Header

Sneakers är mina vardagsskor, elr ja jag använder de till alla tillfällen. Kanske inte konstigt att jag sliter upp mina skor så fort. Fick nu köpa nya skor och ja som student i slutet av månaden blev det att åka till maxi! Vet många som skulle skämmas över att köpa kläder och skor där ifrån men jag bryr mig inte. Ser man ens att de kommer från maxi när jag har de på mig? Tror inte de. Dessa har även en lite grövre sula än mina gamla så får hoppas dessa håller mer än 3,5 månad hehe xD

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nom... Sitter och funderar på om jag ska gå in till stan men kollar ut genom fönstret och ser tunga moln på himlen. Blir kanske att hålla sig inne idag. Jag hoppas dock på att solen ska komma fram så jag får min lilla runda in till stan och kanske in till maxi. Har precis ätit min goda couscous med oliver och känner mig på gång, synd bara att regnet hänger över en. Hela vädret drar ner en och man kan inte lita på den.

Skolan har varit jobbig idag, man blir helt trött i huvudet av att sitta framför en dator och arbeta en hel dag. Särskilt när man är lite lätt förvirrad om vad som ska göras och lärarna ger olika budskap. Men detta arbete kommer nog bli bra, ska in på tisdag förmiddag men förhoppningsvis blir vi klara imorgon eller på torsdag.

Hoppas ni har fått en fin dag <3

Likes

Comments

Kolla skillnaden mellan dessa två olika dagar.

Visst att jag kanske inte har samma kläder och håruppsättning, men kolla hur mycket ljuset kan ändra än. Jag blir mycket mycket blekare när mer solljus faller på i bilden men tycker att det framhäver mina ögon mer. Men går ju inte alltid att få bra ljus i lilla Sverige som vi nu bor i. Men vill man få puppy-eyes så kan jag lätt ställa mig i skuggan. Har märkt det att mina ögon reagerar lätt på ljus och ibland kan det bli så att ena pupillen är stor och den andra är liten (lite crazy hehe). Så tips när man ska fota (tex cv foto) tänk på hur du vill framstå och hur du kan framhäva det på bästa sätt.

Puss och Kram

Likes

Comments

Min Kvällsmat idag blev detta goda.

Känner alltför många som är förkylda nu och jag vägrar att bli sjuk. Det händer allt för mycket nu i skolan att jag inte kan vara sjuk. Har käkat vitlök i flera dagar nu bara för att hålla de borta från mig och det har funkat rätt bra än så länge. Men ta i trä och jag fortsätter att prega i mig massa nyttigheter.

Idag har det varit skola hela dagen vilket likaså imorgon... Känner att man får gå och lägga sig tidigt idag för att det ska bli en produktiv dag.

Likes

Comments

Önskar man kunde leva med ansiktsmask hela tiden! Älskar denna mask Himalaya från the body shop, har denna minst en gång i veckan. Man blir så fräsch och huden blir så len 😍. Längtar så tills man beställer en ansiktsbehandling igen hehe.

Likes

Comments

Jag o Linnéa bestämde oss för att köra en liten rodetrip till Tollarp och där hitta vi ett fik som vi käka på och sen drog jag med Linnéa till slottet Maltesholm! tänkte att vi kunde gå i slottsparken men den öppnar inte förän den 25/4. lite tidiga ute så att säga va vi hehe. Men hur bra passar jag inte in i slottsmiljön? Hade som dröm när jag var liten att bo i ett slott när jag blev vuxen. Drömma kan man ju hehe. Så fint det är där, rekommenderar att ta med piknik och åka dit i sommar!

Likes

Comments

Otroligt vad vädret ändrar sig mycket under bara en dag! Solsken, molnigt o kallt sen snö i omgångar. Men det är såhär våren ska vara, blir nog bäst att ha vinterjackan på ett tag till.

Likes

Comments

Var ute och gick på näsby fält igår och fick se solnedgången. Så himla fint. Men detta var dock bara min första runda! min mobil dog under min första runda så när jag väl fick igång den igen så hade Linnéa ringt och vi bestämde oss för att gå en runda vi med! Så mysigt 😄

Likes

Comments

Såhär ser mitt badrumsskåp ut nu för tillfället! Rensade ut allt jag inte använder till vardags till flytten och kvar blev detta de allra viktigaste. På högsta hyllan har jag mina kvällsprodukter, som min Nattkräm från Lumene och min ögonfransserum som jag dock inte använder så mycket men det händer att jag kommer på att lägga på den innan läggdags. Mina ansiktsmasker står även här en uttorkande från body shop och den andra är återfuktande och är från Unani.

På nedre hyllan står mina dagprodukter. en skrubborste och ögonkräm och dagkräm från Exuviance.

Efter flytten får vi se vad som kommer flytta in i mitt badrumsskåp, men jag drömmer mig bort i flera olika ansiktsmasker <3

Likes

Comments

Idag var det dags för min första detoxdag. Drack ett glas med citronvatten när jag vakna, se gjorde jag yoga i ca 35-40 minuter. Frukosten som ni ser ovan kom efter och består av jordgubbar och juice nom nom. Har även fått som mål att äta elr dricka fem olika färger. Kan ju tänka att två är fixade nu då, 3 kvar att komma på!

Likes

Comments