Header

Nu är man påväg... får se hur lång tid resan ner tar! Är ovanligt pigg för att ha vaknat kl 5! Wiiie kommer bli kul detta 😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En kopp te och ett bad får vara min avslappning ikväll! Har gjort klart så mycket idag och tyckte att detta förtjänade jag idag. Blir en lång dag imorgon med tidig morgon kl 5 är uppstigningstiden, vilket är härligt på en ledig dag.
Men nu ska jag bara njuta av kvällen och jag hoppas eran kväll är lika härliga som mig ❤️ kram

Likes

Comments

... vid vattnet och stranden. Den lediga stilen man har och lugnet man befinner sig i. Bruna kroppen som visas på den nakna hyn, håret som självtorkat i vinden med lockarna som lever sitt eget liv i den svala sommar brisen. Svalkandet i det blåa vattnet som man sakta stiger upp ifrån men vill spendera en evighet i. Maten som lockar både mun och sinne med färg och nyskörd, Jordgubbarna nyplockade och snoppade från trädgården blandad med grädde och socker i solnedgångens vy. Långa dagar man hoppas aldrig tas slut och värmen som man vill spara undan till regniga dagar. Låt dessa dagar komma och låt en njuta av det innan sommaren drar sig tillbaka....

Likes

Comments

Nu kan jag med säkerhet meddela att jag har fått jobb! Så himla skönt att få det bekräftat att man har sommarjobb och extrajobb. Skolarbetet är inlämnat nu också så nu är det långhelg som väntar. Känns skönt att alla krav o sysslor man hade idag är gjorda redan innan 12:00! Vet dock inte vad man ska göra nu fram tills imorgon bitti då det blir avfärd till Tyskland (woop första gången i Tyskland)! Får dock se vad denna dagen kan erbjuda för något många timmar kvar ju xD
Har ni haft en bra start på eran dag idag?

Likes

Comments

Alltid så avkopplande med att gå en kvällsrunda i solen. Det är något jag hade velat ha tid och ork till varje dag, att ta sig ut i naturen och bara gå och njuta! Plus att det är otroligt fint ute nu också!!!

Likes

Comments

Sitter just nu på ungdomsmottagningen i Hässleholm som stöd till L. Vi hittade ett litet fik som vi käkade lunch på före! Blev lasagne med sallad. Det var faktiskt gott fastän det va en vanlig köpe lasagne (hemmalagat hade varit goals) sen en mer till det. Nu så får man dock vänta ett litet tag här på ungdomsmottagningen, jag som har gått min sista gång här förmodligen!
Aja skön dag än sålänge får hoppas det håller i sig 😁

  • Food

Likes

Comments

Nu så sitter jag äntligen vid datorn igen! Och intar min lilla frukost, känner mig inte så värst hungrig just nu så kanske blir en liten brunch senare för att väga upp denna.

Likes

Comments

Så äntligen hemma, har postat brevet och får hoppas att det kommer fram nu. Så skönt väder att gå i ikväll! Har gått 13 km idag känns så skönt! Orkar knappt göra något idag så sitter o kollar serie!

Likes

Comments

Såhär löjligt glad kan man va när man tvättar... xD Förmodligen min sista tvättning i detta hus! Nästa vecka flyttar men ju ❤️ kanske därför jag hade överseende med att det var damråttor precis överallt. Fick dock min tvätt gjord och allt sånt på förmiddagen! Nu sitter jag hemma hos Min kille och har varit ute o solat ett litet tag. Blir snart att gå hem igen o posta brev påvägen! Ska även se om man kan få något mer skrivet på B-uppsatsen, hade varit skönt att ha den klar.

Likes

Comments

Så vad ska hända denna veckan? Mycket men ändå ganska lite i variationssystemet. Helgen är inte jätteplanerad än men det som står på schemat är att packa till flytten som sker nästa vecka.

Måndag: Plugga hela dagen, göra tabell och skriva på diskussionen. Tvätta min stora tvätthög. Posta brev!!!

Tisdag: Plugg försöka göra klart uppsatsen, Karta??,

Onsdag: Skriva på jobbkontrakt, skicka in uppsatsen kl 16!!! Slappna av efter det xD

Torsdag: Åka till Tyskland!!!! Woho bara över dagen (border shop) Men ska bli så kul. ser så fram emot det.

Fredag: Chilla och packa en del

Lördag: chill och packa...

Söndag: Packa allt som går att packa ner.


Likes

Comments