Julafton, sååå taggad. Nu ligger jag i sängen och dunkar musik i öronen, som belöning efter att diskat i en evighet. Det jag önskar mig är ingenting , typ bara gå på Zara Larssos, Ed sheeran, elr One Directions konsert. Åhhh min dröm som typ aldrig kommer gå i uppfyllelse <333

Likes

Comments

Igår åkte jag och mina vänner till stan för att kolla på nya filmen som släppts ut, Hunger Games, Mockingjay. Filmen började halv 6 och innan det gick vi på stan och åt lite på donken😍. Sedan började filmen. Den var jättebra!! Skulle kunna se om den igen. Filmen var två timmar. Efter de sprang vi hela vägen till bussen. Filmen slutade 20.30 och vi försökte hinna med en tidig buss kl 20.34..
Vi hann inte..😂 Då fick vi ta tåget hem kl 21.34.Likes

Comments

När allt Känns skit , ska alltid en bästa vän finnas vid din sida.. Jag har Ben & Jerry..:/ <3


Likes

Comments

Hade en underbar dag med mina 4 kompisar<3 vi gick på en grej med kyrkan som heter 19.07 där gör olika saker ända till 12 från 19,07 och sedan sov vi över i min grannes mysiga stuga! Vi var uppe till 3-4 och spelade kort och pratade. HAHAH det var jättekul. Idag äre Söndag.. Idag skulle jag kanske åka och handla lite kläder och sånt men det är inte säkert. Annars ska jag sitta hemma och göra matte och engelska.. :/Likes

Comments

Hade Aktivitets vecka på min skola. Då väljer man några aktiviteter att göra en viss dag med sina kompisar. Jag valde Pingis och Badminton Första dagen, andra dagen , bild , och sista dagen Hemkunskap.

På bilden försökte jag dreja. ( tror det stavas då ) men det tog 2 timmar tills jag gav upp :p
På hemkunskapen gjorde vi pannkakor och fläskpannkaka.. Tog dessa vackra bilder på rasten xD

På måndagen hade vi studiedag, och på fredagen kollade vi på filmen, 1000 gånger starkare som var jättebra. Ni borde verkligen se den.
Likes

Comments

Igår sov jag över med mina 2 kompisar :) det var jättekul. Vi körde chubbybunny , och jag fick bara i mig 5 äckliga, och jättestora marshemellows. Vi la allt vi spottat ut och la i en påse. Sedan tog vi resten av marshemellowsen och körde krig med dem. 😂 En av min kompis tog påsen och började slå och kasta runt den på oss :P och sedan läckte påsen ut så det kom massa på sängen..,Efter marshemellows kriget hade jag blivit bombad och fick massa i håret och i kläderna... Så Jag fick gå och tvätta mig:| Aja

Sedan kom min granne och skrämde oss sent på natten :P Vi körde en lek att man tar en stor kofta med luva över en kompis huvud och så tar en annan ens armar in i samma kofta. HAHAHAJAHAJAJA Det var skitkul!

OCH idag på morgonen efter alla spökhistorier på kvällen så SPÖKADE det i mitt kök.
Jag satt och kolla på tv och plötsligt blåser en gardin upp jättelångt. Och sedan ramlar en flugsmäll bakom gardinen skit hårt i marken
😁alla dörrar och fönster var stängda ! Jag kände själv ingen vind...:/ Hejdå!!!Likes

Comments

I förrgår hade vi vandring med hela skolan som vi har varje år. Det innebär att c- laget går någonstans och a- laget går någon annan stans. Osv. Jag är i C-laget så vi gick 1 mil till en plats där jag har skolavslutning....vädret var regnigt och sedan jättevarmt. Jag hade redan ont i hela kroppen efter att jag hade gått med min kompis på Thi boxning.

Dagen efter vandringen fick vi de chill i skolan. Vi tittade på en sorglig film med skolan i bio salongen. Den heter : En oväntad vänskap.
Det handlar om en invalid man som har ett jättebra liv och får en fattig personlig assistent som har ett rätt så dåligt liv. Jag har sett den 2 gngr. Och jag tycker de va jättebra som alla borde se och lära sig av!Likes

Comments

Hemma från skolan nu. Tänkte bara lägga upp en selfie och börja plugga lite Hem och konsument kunskap sen B) jättekul. Bjuder på bilden!


Likes

Comments