Heej!! Nu sitter jag här hemma hos pappa och det är FREDAG!! Yeey Jag kom hit och tittade klart på min serie Prison Break (aso jag har sett den innan men det är sjukt bra så jag kollar om den flera gånger) sedan började jag titta på en film jag vet inte vad dem heter med den var jätte rolig. Jag tittade på filmen och serien på Netflix jag älskar de!! Vi har ett bio rum som jag kollade på filmen etc. Sedan kom pappa och vi började kasta pil. Det var super kul men jag måste träna lite på det! Vi ses puss//Madde!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gud va pinsamt..jag har tränat men inte typ armarna bena magen och så utan jag har träningar min rumpa..😁ja jag har tränat min rumpa och nu kommer alla att säga att jag är för ung typ och att Jah inte ska göra det men vet ni vad jag vill göra det jag vill ha en fin rumpa😌jag vill oxå kunna gå runt med en bikini på stranden och inte kunna bry mig om vad andra tycker för att jag kommer att vara nöjd..!
Jag är 14 eller fyller 14 den 4 juni och jag har inte värdens snyggare kropp.. Jag är inte lång,jag har inte stora bröst eller en fin rumpa. Men jag har andra saker som jag gillar tex mitt hår,mina ögonfransar,mina ben och min mage😌jag vill ha en fin rumpa så jag tränar den och jag tycker inte att det är något fel att göra det jag hade kunnat vara 10 men kanske ändå tränat den ifall jag ville❤️så snälla skriv inget hat..du får bygga upp DIN kropp hur du vill och jag får bygga upp min kropp hur jag vill.. Jag vet att jag inte får så mycket kommentarer men ifall någon skulle läsa det här så snälla jag ber dig hoppas du förstår!❤️😌

Så idag har jag tränat min rumpa för andra gången och det är super kul tycker jag och lite avslappnade efter åt❤️puss. Det kommer komma fler inlägg om det är med rump träningen och så men jag ville bara att ni skulle förstå mig innan❤️💦

OBS!!!!! JAG KOMMER INTE TRÄNA TILL EN SÅ STOR RUMPA. Jag gillar bara formen😰❤️Likes

Comments

Heej alla! Idag har jag varit i stan en liten stund och köpte lite saker. Jag köpte ett genomskinligt skal till min mobil och en filt från Hemtex. En leopard filt som är super skön och jätte soft!!!
//Madde!Likes

Comments

Hej allihopa!! Hoppas att ni mår bra. Som ni ser på titeln så har jag fått en iPhone 6 (inte en 6+ utan en 6)
Jag kommer att börja uppdatera mera på bloggen,vfm och kanske då på instagram. Jag är ju inne och tittar på videos och bilder på både vfm och instagram men jag uppdaterar inte jätte ofta..😰men du har jag en bättre kamera åtminstone och kan göra videos med lite bättre kvalité +bilder med bra kvalité... så håll utkik på bloggen osv och jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll//Madde!

(Jag kommer att läggs ut bilder på mobilen imorgon)

Likes

Comments

Heej! Förlåt för att jag inte har lagt ut något inlägg på länge men har haft lite saker att göra.
Nu under höstlovet så har jag inte haft några träningar men nu kommer dom börja komma igång. Jag kanske ska gå på några kom igång träningar. Jag och Karro ( @karronilsson ) har kollat efter en ny par dräkt och vi har typ hittat en jag lägger in en blid på den här nere.
Jag får inte glömma att säga gott nytt år!!
Jag hoppas att ni har haft ett jätte bra år och jag vet att jag inte brukar få några kommentarer men om ni vill så får ni hjärna kommentera era nyårs löften!!
Juste jag och Karro var på nm och det gick väl sådär ( jag tävlade inte i singel )
Hoppas ni har de bra så hörs vi HAADDDE
//Madde


Likes

Comments

Heej! Imorrn har jag dans (grupp träning) och det ska bli jätte kul Emma (min kusin) kommer komma och titta. Den 23 november är det tävling och jag är redan du jätte taggad.
Puss// Madde♡


Likes

Comments

Heej! Idag så är det min första träning efter lovet och jag är sjukt taggad. Den börjar 18.45 och jag har 2 nya träningskläder det kommer några bilder hör nere. Puss// FT Madde♡

PS. Jag skriver varifrån kläderna är och priset

Likes

Comments

Heej allihopa hoppas ni har haft det bra. Jag hade tänkt göra en stor omvändning på bloggen. Det jag menar är att jag kommer att göra om min blogg. Som ni vet så dansar jag och håller på med mycket träning och så, så jag hade tänkt gör som min blogg till en fitness blogg. OBS jag vet att jag kommer att få mycket hat och att jag är för liten för att träna och så men det tar jag. Puss Hej// Madde♡Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och jag ska sova över hos karro för att vi ska på en dams uppvisning imorrn i Uppsala ♡ Jag kommer att lägga ut en video på vfm om dansen,packningen mm.

Vfm namn: madde00

Puss//M key


Likes

Comments

Heej♡ jag vet att jag inte har uppdaterat på såååååååå länge och förlåt men jag har verkligen inte haft tid. Jag har börjat i 7:an det är super kul och jag har ett no prov imorgon i kemi önska mig lycka till.♡ Jag har dans fyra gånger i vecka (tis,ons,tros,sön) och på lördag ska jag och @karronilsson till en kyrka för att dansa vi kommer att dansa både disko och hiphop så kom hjärna det är i Uppsala från 10.00-16.00. 11 oktober har jag en tävling i lindköping och 18 oktober har vi en här i Stockholm♡ Mina inlägg kommer att komma ut varje dag kl 9.00 på morgonen alltså♡Jag kommer oftare att lägga ut inlägg på bloggen nu så hoppas att ni gillar det♡ puss kram //M key♡


Likes

Comments