Header

Hej, Har kommit in i någon svår period nu. Allt verkar vilja gå åt det negativa hållet, jag vet om att man blir starkare av att kämpa mer och att ha motgångar där man lär sig. Men just nu känner jag att jag inte orkar... Har faktiskt gråtit så mycket idag för det blev för mycket negativt som hände.

Detta med examensarbete är inte lätt kan jag säga, de som har det lät när de skriver sitt arbete ger jag en applåd för. Jag känner mig bara så kass att jag inte orkar göra allt som borde göras...

Min kropp säger ifrån att jag borde lugna ner mig! Alla acne utbrott som rymmer hela ansiktet, får kala fläckar dr jag tappar håret. Min mage som Hatar mig. Konstant ont och illamående och huvudvärken som inte vill lugna sig.

Men försöker se på det positiva ändå samtidigt. Jag är glad att jag fick gå på denna kursen i skolan och slapp vänta ett halvår. Jag är faktiskt glad att jag har ett jobb och att jag blir inringd så pass mycket som jag blir. Är faktiskt inte sur över att jag blev tvungen att skriva om min förra inlämning utan bara ledsen att det blev så och att det kom nu. Men jag är tacksam över att jag orkade fixa till arbetet direkt när jag hade fått svar. Och jag är tacksam över att smink finns så man kan sminka över bölderna man får i ansiktet och att håret fattas i ögonbrynen går snabbt att måla i.

Hatar att man kan känna sig tom hela tiden och helt värdelös. Jag vill ju faktiskt vara den som är positiv och glad hela tiden och får andra att känna sig glada och värdefulla.

Så jag tror jag kommit på mitt nyårslöfte för 2018...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, Hoppas ni mår bra. jag har full rulle i luften igen...skolan går som den går! ska på möte med kursansvarig imorgon med hur långt vi har kommit. Jag känner att jag inte har kommit någonstans och knappt någon koll på vad som ska göras. Kan säga att det är så frustrerande att inte ha koll o fokus på saker. Var och jobbade idag, vet inte vad men fick en känsla av att där är folk på jobbet som inte gillar mig o försöker bryta ner mig! Men ja sönderstressad idag blev jag... kände mig som en zombie/robot på ultra mode. Får hoppas imorgon blir bättre men har en konstig känsla av hopplöshet i kroppen som jag vill skaka mig av.
Men jag hoppas er onsdag har varit fantastisk med Lucia och så får ni sova så gott! Puss 😘

Likes

Comments

Hejsan, Idag gick jag upp kvart i 6. Främst om de skulle ringa från jobbet och man skulle hoppa in. Men bara för man var förbered hände inte det... men ännu bättre var det för nu kunde jag äntligen sätta mig och börja på mitt examensarbete på riktigt. men frågan är nog hur mycket man lyckats göra egentligen xD Hopplös student det är jag ja. Men när man fixat detta arbete ska det vara nog på studier för ett tag kan man ju hoppas. Så sista rycket... vem är med mig?

Likes

Comments

Börjar alltid med att borsta min tänder... jag brukar varva med denna tandkrämen när mitt tandkött är som känsligast.

Sen är det dags att tvätta bort all smink och annat äckligt man fått i ansiktet under dagen. Denna rengöringsgelen är helt perfekt för mig då den inte torkar ut min hy och den lugnar därför min känsliga hud.

När all smuts är borta sprayar jag hela ansiktet med denna. Helst ett par rundor över hela ansiktet för denna är så härlig. Ibland känner jag att min hy klarar sig här men om min hy är torrare än vanligt elr man använt ansiktskräm så använder jag ...

.. min dagkräm samt min ögonkräm från lumene. Sen för att jag älskar Tea tree sprayen så spraya jag lite till innan sängen kalla.

Likes

Comments

Passade på att laga något veganskt till middag idag och det fick bli rotfrukter i ugnen och kokt broccoli med stekt svamp o tofo. så gott och jag fick många matlådor det är helt perfekt.

Likes

Comments

Åkte till mormor i går och fick träffa hela familjen men bara jag sov över hos min finaste mormor! Så idag lagade vi lite mat som vi dokumenterade för att ica i Röstånga ska ha för att visa upp inspiration för kunderna 😁 supertrevligt o kul! Mormor är så härlig och jag önskar allt går hennes väg.

Likes

Comments

Bestämde oss för att jag skulle ta en liten paus från tentaplugg. Så vi åkte in till stan och käkade lite och fick i mig kaffe 😍 märker att man inte druckit det på flera veckor då hela kroppen reagera på koffeinet 😂 gick rundor lite i stan och se hur mycket julsaker som är uppe innan de fortsattes med plugget igen! Nu gäller det bara att få allt man läser att stanna i huvudet och inget hjärnsläpp imorgon 😋

Likes

Comments

Mina bästa vänner var hos mig igår. Det va så mysigt att äntligen träffa de igen. Det tar alltför lång tid innan man ses för jag bor på andra sidan Skåne. Det är både tidskrävande och dyrt att åka tvärs över landet, Men nu har vi iallafall bestämt oss för att ses innan jul. Vilket jag ser så fram emot (ska bara lyckas hitta några Fantastiska julklappar också)

Jag hade dock velat kunna träffa de varje dag som förr, att bara kunna gå en kvällsrunda och snacka om allt mellan himmel och jord. Eller bara mer spontana grejer som kan hända.

Saknar de redan <3

Likes

Comments