Header

Nu åker jag hemåt mot Kristianstad igen. Blev att spendera hela helgen i lilla spannarp, hann träffa Frida o Linnéa också vilket var härligt att vara gamla gänget samlat på hemmaplan igen 😄 hur fin är inte min kappa? man ser lite av den iallafall här 😂😅 Ska försöka fixa bättre bilder sen någon gång. Nu längtar jag dock efter min säng! Imorgon väntar läkaren och sedan skola på eftermiddagen!

Likes

Comments

Blev att spendera helgen hemma hos föräldrarna! Syrrans lilla bebis är på besök också så har varit mycket mys med honom. Så himla söt är han o bästa med att vara hemma hos föräldrarna är att man slipper laga mat xD

Likes

Comments

Denna dagen har varit så fin men seg med alla timmar man spenderat i bussen. Hur fint är det inte i Mölle? Vi besökte dock flera detaljsplansplatser i Höganäs kommun men ingen var så fin som denna. Nu är jag extremt trött efter en lång dag så nu ska jag krypa ner i sängen!

Sov sött

Likes

Comments

Nu bär det av mot Höganäs med skolan. Exkursioner är de roligaste på hela högskolan! Berättar mer senare idag :D

Likes

Comments

Mådde fortfarande lite sådär när jag vakna imorse. Men denna dag var jag helt ledig från skolan och jag ringde för tandläkartid, konstigt nog fick jag tid redan 16:50 idag. Så det enda produktiva jag gjort idag elr vettiga ska man kanske säga är att ta mig dit och fixa det. Handlade på Coop på vägen hem och stötte på Joanna :D Blev en kort pratstund. När jag nästan var hemma Lyckades jag tappa mobilen så det blev fina sprickor på baksidan. SUCK!!!

Mumsar iallafall i mig en sallad från salladsbaren så jag knappt har något kul hemma som jag kan laga en hel måltid och att jag inte riktigt har orken idag till det.

Hur har eran onsdag varit?

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med värsta huvudvärken och jag mådde illa som bara den! Tog mig till skolan vid 9 och jobbade med grupparbete till halv ett! När jag slutat hämtade Linnéa mig och vi körde o kollade i så många butiker som vi aldrig tänkt på innan. Spenderade sedan flera timmar tittandes på en dokumentärserie och fångar.
Regnbågen visade sig för oss idag! Otroligt hur fint naturen kan utspela sig!!!

Likes

Comments

Sitter o tar en kvällsfika nu medan jag kollar på Youtube! Vaniljglass o latte nom 😍 Hade föreläsning i förmiddags o på eftermiddagen hade vi grupparbete. Blir grupparbete imorgon med sen hoppas vi vara klara med det! På torsdag är det dags för exkursion i Höganäs!!! Ska bli kul o förmodligen är man ledig på onsdag o fredag 😄

Likes

Comments

Då var det Måndag igen och en ny vecka. Börjar inte förrän 10:30 idag så fixade lite bättre frukost, tänkte sätta mig och plugga lite innan skolan nu också. Får hoppas att denna dag går lätt o snabb, är rätt trött idag så får hoppas jag kommer upp på banan snart.

Likes

Comments

Vädret har verkligen inte kunnat bestämma sig idag! Har regnat största delen av dagen, sen var det sol men när jag dra hemifrån så börja det hagla, så typiskt xD
Just nu sitter jag hos ett par vänner o dricker lite vin och så spelar vi wii! Länge sedan man gjorde det så det så det är ganska kul!!

Likes

Comments